Wedwiki.nl is de site van een aantal sportliefhebbers die de liefde voor het spelletje en het wedden op sport willen delen met een groter publiek. Dagelijks voegen we content met betrekking tot het wedden toe en adviseren we je over de beste legale bookmakers.

Het Wedwiki.nl team


Tips


Op de site vind je tips die je moeten behoeden voor het maken van beginnersfouten bij het wedden op sport. Waarom beginnersfouten maken als die je die via onze tips ook kunt voorkomen. Verder bieden wij advertenties van online bookmakers aan.

We bieden op onze site dus geen weddenschappen aan maar sturen je dus door naar de beste bookmakers op het gebied van sportwedden. Dit zijn bookmakers met de beste uitbetalingen en het allerbelangrijkste natuurlijk, ze zijn erg betrouwbaar.


Odds


Op onze site vind je de belangrijkste sportevenementen gecombineerd met de hoogste odds van de verschillende bookmakers. Bij iedere sport, competitie en club adviseren we een bookmaker met de beste uitbetalingen.

De odds zijn natuurlijk belangrijk maar de soort weddenschap die je uitkiest kan ook veel betekenen voor het behalen van winst op de lange termijn. Daarvoor hebben we een “how to” sectie waarbij alle vragen met betrekking tot soorten weddenschappen worden beantwoord.


Nieuwsbrief


Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van de verschillende aanbiedingen. Door het vergelijken van odds vinden we voor jou de beste bookmaker voor elke weddenschap. Door voor iedere afzonderlijke weddenschap de beste bookmaker te vinden optimaliseer je jouw win kansen.

Schrijven voor wedwiki

Vind je het leuk om te schrijven en wil je jouw kennis met betrekking tot het wedden op sport delen met onze lezers, dan kun je altijd contact opnemen met onze redactie.