Betfair

logo
Home Bookmakers Betfair

Op het moment dat deze bookmaker een vergunning in Nederland heeft gekregen, vindt u hier een uitgebreide review.

Betfair, opgericht in 2000, is verre van een traditionele bookmaker. Betfair maakte faam door het oprichten van de eerste Betting Exchange voor peer-to-peer weddenschappen. En nog steeds is Betfair de grootste beurs voor sportweddenschappen. Maar Betfair is meer dan dat.

Tegenwoordig is Betfair een solide speler in de branche. Het heeft een uitgebreid repertoire van vaste quotes, in-play quotes en regelmatige promoties van verhoogde quotes. Daarnaast is live wedden een tweede speerpunt geworden van Betfair. Mede dankzij de uitstekende live streaming van topwedstrijden. 

Betfair is in vier woorden samen te vatten: innovatief, betrouwbaar, gerenommeerd en favoriet. Want dat is Betfair, het is een favoriet onder de professionele gokkers. Wij kennen bijna niemand die geen account heeft bij Betfair. 

  1. Bonussen
  2. Spel aanbod
  3. Live wedden
  4. Inzetten
  5. Mobiel wedden
  6. Klantenservice
  7. Review

Bonussen bij Betfair

Nieuwe leden maken kans op een dubbele welkomstbonus bij Betfair. Na je eerste storting van €10 krijg je free bets ter waarde van €30. Maar, als je €20 stort krijg je ook nog eens een extra bonus van €20 die je kan inzetten op de Betfair Exchange. Best een sympathieke bonus. Zeker ook als je bedenkt dat er schappelijke inzet vereisten tegenover staan.

Je moet het bedrag 3x rondspelen op quotes van minimaal 1.20. Deze voorwaarden zijn een stuk relaxter dan bij veel concurrenten. 

Bij grote sportevenementen biedt Betfair de mogelijkheid om in te zetten op verhoogde quotes om het spannender te maken. Jouw winsten worden dan uitbetaald in free bets. Je kan als vaste speler dus lekker veel free bets bij elkaar sprokkelen.

Spel aanbod

Betfair is wederom zo’n echte Britse bookmaker. Er zijn daarom veel quotes te vinden voor wedstrijden van de traditionele sporten als voetbal, formule 1, tennis en cricket. De Betfair Exchange is één van de grootste van Europa, dus naast de traditionele sporten kun je bij Betfair prima terecht voor niche sporten en niet sport gerelateerde weddenschappen. In totaal kan je bij Betfair voor meer dan 32 sporten quotes vinden. 

Daarmee is Betfair een solide partner voor de fanatieke gokker en schaart het zich in het rijtje van elite bookmakers. Eerlijk gezegd, hadden we een grotere diversiteit van sporten verwacht bij deze grote speler. Maar 32 is bovengemiddeld en we komen niks tekort. Via het uitklap menu op de hoofdpagina navigeer je razendsnel tussen de verschillende sporten en kan je in luttele minuten inzetten op jouw favoriete wedstrijden. 

Live wedden bij Betfair

Ook op de live wedden afdeling is Betfair een uitblinker onder de bookmakers. Het aanbod van in-play weddenschappen is super uitgebreid. 24 uur per dag kan je bij Betfair terecht om live te wedden op voetbalwedstrijden uit nationale en internationale competities. Naast voetbal kan je bij Betfair ook terecht voor sporten als tennis en handbal.

Via de handige gebruikersinterface kan je moeiteloos navigeren tussen de verschillende sporten en quotes. Check ook even de live streaming sectie. Want niks is leuker dan live wedden op een wedstrijd die je tegelijkertijd kan streamen. Kwaliteits streaming is gegarandeerd voor zowel de desktop als tablets en smartphones. Betfair legt de lat hoog voor de concurrenten.

Inzetten

Bij Betfair kan je al wedden met een minimum storting van €5. Dat is als je met Maestro, Visa of MasterCard een betaling maakt. Voor andere betaalmethodes kunnen de minimum- en maximumstortingen verschillen. Je geld staat over het algemeen direct op je account en je kan dus meteen beginnen met wedden.

Betfair hanteert verschillende maximum uitbetalingen. Voor de populairste twee sporten, voetbal en paardenraces, geldt een maximum uitbetaling van €1.000.000. Voor andere sporten als tennis, darten en basketbal gelden lagere limieten rond de €200.000. Om te berekenen wat je maximaal in kan zetten, deel je de maximum uitbetaling door de quote. 

Mobiel wedden

Fans van mobiel wedden kunnen hun hart ophalen. Betfair heeft een state of the art app ontwikkeld voor iOS en Android. De app heeft een ruime keuze aan weddenschappen, net als de website en zit boordevol innovatieve features. De live score feature is bijvoorbeeld erg praktisch als je op een reeks accumulator quotes aan het wedden bent. iPhone X gebruikers kunnen rechtstreeks inloggen op de app via de gezichtsherkenningstechnologie van Face ID.

Klantenservice van Betfair

Betfair kan je op veel verschillende manieren bereiken: live chat, telefoon, e-mail en Twitter. Op de hulp pagina vind je het telefoonnummer en kan je direct chatten. Het e-mailadres is minder duidelijk te vinden. De Betfair klantenservice is 24/7 bereikbaar via de live chat en er wordt over het algemeen vlot gereageerd. Telefonisch is Betfair alleen in de ochtend te bereiken van 07.30 uur tot 12.30 uur. Jammer genoeg is de de FAQ erg rommelig en verwarrend. Dus je hebt de hulplijnen echt wel nodig.

Review

Er zijn maar weinig online bookmakers die zoveel bekendheid genieten als Betfair. En dat weten ze dondersgoed. Betfair doet er dan ook alles aan om zijn spelers loyaal te houden met innovatieve quotes, promoties en kwalitatieve live streaming. 

Verder heeft Betfair ook een solide reputatie als betrouwbare bookmaker. We kennen eigenlijk geen verhalen over problemen met uitbetalingen. Betfair investeert veel in de veiligheid van het platform. Als speler hoef je je bij Betfair dus nergens zorgen over te maken. 

Betfair is niet alleen een veilige plek om te wedden. Je kan ook rekenen op een dubbele welkomstbonus en doorlopende promoties zoals verhoogde quotering. Betfair doet er alles aan om nieuwe klanten te winnen en bestaande klanten loyaal te houden. Kortom, je kan aardig binnen lopen als je bij Betfair een account aanmaakt. 

FAQ

Kan ik mijn bonus meteen laten uitbetalen?

Nee, de bonus moet je altijd een aantal maal rondspelen. lees de voorwaarden.

Hoe kan ik live wedden bij Betfair?

Dit kun je doen bij de live streaming sectie. Deze staat duidelijk in het menu op de site.

Biedt Betfair ook wedden met een handicap aan?

Ja, ieder zichzelf respecterende bookmaker heeft deze wed optie.

Informatie