De Serie A is goed begonnen en komend weekend worden we iedere dag getrakteerd met top wedstrijden.

Vrijdagavond trappen Inter en Lazio af in het Olimpico in Rome. Op zaterdagavond neemt de giallorossi van Mourinho het op tegen Juventus in Turijn. En het weekend wordt afgesloten in Florence met een wedstrijd tussen Fiorentina en Napoli. Drie leuke affiches waar je een leuke quotering uit kunt halen. 

Vrijdag Lazio – Inter 20:45

Het weekend wordt door Lazio en Inter afgetrapt. Inter startte het seizoen met twee overwinningen. Ook Lazio won haar eerste wedstrijd maar zag de wedstrijd tegen Torino in 0-0 eindigen. Internazionale is in deze wedstrijd de favoriet voor de overwinning. In de laatste vijf ontmoetingen kwamen beide teams iedere wedstrijd tot scoren. Beide teams scoren en Inter wint heeft bij Jack’s een quotering van 3.30. 

Zaterdag Juventus – AS Roma 18:30

Op de zaterdag neemt Juventus het op tegen de nieuwe ploeg van Paulo Dybala. Dybala heeft gekozen voor de ploeg van José Mourinho en werd onthaald als de nieuwe keizer van Rome. Dybala wacht nog steeds op zijn eerste competitietreffer voor de giallorossi hoewel hij er tegen Cremonese erg dichtbij was. Scoort Dybala zaterdag tegen zijn oude ploeg dan betaalt dat bij Jack’s 3.85 maal iedere ingezette euro op. 

Zondag Fiorentina – Napoli 20:45

Het weekend wordt afgesloten door Fiorentina in een ontmoeting met Napoli. Deze twee ploegen kennen een gigantische historie. Hoewel het officieel geen derby genoemd kan worden is het zeker een wedstrijd om voor te gaan zitten. Napoli won haar twee eerdere duels, respectievelijk Monza en Verona, en staat op doelsaldo bovenaan.

Tegen Fiorentina volgt de eerste test van het seizoen. Deze wedstrijd staat bol van de gekke uitslagen. In de laatste vijf ontmoetingen passeerden een 6-0, 0-2, 1-2, 2-5 en 2-3 de revue. Een wedstrijd waarin er meer dan drieënhalf doelpunt vallen is dus zeker niet ondenkbaar. Jack’s betaalt je voor een wedstrijd met meer dan 3.5 doelpunten 2.8 keer je inzet terug. 

Voeg je de bovenstaande weddenschappen samen dan komt daar een zeer leuke odd van ruim 35 keer je inzet uit. 

Ook interessant