Waarom zou je eindeloze uren besteden aan het lezen van sportblogs en het analyseren van wedstrijd data, als je het over kan laten aan een professionele tipgever? Het maakt niet uit op welke sport je wedt, dit is vast al eens door je hoofd geschoten. 

Er worden veel tipgever diensten aangeboden op het internet, zeker op de sociale media. Allemaal beloven ze hetzelfde. Als je de tipgever betaalt, kan jij rijk worden in een korte tijd zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Het enige wat jij moet doen, is de tipgever betalen. 

Maar is nou echt zinvol? Bestaan ​​er echt mensen die zo goed zijn in het voorspellen van sportresultaten? En wie zijn deze jongens en meiden? Hoe kun je de pro’s onderscheiden van de amateurs? In dit artikel proberen we jou te helpen bij het beantwoorden van deze vragen. 

  • Vertrouwen is het belangrijkste
  • Hoe kies je de juiste tipgever?
  • Waar je op moet letten
  • Verspreid je opties
  • Is betalen voor gok tips zinvol? – FAQs

Vertrouwen is het belangrijkste

Laten we beginnen met het volgende. In principe hebben de meeste tipgevers goede bedoelingen. Er is niets mis mee om geld te vragen voor gespecialiseerde kennis, zolang die persoon betrouwbaar is. Net als bij het inhuren van andere professionals, is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in degene die je inhuurt.  

Er zijn gokkers die liever op hun eigen mening vertrouwen, dan op de mening van een vreemde. Anderen vinden dat het betalen voor tips de lol van het gokken wegneemt. Toch zijn er genoeg jongens die hun tijd liever aan andere dingen besteden en moeiteloos geld overmaken naar een tipgever. Het draait hen uiteindelijk alleen maar om de winsten aan het einde van de maand. 

Hoe kies je de juiste tipgever?

Probeer je niet te laten inpakken door glamoureuze websites, positieve Return on Investment (ROI) statistieken en enorme hoeveelheden ‘winnende’ screenshots. Ze zijn misschien waar, maar ze kunnen ook vals zijn. Onthoud dat een goed uitziende website niets zegt over de kwaliteit van een tipgever. 

Start je onderzoek met het bezoeken van quote vergelijkingswebsites. Deze sites verifiëren de verschillende weddenschappen en quotes, meestal gratis. Tipgevers die op dit soort sites actief zijn, zijn over het algemeen geloofwaardig. Ze onthullen hun keuzes voordat ze die aan hun klanten aanbieden. Deze tipgevers zijn niet bang om hun resultaten te laten zien. 

Het is altijd slim om wat achtergrondinformatie over de tipgever te verzamelen. Je hoeft niet als een privé detective te werk te gaan. Een tipgever die niet bang is om je zijn volledige naam te geven en achtergrondverhaal te vertellen, is vaak geloofwaardig. Er is niets mis met bijnamen gebruiken, maar als een tipgever zich verschuilt achter een nickname is dat geen goed teken. 

Volg niet blindelings tipgevers die je op Facebook, Twitter of Instagram hebt gezien, hoe veelbelovend ze er ook uitzien. Ze kunnen je verleiden met grote kansen of ‘veilige’ weddenschappen, maar ze proberen waarschijnlijk geld te verdienen aan gokkers alvorens te  verdwijnen.

Waar je op moet letten

Zorg ervoor dat je de diensten van de tipgever volledig begrijpt. Vind je het handig om de tips automatisch te ontvangen? Geef dit dan aan. Veel tipgevers turen hun tips via whatsapp of email. Vraag de tipgever of hij een notificatie systeem heeft voor top weddenschappen. 

Ten tweede is het belangrijk dat de tipgever keuzes maakt die beschikbaar zijn bij jouw online bookmaker. Zo niet, dan zal je een nieuwe account aan moeten maken bij de andere bookmaker. 

Hoe vroeg of laat worden de keuzes aangeboden? Als er ’s avonds laat een quote wordt aangeboden, ben je dan nog wakker om een ​​weddenschap te plaatsen? Of als de tipgever ’s ochtends een weddenschap aanbiedt, kun je er dan wel op ingaan of zit je al op het werk?

Verspreid je opties

Veel professionele gok beleggers volgen niet één enkele tipgever. Ze maken in plaats daarvan gebruik van een combinatie van tip services. Dat is duurder, omdat je per maand voor meer dan één service moet betalen. Maar het biedt tegelijkertijd veel extra voordelen. 

Je tegelijkertijd abonneren op twee of drie tipgever diensten is een stuk veiliger. Je kan de tips met elkaar vergelijken en zet niet al je geld steeds in op één enkel advies. Als één van de tipgevers er naast zat, wordt jouw verlies opgevangen door de anderen. Uiteindelijk is je totale winst iets lager, maar je hebt wel meer kans op een stabiel maandelijks inkomen. 

Het gebruik van verschillende diensten voor goktips is echter niet zo eenvoudig. Je moet grondig onderzoek doen naar de resultaten uit het verleden en de services kiezen die elkaar niet overlappen. Je kunt bijvoorbeeld een gok service kiezen die is gericht op voetbal, een basketbal expert inhuren en een derde die zich richt op tennis. Probeer services te vinden die niet gericht zijn op dezelfde competities of speelstijl om je kansen op succes verder te vergroten.

FAQ

💰 Is een tipgever duur?

Normaal gesproken betaal je een maandelijkse fee en daarnaast ook een percentage over de gemaakte winsten. Dus hoe hoger je inzet, hoe duurder de service.

💰 Hoe weet ik of een tipgever te vertrouwen is?

Je doet er goed aan om sociale media te bekijken en te lezen van andere gokkers over deze tipgever schrijven.

💰 Bij welke bookmaker kan ik het beste wedden op sporten?

Het is aan te raden om te wedden bij een bookmaker met een licentie van een kansspel autoriteit. Check onze review pagina voor meer informatie over online bookmakers. 

💰 Win je vaker met een tipgever?

Winnen is nooit gegarandeerd. De tipgever heeft wellicht meer voorkennis, maar het blijft een weddenschap.