De Bundesliga gaat deze week weer van start. Een mooie competitie om op te wedden. Bij ons vind je de bookmakers met de beste odds en bij het aanmaken van een nieuw account krijg je de beste bonussen!

Vrijdag 20.30 Eintracht Frankfurt – Bayern München

Komende vrijdag wordt het Bundesliga-seizoen afgetrapt tussen Eintracht Frankfurt en Bayern München. De Europa-League winnaar tegen de Duitse kampioen. Voor Eintracht is het een bijzonder belangrijke week. Niet alleen is de eerste Bundesliga-wedstrijd direct tegen een taaie tegenstander. Vijf dagen later speelt Frankfurt de UEFA-Super Cup Finale tegen Champions League winnaar Real Madrid.

Komende vrijdag is Bayern de favoriet voor de overwinning. Je krijgt 1.44 terug bij een gokje op de club uit München. Eintracht betaalt bij een overwinning 6 keer je inzet uit. Een gelijkspel levert 5.25 per ingezette euro op. Een weddenschap die je ook kunt toepassen is beide teams komen tot scoren voor een odd van 1.49 bij Toto.

Zaterdag 15.30 Bochum – Mainz

De eerste competitiewedstrijd tussen Bochum en Mainz is direct een interessante. Het is een duel die beide kanten op kan vallen. Mainz is bij de bookies licht favoriet voor de overwinning. Je kunt echter ook een gokje op Bochum toepassen, mogelijk kun je daar een handicap aan toevoegen. Bochum +1 heeft een odd van 1.59. Een gokje op Mainz zonder handicap verdubbelt je inzet met een quotering van 2.29.

Zaterdag 15.30 Augsburg – Freiburg

Ook in de ontmoeting tussen Augsburg en Freiburg is het lastig om een overduidelijke favoriet aan te wijzen. SC Freiburg is in deze wedstrijd bij de bookies licht de favoriet te noemen. Bij een gokje op de uitploeg betaalt Toto 2.18 uit tegenover 3.25 bij de thuisploeg. Een gelijkspel levert 3.5 keer iedere euro op. Omdat ook deze wedstrijd lastig te voorspellen is kun je tijdens deze wedstrijd mogelijk een gokje wagen op doelpunten. Beide ploegen scoorden vorig seizoen aardig. Over 3.5 doelpunten heeft een odd van 1.84.

Zaterdag 15.30 Wolfsburg – Werder Bremen

Die Wölfe starten het seizoen thuis tegen Werder Bremen. Wolfsburg mag toch gezien worden als de favoriet voor deze wedstrijd. Je krijgt bij een driepunter van de thuisploeg 1.86 keer iedere euro terug. Een stuntje van Werder verviervoudigt (3.95) je inzet. Een gelijkspel tussen de beide ploegen heeft een odd van 3.85. In deze wedstrijd is het verstandig, als je wil wedden op Werder, om een handicap aan je bet toe te voegen. Werder +1 heeft een odd van 1.89.

Zaterdag 15.30 Union Berlin – Hertha BSC

Tijdens de eerste speelronde van de Bundesliga hebben we al direct een derby. Union tegen Hertha mag toch beschouwd worden als een flinke kraker. Hertha, dat de degradatie finale overleefde tegen HSV, is de underdog. Union eindigde op een zeer nette vijfde positie. Europees voetbal is dus gehaald en de, tot voor kort 2e klasser, zit in een stijgende lijn.

Niet voor niets zijn ze de favoriet in deze stadsderby. Je krijgt 1.8 keer je inzet terug bij een overwinning van Union. Hertha betaalt 4.45 keer je inzet uit en een gelijkspel levert 3.75 keer iedere euro op. Een knotsgekke wedstrijd met 3.5 of meer doelpunten heeft een odd van 3.25.

Zaterdag 15.30 Mönchengladbach – Hoffenheim

Borussia Mönchengladbach trapt het seizoen af tegen TSG Hoffenheim. De beide ploegen hebben een vergelijkbaar vorig seizoen achter de rug. Zo eindigden ze met één punt verschil. De verwachtingen voor de ontmoeting komend weekend liggen dan ook om het even. Mönchengladbach heeft bij de bookies een licht voordeel. Je krijgt 2.16 keer je inzet terug bij een gokje op het thuisteam.

Hoffenheim heeft een quotering van 2.95. Het kan zomaar eens een gelijkspel worden, deze optie heeft bij Toto een odd van 4. Een iets zekere weddenschap op basis van de laatste ontmoetingen is beide teams scoren. Daarvoor krijg je 1.34 keer iedere euro terug.

Zaterdag 15.30 BVB – Leverkusen

Dortmund tegen Leverkusen is op voorhand een van de potjes waar men zich op kan verheugen. Beide teams spelen attractief voetbal en op papier kan Leverkusen het de thuisploeg in het Signal Iduna Park zomaar eens flink lastig maken. Borussia Dortmund is weliswaar de favoriet voor de overwinning. Je krijgt bij een driepunter een mooie 2.09 keer je inzet terug. Wint Leverkusen dan betaalt dat 3.10 keer iedere ingezette euro uit en een gelijkspel levert 4 maal je inzet op. Over 3.5 goal heeft een mooie quotering van 1.9.

Zondag 15.30 VfB Stuttgart – RB Leipzig

Leipzig speelt de eerste wedstrijd uit in Stuttgart. Dit is op papier zeker geen makkelijke ontmoeting voor beide ploegen. Leipzig is de favoriet te noemen in deze wedstrijd. Bij een overwinning van Leipzig krijg je 1.79 keer iedere euro terug tegenover 4.25 bij de winst van Stuttgart. Delen de beide ploegen de punten dan betaalt Toto je 3.9 keer iedere ingezette euro uit. Als beide teams tot scoren komen krijg je 1.69 keer iedere euro terug.

Zondag 17.30 1. FC Köln – Schalke 04

Dit weekend zien we de terugkeer van Die Königsblauen in de Bundesliga. Het heeft in totaal één seizoen geduurd. Schalke keerde als kampioen van de 2. Bundesliga rechtstreeks terug in de hoofdklasse. Nu is daar uiteraard het doel om te handhaven. Te beginnen met een moeilijk duel in Keulen. Die Geiss Bocken hebben vorig seizoen een zevende plek behaald.

Play-Offs voor de Conference League wordt gespeeld. Desondanks vloog Keulen er wel in de eerste ronde van de DFB Pokal uit tegen tweede divisionist Regensburg. Voor zondag tegen Schalke is de thuisploeg favoriet. Je krijgt bij een overwinning van Keulen 1.76 keer je inzet terug. Een overwinning van Schalke heeft een quotering van 4.25. Een gelijkspel een quotering van 4.10. 

Ook interessant