Komende dinsdag ontvangt Besiktas de koploper uit Champions League groep C. Besiktas heeft nog geen enkel Europees punt gepakt in de vier voorgaande wedstrijden en zal dus moeten winnen om nog aanspraak te maken op de derde positie.

Echter is dit een hoogst onwaarschijnlijke missie gezien de vorm van de Turken. Ajax is al zeker van overwintering in de Champions League en heeft aan één punt genoeg om ook zeker te blijven van de koppositie. 

Besiktas

De Turken verkeren momenteel in zeer zwaar weer. Batshuayi ontbreekt al geruime tijd wegens blessures en daardoor zijn er flink wat minder goals gescoord voor de zwarte adelaars. In de Champions League wisten de Turken nog geen enkele wedstrijd een resultaat te behalen en ook in de Turkse Süper Lig gaat het verre van goed.

Met een negende plek staat de ploeg ver ondermaats te presteren. Vier uit de laatste vijf wedstrijden gingen er in de competitie verloren. Ook het doelsaldo van -10 in de Champions League biedt niet veel perspectief. In de komende twee wedstrijden moet een achterstand van 12 doelpunten op Sporting worden goedgemaakt om nog door te kunnen gaan in de Europa League na de winterstop. 

Ajax

De Amsterdammers moesten zondag uit in Waalwijk voor het eerst na de interlandbreak spelen in de Eredivisie. Waar de vorige twee Eredivisieduels voor vier verliespunten zorgden werd er dit weekend gemakkelijk gewonnen van RKC. De eindstand werd 5-0 met twee doelpunten voor Haller en Berghuis. Ook Timber zijn naam kwam op het scoreformulier. Een flinke geruststelling aangezien zowel Berghuis als Timber tot voor korte tijd wegens blessureleed langs de kant stonden.

Nu wacht een Champions League wedstrijd tegen Besiktas. Voor komende dinsdag is Ajax de favoriet. Maar Besiktas uit is een gigantisch lastige wedstrijd in de heksenketel van de Turken. In de wedstrijd in de Arena was het geluk aan Ajax zijde. Batshuayi schoot een bal loeihard tegen de paal wat voor hetzelfde geld een doelpunt was geweest. Daarnaast wist Ajax niet efficiënt met de kansen om te gaan, iets wat ook voor de interlandbreak een terugkerend thema werd. 

Wedden op Besiktas – Ajax

Steven Berghuis is terug, de Ajacied moest Oranje verlaten wegens blessureleed en kon zich volledig focussen op zijn rentree in Amsterdam. Tegen RKC liet hij zich direct gelden met twee doelpunten en belangrijke passes. Ook in de Champions League voelt de vleugelspeler zich in zijn nopjes. Dat bewijzen zijn assists en twee doelpunten in vier wedstrijden. Een mooie weddenschap met Berghuis bij Betcity is, Berghuis scoort, Ajax wint en er vallen meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd voor een odd van 3.5

Bij Bingoal staat er een mooie odd als je denkt dat Besiktas niet tot scoren komt en er meer dan 2.5 doelpunten vallen. Je krijgt bij een winst van minstens 3-0 een odd van 5.4

Aan de Besiktas zijde is Miralem Pjanic een speler die het verschil kan maken. Een gokje op de Bosniër levert 6.25 keer je inzet op. Heb je vertrouwen in Besiktas dan is een dubbele kans misschien een mooie optie. Besiktas of gelijk en beide teams scoren ja levert 3.5 keer je ingezette bedrag op. 

Een voorgebouwde combinatieweddenschap op Betcity is Haller scoort twee doelpunten en Ajax wint voor 7 maal je inzet. 

Ook interessant