Argentinië, Chili & Brazilië winnen en houden de nul

In Zuid Amerika spelen ze de kwalificatie wedtrijden voor het WK. Bij Betcity hebben ze een mooie combinatie weddenschap voor je samengesteld met verhoogde quoteringen.

Hoe werkt deze weddenschap met verhoogde odds?

 1. Waar staat de weddenschap?

  Nadat je een account hebt aangemaakt bij Betcity klik je in het linkermenu op de “speel slimmer bets”.Speel slimmer

 2. Selecteer de weddenschap

  Als je de speel slimmer bets aanklikt krijg je drie verschillende weddenschappen. Selecteer de weddenschap van vrijdag 01.30 uur, Argentinië, Chili & Brazilië winnen en houden de 0.

  Je krijgt maar liefst 8.25 als odd voor deze weddenschap! De kans dat deze weddenschap gaat lukken is zeker aanwezig. Alle drie de team spelen in ieder geval thuis.Odds

 3. Zet in

  Als je op deze weddenschap klikt dan krijg je een betslip in beeld. Je kunt nu het bedrag invullen en meteen zien wat je kan winnen.

  Klik op inzetten en je speelt deze spannende combinatie weddenschap.
  Plaats weddenschap

Extra leuke bonus

Bij Betcity krijg je bij het aanmaken van een account ook nog een extra bonus van een €20 gratis weddenschap. Deze weddenschap kun je selecteren als je geld gaat storten. Betcity gaat hier echt de concurrentie aan met de Toto, die geen bonussen geeft aan nieuwe spelers.

Voor de odds kun je ook overstappen naar een andere bookmaker. Deze week zijn de odds van de Toto en Betcity nagenoeg gelijk. Dus profiteer bij Betcity van de €20 gratis bet en van de leuke odds boost van bovenstaande combinatie weddenschap.

Nieuws