LiveScore Bet

WedWiki
Home Bookmakers LiveScore Bet

Sportweddenschappen worden steeds populairder. Waar vroeger iedereen naar een van de wedkantoren of kiosken ging, zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden te vinden op het internet. Een van de websites die je dan tegen gaat komen is LiveScore Bet.

Het is voor velen een relatief onbekende website. Het is daarom goed om de bookmaker eens onder de loep te nemen en te ontdekken wat er allemaal aangeboden wordt. En hoe betrouwbaar is de aanbieder eigenlijk? Onderstaande review kijkt daarom naar de bookmaker zelf, het aanbod, de betrouwbaarheid en de website. Zo weet jij of deze bookmaker jouw nieuwe plek wordt voor het plaatsen van sportweddenschappen.

Over Livescore Bet 

LiveScore Bet is een onderdeel van LiveScore. LiveScore is in 1998 live gegaan en was voornamelijk bedoeld voor het bijhouden van de standen van wedstrijden. Vooral voetbalwedstrijden stonden hierbij centraal en je kon ook gaan wedden op jouw favoriete club. Er waren toen al plannen om een online bookmaker op te zetten, wat de sportweddenschappen eenvoudiger ging maken.

LiveScore Bet ontstond daarom in 2020, waarna er een flinke website ontwikkeld is. Op dat moment kon de website echter nog niet live gaan, omdat de wetgeving in Nederland het nog niet toeliet. Wel heeft het bedrijf alles ontwikkeld wat er nodig is om een goede start te hebben. 

LiveScore Bet had wel al een licentie van het Verenigd Koninkrijk en Gibraltar doordat het een onderdeel van LiveScore is. Tevens is er momenteel een vergunning van de Nederlandse Kansspelenautoriteit gekomen. In 2021 heeft de website officieel de deuren geopend en zijn er een groot aantal sportwedstrijden beschikbaar gesteld. Ook heeft het bedrijf zich gericht op andere functies die een onderscheid moeten maken met de concurrentie op de markt. 

Het aanbod van LiveScore Bet 

Bij LiveScore Bet draait het allemaal om sportweddenschappen. Je gaat bij de bookmaker dus niets anders tegenkomen. De website is daarom ook tot in de puntjes geregeld en dit is direct aan het aanbod terug te zien. Zo kun je uit tientallen sporten kiezen, welke in verschillende divisies gespeeld worden. Je hebt meer dan 30 sporten tot jouw beschikking, waaronder de grotere sporten als voetbal, basketball en American Football.

Ook zijn er een aantal kleinere sporten terug te vinden, waaronder cricket, snooker en tafeltennis. Voor iedere sportliefhebber is er daarom wel iets te vinden. Je kunt dan ook nog bij de verschillende niveaus kijken, zodat je jouw favoriete club of speler terugvindt. 

Ook kun je gebruik maken van live betting. Bij deze sportweddenschappen kun je jouw weddenschap gedurende de website gaan plaatsen. Je maakt dus geen voorspelling vooraf, maar op basis van het verloop van de wedstrijd. Hiervoor zijn er andere quoteringen opgesteld en je kunt er soms interessante winsten uit gaan halen.

 De sporten waar je op kunt wedden bij LiveScore Bet:

Bonussen

Bij een nieuwe bookmaker horen promoties en ook LiveScore Bet heeft een aantal bonussen beschikbaar gesteld voor nieuwe klanten. Iedere speler, die 24 jaar of ouder is, kan hier gebruik van maken. Wanneer je de eerste weddenschap plaatst van minimaal € 10,- (minimale quotering 1.50) ontvang je € 50,- (5 keer € 10,-) aan gratis inzetten. Het is hierbij niet van belang of je weddenschap goed of fout was.

Verder zijn er ook nog een aantal extra bonussen. LiveScore Bet heeft een Odds Boosts gedeelte op de site waar speciale weddenschappen worden aangeboden met verhoogde quoteringen.

Spelers kunnen gratis inzetten verdienen door combinatieweddenschappen te spelen. Wanneer je tweemaal € 10,- inzet op een combinatie van vier of meer selecties, dan krijg je een free bet van € 10,-. Deze actie geldt iedere week, dus je kunt elke week een free bet verdienen.

