Ladbrokes

logo
Home Bookmakers Ladbrokes

Op het moment dat deze bookmaker een vergunning in Nederland heeft gekregen, vindt u hier een uitgebreide review.

Bij Ladbrokes is het allemaal begonnen. Het was oprichter Harry Ogden die in 1800 de eerste legale weddenschap deed op paardenraces. Ladbrokes is ook een voorloper als het gaat om online wedden. Als een van de eerste begon Ladbrokes het online avontuur in 2000. Ladbrokes heeft daarmee de weg vrijgemaakt voor alle andere online bookmakers. 

Ladbrokes is onlangs een partnerschap aangegaan met Coral en heeft meer dan 15.000 mensen in dienst. Het is daarmee een van de grootste bookmakers van Groot-Brittannië. Bij Ladbrokes kan je wedden op de website en app, per telefoon en sms en met contanten in de fysieke wedkantoren. 

Aanbiedingen en promoties zijn zowel regelmatig als van goede kwaliteit. De meeste promo´s richten zich op de reguliere gokkers. Verhoogde quotes voor speciale wedstrijden zijn toonaangevend in de branche. Het live wedden en de streaming service, zowel op de app als op de website, worden door velen als beste uit de sector beschouwd. 

  1. Bonussen
  2. Spel aanbod
  3. Live wedden
  4. Inzetten
  5. Mobiel wedden
  6. Klantenservice
  7. Review

Bonussen

Ladbrokes geeft nieuwe klanten een bonus van €50. Althans Ladbrokes verdubbelt jouw eerste weddenschap tot een maximum van €50. Het is wel de bedoeling dat de quote minimaal 1.50 is. Alles wat je wint na deze eerste inzet mag je houden, de inzet zelf krijg je in dit geval niet meer terug. Ladbrokes werkt met promo codes. Check hier steeds voor de nieuwste codes om de bonus niet mis te lopen. 

Ladbrokes heeft een grote reeks aan doorlopende promoties, aanbiedingen voor verhoogde quoteringen en beste quote garanties. Ladbrokes wint geen prijzen op het gebied van innovativiteit, maar wel voor de kwantiteit van bonussen en promo´s. Het uitgebreide assortiment wordt constant bijgewerkt. 

Ten slotte kan je je aanmelden bij the Grid. Dat is een soort loyaliteitskaart die je zowel online als in een van de fysieke Ladbrokes bookies kan gebruiken. Met die kaart kan je overal hetzelfde saldo gebruiken. Vooral handig als je regelmatig in het Verenigd Koninkrijk komt. Want voorlopig zijn er nog geen Ladbrokes kantoren in Nederland. Als een the Grid lid krijg je ook een hele reeks promo’s en exclusieve voordelen

Spelaanbod

Zodra je de website opent zie je al snel dat het aanbod erg groot en gevarieerd is bij Ladbrokes. Dat zou je ook verwachten van deze historische bookmaker. Voetbal, paardenraces, tennis, cricket en rugby staan bovenaan in het menu. De top sporten om op te wedden bij onze buren. Maar maak je geen zorgen als jij andere sporten leuker vindt. Er worden quotes op wedstrijden van totaal 32 sporten aangeboden. 

Via het uitklapmenu heb je in een handomdraai toegang tot jouw favoriete sport. Nederlanders die bij Ladbrokes gokken zijn vooral gek op darten, voetbal, hockey en tennis. Niet eens zoveel anders dan de Britse voorkeuren. 

Net als bij de andere grote bookies kan je bij Ladbrokes terecht voor wedstrijden van een ruime selectie internationale competities. Van de Duitse Bundesliga tot de Argentijnse Primera Division. En van de Nederlandse ABN AMRO World Tennis Tournament tot de Amerikaanse US Open. Verder kom je ook niks te kort als jij van de virtuele eSports houdt. 

Live wedden bij ladbrokes

Ladbrokes biedt leden toegang tot een hele reeks in-play weddenschappen, waaronder voetbal, basketbal, volleybal, tennis, golf, darts en schaatsen. Naast deze grote sporten kun je bij Ladbrokes ook live wedden op wedstrijden van een flink aantal minder bekende sporten. Ladbrokes heeft een van de meest uitgebreide selectie live weddenschappen. 

De gebruikersinterface voor de live weddenschappen bij Ladbrokes is verfrissend. De managers van Ladbrokes hebben het heerlijk eenvoudig gehouden. Geen overdreven graphics, geen geinige mascottes en niets dat je af kan leiden van het gokken. 

Inzetten

Minimale en maximale inzetten hangen samen met de quotes van de wedstrijden waar je op wilt gokken. In de meeste gevallen is de minimum inzet €0,01, uitzonderlijk laag. Wedden bij Ladbrokes is dus toegankelijk voor iedereen. De maximale inzet hangt af van de maximale uitbetaling die er voor die specifieke sport geldt. Je hoeft dit zelf niet in de gaten te houden, het systeem heeft het aan als je te hoog inzet. 

De maximale uitbetalingen van Ladbrokes zijn vrij standaard. Voor de meeste grote voetbalwedstrijden geldt een maximale uitbetaling van €1.000.000. Voor de andere sporten gelden er lagere maxima, meestal ergens tussen de €50.000 en €500.000. De limieten zijn ingesteld om het gokken veilig te houden. 

Mobiel wedden bij ladbrokes

Bij Ladbrokes krijg je via de app toegang tot quotes voor meer dan 25 sporten. Flink veel meer dan je bij concurrenten ziet. Je kunt de iOS app rechtstreeks uit de App Store downloaden, terwijl Android gebruikers de mobiele site moeten bezoeken om de app te downloaden. Verrassend genoeg heeft Ladbrokes ook een Windows Mobile versie van de app. Die kun je downloaden in de Windows Store. 

Klantenservice

Ladbrokes heeft een uitstekende klantenservice. 24/7 kan je in contact treden met de support via live chat of e-mail. In onze ervaring waren de reactietijden goed voor de e-mails, maar er is ruimte voor verbetering op de chatfunctie. We moesten soms lang wachten. De telefonische ondersteuning is beschikbaar van de 8 uur ’s ochtends tot 22 uur’ s avonds. Dat terwijl veel gokkers juist in de vroege uurtjes actief zijn. 

Review

De veteraan van het online wedden is verantwoordelijk voor een indrukwekkend innovatieve gok ervaring. Ladbrokes heeft alles van in-play weddenschappen en live streaming tot een uitgebreide Betting Exchange. Alle quotes en statistieken worden op een goed doordachte en duidelijke manier gepresenteerd. De heldere gebruikersinterface is de perfecte ondersteuning voor veel gok plezier. 

Ladbrokes biedt een ruim aanbod van sportweddenschappen voor meer dan 32 sporten. De quotes zijn altijd in lijn met de branche of beter. Het is niet voor niks dat de Britten zo verknocht zijn aan deze bookmaker. En wij zijn ook erg te spreken over onze ervaringen. Als je wedden op sportwedstrijden serieus neemt, dan heb je natuurlijk ook een account bij Ladbrokes.

FAQ

Wat is een bookie?

Een bookmaker, aanbieder van sportweddenschappen. Misschien ken je de toto wel. Vanaf 2021 zijn er veel legale bookies.

Wat is een re load bonus?

Dat is een bonus voor bestaande leden die extra geld krijgen als ze een storting doen.

Ik zag in Engeland een kantoor van Ladbrokes. Kan ik daar wedden?

Ja dat kan. Zelfs met je online account kun je daar wedden.

Informatie