Howto’s

Bij het wedden op sport kun je jezelf afvragen hoe je iets moet doen. We hebben die vragen voor je in een overzichtelijke “How To” pagina geplaatst. Je kunt hier de meeste vragen over wedden vinden. Denk hierbij aan onderwerpen zoals soorten weddenschappen, wed strategieën, bookmakers en sporten waar je op kan wedden.

Soorten weddenschappen

Iedereen is bekend met de 1X2 weddenschap waarbij je op winst, gelijkspel of verlies gokt. Maar het wedden met een handicap is bijvoorbeeld al veel minder bekend. In duidelijke stappen leggen we alle wed mogelijkheden voor je uit.

STRATEGIEËN

Om winstgevend te wedden kan je een tactiek gebruiken. De verschillende strategieën behandelen we, waarbij we je ook voorlichten over money management en het bijhouden van weddenschappen.

Verschillende sporten

Ieder sport heeft zijn specifieke weddenschappen. In deze “how to” sectie behandelen we weddenschappen per sport.

Bookmakers

In deze “how to’s” gaan we je uitleggen hoe je een account aan kunt maken, geld kunt storten en hoe je een weddenschap plaatst. De bookmakers lijken op elkaar maar er zijn soms toch kleine verschillen.

Hulp is welkom

Mocht je vragen hebben die wij nog niet hebben behandeld in een “how to” dan horen wij het graag. We zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.

Heb je zelf ook het antwoord en weet je dit antwoord in stappen uit te leggen dat nemen we jouw vraag en antwoord graag op in deze sectie.

Neem contact op met onze redactie als je wilt helpen of bij vragen.