De betrouwbaarheid van LiveScore Bet 

De betrouwbaarheid van Livescore Bet is hoog te noemen. De bookmaker is namelijk voorzien van verschillende vergunningen en licenties. Als eerste heb je te maken met een bedrijf dat al jarenlang legaal kan opereren door vergunningen van het Verenigd Koninkrijk en Gibraltar.

Ook Nederland heeft een vergunning uitgegeven. Nederlandse spelers hebben hierdoor toegang gekregen tot een veilige omgeving om sportweddenschappen te plaatsen. Doordat er een streng toezicht is, zal de bookmaker er alles aan doen om volgens de regels te kunnen opereren. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan de uitbetalingen en het aanbieden van eerlijke quoteringen. 

De betrouwbaarheid van LiveScore Bet is ook terug te zien aan de betaalmethoden op de website. De bekende betaalmethoden zijn namelijk allemaal toegevoegd aan het lijstje. Zo kun je geld op jouw account zetten door middel van creditcards, maar ook iDeal of een van de e-Wallets. Deze betaalproviders werken uitsluitend samen met betrouwbare websites. De uitbetalingen verlopen allemaal volgens dezelfde betaalmethoden en je moet jouw account verifiëren voordat je een uitbetaling kunt doen. Zo zal criminaliteit tegengegaan worden. 

Het aanmaken van een account

Bij LiveScore Bet moet je eerst een account aanmaken voordat je een weddenschap kunt plaatsen op een van de sporten. De stappen die je hiervoor moet doorlopen zijn heel eenvoudig. Zo moet je bijvoorbeeld eerst een aantal persoonsgegevens invullen. Ook moet je een sterk wachtwoord kiezen. Zorg ervoor dat je een wachtwoord kiest dat alleen jij weet, zodat derden nooit toegang kunnen hebben tot jouw account.

Je moet alle gegevens nog verifiëren door op links te klikken en jouw identiteitsbewijs te uploaden. Voor dit identiteitsbewijs kun je ook jouw rijbewijs gebruiken. De bookmaker weet hierdoor wie het account aangemaakt heeft en kan ervoor zorgen dat het geld niet in verkeerde handen valt. Eventueel kun je nog limieten instellen, zodat je nooit te veel geld uit gaat geven via de website. 

Het eindoordeel van Livescore Bet  

LiveScore Bet is een bookmaker die zeker niet meer mag ontbreken in jouw lijstje. De bookmaker gaat al heel wat jaren mee en heeft hierdoor een goede naamsbekendheid opgebouwd. Met de komst van het online wedkantoor zijn verschillende functies goed doorgevoerd en kunnen spelers in een vertrouwde omgeving aan de slag gaan.

Daarbij is de bookmaker voorzien van de nodige vergunningen en licenties om legaal te kunnen opereren. Als Nederlandse speler loop je zo min mogelijk risico om jouw geld kwijt te raken. De enige manier hoe je nog geld kunt verliezen is door een verkeerde voorspelling te maken. LiveScore Bet is voor de rest heel eenvoudig en zal jou met het ruime aanbod niet teleur gaan stellen. 

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen bij een klacht over Livescore Bet?

Allereerst neem je contact op met de support afdeling van LiveScore Bet via chat, email of telefoon. Vertel duidelijk en vriendelijk wat je klacht is. De support afdeling zal alle klachten serieus nemen. Kom je er niet uit, neem dan contact op met de lokale autoriteit die licenties beheerd. Voor Nederland is dat de Kansspelautoriteit.

Wanneer is LiveScore Bet opgericht?

LiveScore Bet is actief sinds 2012. Als bookmaker starten ze in 2022.

Zijn er bonussen bij LiveScore Bet?

Zeker! Op dit moment is er een actie voor nieuwe klanten waarbij je € 10,- moett inzetten op een sportweddenschap naar keuze met een minimale quotering van 1.50. Na deze weddenschap ontvang je vijf free bets ter waarde van € 10,- per stuk.

Is iDEAL aanwezig?

Dit is zeker een van de betaalmethodes bij LiveScore Bet.

Is Mobiel wedden mogelijk bij LiveScore Bet?

Jazeker. LiveScore Bet werkt op iedere smartphone. Ze een app, die voor zowel iOS als Android beschikbaar is.

Informatie

Eigenaar
LiveScore Malta Limited
Opgericht
2020
Support
[email protected]
Telefoon
0800-0230926
  • Sportweddenschappen