Events

Vrijwel iedereen is in aanraking gekomen met het wedden op sport via een E.K of W.K poule. Deze worden meestal door vrienden of collega’s opgezet.

Het kijken met vrienden naar grote sportevenementen is nu eenmaal veel leuker als er een voorspel competitie wordt toegevoegd. De online bookmakers hebben dit opgepikt en bieden voor alle grote evenementen nu ook weddenschappen aan.

Verschillende sporten

Iedere sport heeft meestal een competitie met wedstrijden. Een aantal maal per jaar of eenmaal in de 4 jaar worden er in verschillende sporten evenementen georganiseerd. Je moet hierbij denken aan E.K voetbal, Tour de France. Wimbledon of het W.K Darts

Het kunnen ook evenementen zijn waarbij er wedstrijden in verschillende sporten worden aangeboden. Denk hierbij aan de Olympische zomer en winterspelen.

We proberen je van informatie te voorzien van alle evenementen die in de verschillende sporten worden aangeboden.

Wedden op een evenement

De door ons aanbevolen bookmakers bieden alle weddenschappen aan die er bij een event mogelijk zijn. Dat zijn inzetten op wedstrijden afzonderlijk maar ook op een eindstand van een toernooi. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Welke renner pakt het geel in Paris bij de tour?
  • Wie wint de eerste bergetappe?
  • Welke tennister wint Wimbledon bij de dames?
  • Wie wint de GP van Zandvoort?
  • Wie wordt er wereldkampioen bij de Formule 1?
  • Wie wint het W.K darts?
  • Wie wordt er wereldkampioen snooker?

Kennis van wedden

Ook als je op evenementen gaat wedden, is kennis van de sport en de soorten inzetten erg belangrijk. Op wedwiki vind je alle informatie die je nodig hebt om winnend te gaan wedden.

Investeer tijd om alle tips door te lezen, zodat je niet onnodig geld gaat verliezen.