Kun je autorijden zonder rijbewijs? Natuurlijk kan dat, mits je een auto rijdt waarvan je het niet erg vindt dat deze eventueel beschadigt. Er zijn genoeg lege wegen om te oefenen zonder gevaar te zijn voor anderen. Ook er is altijd wel iemand te vinden die bereid is jou uit te leggen wat elk pedaal doet en wanneer je moet schakelen.

Zou je je wel veilig voelen als je op deze manier leert rijden, in plaats van naar een rijschool te gaan? Waarschijnlijk niet. Dus waarom zou je dan gaan gokken zonder op zijn minst enkele basiselementen van de gok theorie te kennen? Dit voorbeeld is misschien wel het beste advies dat ik heb gekregen in meer dan 20 jaar professioneel wedden. 

Het bestuderen van de gok theorie is als het nemen van de eerste autorijlessen bij een erkende rijschool. Je leert sturen, remmen schakelen, alvorens je daadwerkelijk gaat rijden. Er bestaat een misvatting dat de gok theorie alleen wordt gebruikt door high rollers of professionele gokkers die hun brood verdienen met wedden. Iedereen, van amateur gokkers tot spelers die alleen laag inzetten, zou na moeten denken over inzet planning en geldbeheer.  

Je zult snel merken dat wanneer je de theorie een beetje bestudeert, je in de praktijk snel betere resultaten ziet. Kennis van de gok theorie zal gegarandeerd een positieve impact hebben op je banksaldo. Het gaat om het leren van de beste manier om winnende tips te vinden, een degelijk inzet plan te hebben en je geld op een winstgevende manier te beheren. 

  • Succesvolle gokkers hebben een plan
  • Gokken op jouw manier
  • Introductie op de gok theorie – FAQs

Succesvolle gokkers hebben een plan

Succesvol wedden is een combinatie van veel aspecten: positieve mindset, correcte analyse van data, het identificeren van de waardevolle quotes, zelfbeheersing, het maken van een plan dat bij je speelstijl past en nog veel meer. Het maakt niet uit of je €10 of €1.000 inzet, als je een strategie hebt, kun je je saldo constant zien stijgen. Je kan het beste wat verschillende manieren om te wedden uitproberen en jouw eigen gok stijl creëren. Dit is op de lange termijn het meest winstgevend. 

Er is geen universiteit voor gokkers en er zijn geen diploma´s voor bookmakers. Ervaring is een cruciale factor. Je ziet dat de meest succesvolle gokkers (en bookmakers) zoveel mogelijk theoretische informatie met de al die praktijkervaring combineren. Enige basiskennis van statistiek en economie is zeker nuttig. Maar maak je geen zorgen, je hoeft geen geavanceerde wiskunde of economie te studeren om succesvol te zijn met wedden. Houdt er echter rekening mee dat deze twee wetenschappen je helpen bij een beter begrip van gokken. De bookmakers hebben namelijk veel termen overgenomen. 

Er is geen specifiek boek dat je zou moeten bestuderen. Door de jaren heen zijn er heel veel gepubliceerd. De meeste van hen staan vol met verhalen over groot succes en uiteindelijke ondergang.

Gokken op jouw manier

Er is geen ‘geheime weg´ naar succesvol gokken. Er zijn juist heel veel manieren om veel winst te maken met sportweddenschappen. Iedereen moet zijn eigen manier vinden om op lange termijn winst te maken met weddenschappen.

Het komt allemaal neer op het volgende. Een gokker is zo succesvol als zijn bankrekening ons laat zien. Winnen met een winstpercentage van 70%, of het vinden van een paar verbluffende underdogs, wil niet noodzakelijkerwijs zeggen dat je succesvol bent. Gokkers met een lange termijn visie, een plan van aanpak en zelfbeheersing, die zijn succesvol. Wedden is geen sprint, het is een marathon.

Studeren over de gok theorie gaat altijd door. Je zal nooit op het punt komen dat je alles weet. Er is altijd wel iets nieuws om uit te zoeken of te ontdekken. Een nieuw gok systeem bijvoorbeeld, een nieuwe tactiek voor het analyseren van wedstrijden of misschien wel een nieuwe competitie die je moet volgen. 

FAQ

🤔 Wat zijn de eigenschappen van een succesvolle gokker?

Mensen die theoretische informatie constant combineren met praktijkervaring. Het gaat erom dat jij een persoonlijke strategie ontwikkelt met een lange termijn visie en een duidelijke plan van aanpak. En je moet je daar aan houden, emoties mogen geen rol spelen bij succesvol gokken.

🤔 Wat doen de meeste gokkers fout?

Veel mensen plaatsen weddenschappen zonder goed te begrijpen hoe de sport werkt, wat de voorwaarden van de bookmaker zijn en te snappen of de quote wel waardevol is. Een klassiek recept voor grote verliezen. 

🤔 Moet je met veel geld inzetten om succes te hebben met wedden?

Absoluut niet. Succesvol wedden heeft niets te maken met de hoogte van je inzet. Of je succesvol bent hangt af van je doel. Wil je maandelijks rondkomen van jouw winsten of doe je het gewoon voor de lol of een zakcentje. Aan jou de keuze.