Komende vrijdag start de Premier League. Nu de Lionesses Europees Kampioen zijn heerst de voetbalkoorts sterker in het land. De competitie start dan ook precies op het juiste moment. Komende vrijdag zal de aftrap van het nieuwe seizoen plaatsvinden in het Selhurst Park Stadium in Londen waar Crystal Palace het opneemt tegen Arsenal. 

Vrijdag 21.00 Crystal Palace – Arsenal 

Palace tegen Arsenal is een leuke wedstrijd om het voetbalweekend en het nieuwe Premier League seizoen mee af te trappen. Arsenal heeft zich afgelopen zomer versterkt met Gabriel Jesus. Hij liet zich in de voorbereiding, waarin Arsenal alle wedstrijden won, al gelden. Voor komende vrijdag kun je een leuke odd verwachten bij een goal van Jesus. Jack’s betaalt 2.3 keer iedere euro terug als Gabriel Jesus scoort. Weet hij de openingstreffer te maken dan krijg je daar een kleine vervijfvoudiging (4.9) van je inzet voor uitbetaalt. De overwinning van Arsenal heeft bij Toto een quotering van 1.80.

Zaterdag 13.30 Fulham – Liverpool

Liverpool heeft de eerste prijs van het seizoen al te pakken. Zaterdag werd de Community Shield gewonnen ten koste van landskampioen Manchester City. De ploeg van Jürgen Klopp greep vorig jaar, ondanks het geweldige seizoen, net naast de titel. Tegen Fulham moet de eerste stap van dit seizoen gezet worden. Op papier moet dit niet een al te lastige overwinning voor Liverpool worden. Liverpool -1 heeft een quotering van 1.77.

Zaterdag 16.00 Bournemouth – Aston Villa

De ontmoeting tussen Bournemouth en Aston Villa kan een zeer interessante worden aangezien het beide kanten op kan vallen. Villa heeft op voorhand het voordeel van de twijfel en is bij de bookies nipt favoriet. Je kunt bij deze wedstrijd voor een veiligere optie gaan en een dubbele kans zetten. Gelijkspel of Aston Villa heeft bij Toto een odd van 1.31. Over 2.5 doelpunten heeft een odd van 1.96. 

Zaterdag 16.00 Newcastle – Forrest

In de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe Premier League seizoen neemt het gepromoveerde Forrest het op tegen Newcastle. Een zeer moeilijke ontmoeting voor de promovendus. De verwachtingen van een overwinning van Newcastle leveren bij Toto 1.65 keer je inzet op. Weet Nottingham te stunten dan betaalt dat 5.25 keer iedere euro uit. Een veiligere optie bij een gokje op Forrest is Nottingham +2 voor 1.39 keer je inzet. 

Zaterdag 16.00 Tottenham – Southampton

Southampton komt op bezoek bij Tottenham. De thuisploeg is veruit de favoriet voor de overwinning voor komende zaterdag. Je kunt aantrekkelijke quoteringen vinden bij sidebets. Over 3.5 doelpunt heeft een odd van 2.48. Bij de doelpuntenmakers is Harry Kane met 1.76 de favoriet voor de thuisploeg. Een openingsgoal van Son heeft een odd van 4.5. 

Zaterdag 16.00 Leeds – Wolverhampton

De ontmoeting tussen Leeds en Wolverhampton is op papier ook een mooi affiche. De beide ploegen kunnen zeer attractief voetbal op de mat leggen en het elkaar moeilijk maken. Leeds heeft het thuisvoordeel en een odd van 2.3. Een gelijkspel behoort zeker tot de mogelijkheden met een quotering van 3.3. Je kunt je kansen vergroten door een dubbele kans te zetten op Leeds of een gelijkspel. Toto keert bij deze weddenschap 1.35 keer je inzet uit. 

Zaterdag 18.30 Everton – Chelsea 

De laatste wedstrijd op de zaterdag is de ontmoeting tussen Everton en Chelsea. De thuisploeg ontsnapte vorig seizoen aan de degradatie. Dit seizoen zal in Liverpool draaien om te herstellen en proberen te klimmen naar het linkerrijtje. Tegen Chelsea is de kans op een overwinning uiteraard klein. The Blues zijn veruit de favoriet voor de overwinning. Je krijgt bij een overwinning van Chelsea 1.7 keer je inzet terug. 

Zondag 15.00 Manchester United – Brighton

De eerste wedstrijd in de Premier League onder leiding van Erik ten Hag zal zijn tegen Brighton. Een pittig duel voor beide ploegen, echter mag United zich de favoriet noemen. De grote vraag voor komende zondag is. Wordt Cristiano in de wedstrijdselectie opgenomen en zo ja, start de Portugees in de basiself. CR7 wordt de complete transferperiode in verband gebracht met verschillende clubs. De terugkeer van Ronaldo bij United is niet verlopen zoals beide partijen hadden gehoopt en de Portugees staat bij de uitgang van Old Trafford. Een goal van Ronaldo heeft een quotering van 2.04. Weet Christian Eriksen een droomdebuut in het rood te bewerkstelligen dan krijg je 4.5 keer je inzet terug.

Zondag 15.00 Leicester – Brentford

The Foxes nemen het zondag op tegen Brentford, de club die vorig seizoen zo goed presteerde tegen grote ploegen. Leicester is desondanks de favoriet voor de overwinning. Je krijgt een verdubbeling van je inzet terug bij een gokje op Leicester. Eenzelfde euro op Brentford heeft een odd van 3.75. Een gelijkspel levert 3.8 keer je inzet op. Een mooie quotering krijg je terug als beide team scoren en er meer dan 3.5 doelpunt vallen. Jack’s betaalt in dat geval 3.1 keer iedere euro uit. 

Zondag 17.30 West Ham – Manchester City

De laatste wedstrijd van de speelronde is de ontmoeting tussen West Ham United en Manchester City. Uiteraard is de ploeg van Pep Guardiola de favoriet voor de overwinning. Je krijgt bij een gokje op City slechts 1.38 keer je inzet terug. Een gokje op West Ham heeft een quotering van 8.5 Een gelijkspel levert 5.25 keer je inzet op. Haland stelde in de Community Shield finale tegen Liverpool teleur. Weet de Noorse superspits tegen West Ham wel te scoren, dan krijg je 1.7 keer je inzet terug. 

Ook interessant