Wedden op Superprestige cyclocross Boom

Home Evenementen Wedden op Superprestige cyclocross Boom

Wedden op Superprestige cyclocross Boom

  • Geschreven door Jan de Mol
  • Leestijd: 1 minuut

In 2015 werd de eerste editie van de veldrit te Boom gehouden. Hij werd gewonnen door onze landgenoot Lars van der Haar. In de daaropvolgende jaren wonnen  respectievelijk, van Aert, nogmaals van Aert, van der Poel , Toon Aerts, waarna in  2020 Ely Iserbit de zege pakte.

Combinatieklassement

Vanaf het seizoen 2017-2018 maakt de veldrit te Boom onderdeel uit van het combinatieklassement van de Telenet Superprestige.  

Het parcours van Boom

Het parcours van van de veldrit bevindt zich op het recreatiedomein “de Schorre “ in de gemeente Boom. Dit domein is mogelijk beter bekend als de locatie waar het jaarlijkse dance event Tomorrowland wordt georganiseerd.

Het parcours kenmerkt zich zich als lastig, afwisselend en zwaar. Er zijn diverse korte explosieve hellingen en verraderlijke bochtige afdalingen. Ook is er een zandstrook  en er zijn zelfs enkele kasseien te ontdekken.  De trappen en de balkjes ontbreken niet. We kunnen dus spreken van een gevarieerd parcours.

Wedden op de veldrit in Boom

Bij Bingoal vind je de beste weddenschappen voor het veldrijden. Je kunt wedden op de winnaar, maar ook op de top 3. Als je gaat voorspellen wie het algemeen klassement gaat winnen van de Superprestige cyclocross, dan kun je naar outright wedden gaan.