Wedden op sportwedstrijden is een populair vermaak voor een groeiend aantal mensen van over de hele wereld. Inzetten op sportevenementen is tegenwoordig een stuk makkelijker geworden dankzij snelle internetverbindingen en het grote aantal online bookmakers. Deze twee factoren hebben een cruciale rol hebben gespeeld bij de toename aan populariteit van online weddenschappen.

Er zijn letterlijk honderden online gokbedrijven die klaar staan ​​om jou te helpen bij het wedden. De eeuwenoude vraag blijft echter bestaan: waarom zou je voor online wedden kiezen, als je ook naar een betting shop kan gaan?

Het is al jaren mogelijk om online geldtransacties te doen. Hoewel ze veiliger dan ooit zijn geworden, blijven veel gokkers terughoudend met het plaatsen van weddenschappen via internet. Online sport weddenschappen lijken riskant, omdat je jouw geld aan onzichtbare bookmakers moet toevertrouwen. Maar als je jouw terughoudendheid overwint, zul je snel inzien dat er talloze voordelen zijn. 

  • Online wedden is veilig
  • Bookmakers zijn supersnel
  • Ruimer aanbod sportweddenschappen
  • Gratis geld met bonussen
  • Wedden wanneer je wilt en waar je ook bent
  • 5 redenen om online te wedden – FAQ

Online wedden is veilig

De overgrote meerderheid van online bookmakers zijn gerespecteerde bedrijven die al tientallen jaren bestaan. Het zijn gerenommeerde operators, gericht op veilige sport weddenschappen. Je kan deze bookmakers zeker vertrouwen en je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je geld en of je jouw winst wel uitbetaald krijgt. 

Het is echter waar dat er bepaalde online bookies zijn die mogelijk onbetrouwbaar zijn. Als je een beetje onderzoek doet en onze review pagina leest, dan is het niet moeilijk om deze rotte appels te vermijden. Sterker nog, in veel gevallen blijkt online gokken zelfs veiliger te zijn dan wedden bij een fysieke betting shop. 

Bookmakers zijn supersnel

De websites voor online wedden op sporten zijn zo ontwikkeld dat ze heel erg makkelijk te gebruiken zijn. Een account openen doe je in een handomdraai. Bij de meeste online bookmakers maak je binnen een paar minuten een account aan. Je vult slechts wat basisinformatie in zoals je naam, geboortedatum en wachtwoord. 

Vervolgens kan je meteen een storting maken om te beginnen met gokken. Normaal gesproken zijn er veel betaalmethodes beschikbaar. Geld storten is ook moeiteloos. En dan kan je meteen beginnen met het plaatsen van weddenschappen. 

Ruimer aanbod sport weddenschappen

De meeste goksites bieden quotes voor alle belangrijke sporten. Dat betekent dat je kunt wedden op vrijwel elk sportevenement. Je zult zien dat er vaak ook weddenschappen zijn voor  minder populaire sporten. Naast sport, kan je bij de betere bookmaker ook wedden op politieke gebeurtenissen, verkiezingsresultaten, realityshows en winnaars van muziekwedstrijden. Hoe groter de variëteit aan weddenschappen, hoe gemakkelijker het is om quotes te vinden om veel geld te winnen. 

Live wedden is het inzetten op weddenschappen terwijl de wedstrijd aan de gang is. Veel bookmakers bieden deze optie aan. Live wedden vergroot de kans op het vinden van winstgevend quotes en is ook nog eens heel erg leuk. Live wedden biedt tevens kansen voor het afdekken van winsten. Er verschillende trucs beschikbaar om de bookmakers te verslaan.

Het is aan te raden om een account aan te maken bij verschillende bookmakers. Dan kan je steeds de quotes vergelijken voor een specifieke wedstrijd en in te zetten op de scherpste. Dit is een van de grootste voordelen van online wedden.

Gratis geld met bonussen

Elke bookmaker heeft lucratieve welkomstbonussen om nieuwe klanten aan te trekken. Aan deze bonussen zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Dat betekent dat je bonus pas krijgt als je vooraf een bepaald bedrag stort. En vaak zal je ook een minimum bedrag moeten inzetten op weddenschappen alvorens je het bonusgeld kunt opnemen. Maar omdat je toch al van plan was om te gaan wedden, is dit een mooie kans om je saldo te verhogen met gratis geld. 

Afgezien van aanbiedingen voor nieuwe spelers, belonen de meeste bookmakers ook hun bestaande klanten graag. Een aantal voorbeelden van dit soort aanbiedingen zijn onder andere cashback promoties, free bets en competities. De bonussen zijn bedoeld om spelers te bedanken voor hun loyaliteit. Vaak zijn deze bonussen hoger voor de spelers die frequent inzetten. 

Wedden wanneer je wilt en waar je ook bent

Om online te wedden heb je alleen maar een computer, tablet of mobiele telefoon nodig en een internetverbinding. Je hebt dus volledige controle over waar en wanneer jij wilt gaan wedden op sportwedstrijden. Thuis, onderweg, in de supermarkt of in de pauze op je werk. Je hoeft ook geen rekening te houden met openingstijden van een betting shop. 

Online wedden geeft je de flexibiliteit om slechts een ​​paar minuten aan wedden te besteden of een paar uur. Je hoeft je weddenschappen niet ruim van tevoren te plannen. Wedden via je mobiel is niet alleen makkelijk, het kan heel winstgevender zijn. Je kunt weddenschappen plaatsen terwijl je met vrienden in een café bent, slechts luttele seconden voordat de wedstrijd begint. 

FAQ

Waar kan ik veilig online wedden?

Bij de grote bookmakers kan je veilig inzetten op je favoriete sport wedstrijden. Check onze bookmaker review pagina voor enkele suggesties. 

Zijn er Nederlandse online bookmakers?

Op dit moment nog niet. De Kansspel wet is aan het wijzigen en vanaf volgend jaar (2021) mogen online bookmakers zich ook in Nederland vestigen. Tot die tijd kunnen Nederlanders legaal wedden bij bookmakers uit andere Europese lidstaten. 

Kost online wedden geld?

Nee, een account aanmaken bij een online bookmaker is gratis. Sterker nog, je krijgt een bonus als je je aanmeldt. 

Mag iedereen online wedden?

Nee, je moet boven de 18 zijn om te mogen gokken. Ook bij online bookmakers wordt dit gecheckt. 

Ook interessant