Champions League 8e finale return week 2

Deze week voegen zich nog vier teams naast Bayern, Manchester City, Liverpool en Real Madrid voor de kwartfinale van de Champions League. In deze vier ontmoetingen is alles nog mogelijk. Drie van de vier duels zijn in de heenwedstrijd in een gelijkspel geëindigd. Alleen Chelsea won met 2-0 op Stamford Bridge. Kortom een mooie gelegenheid voor leuke weddenschappen.

Manchester United – Atletico Madrid

United speelde in Madrid 1-1 gelijk tegen Atlético. In het Wanda Metropolitano vielen maar liefst negen gele kaarten en één goal aan beide kanten. Het was de jonge wisselspeler Elanga die United naar de gelijkmaker schoot. Op Old Trafford is United de favoriet voor de overwinning. The Red Devils hebben flink wat vertrouwen getankt na de ontmoeting tegen Tottenham afgelopen weekend waarin Ronaldo het team op sleeptouw nam en een hattrick maakte. Atlético won afgelopen vrijdag nipt van Cadiz met 2-1.

Een overwinning van Manchester United betaalt bij Jack’s 2.25 keer je inzet uit tegenover 3.45 bij een overwinning van Atlético. Staat er na negentig minuten wederom een gelijkspel op het scorebord dan krijg je daar 3.3 keer iedere euro voor terug.

Een riskante betbuilder met een mooie odd is Ronaldo en Suarez scoren. Bij bet365 krijg je een kleine zeven keer je inzet hiervoor terug.

Ajax – Benfica

De Amsterdammers speelden in Portugal 2-2. Een resultaat met gemengde gevoelens. Er had namelijk aan weerszijden meer ingezeten. In een volle Johan Cruijff ArenA moeten ze het nu proberen af te maken. De bookies hebben flink vertrouwen in Ajax. Je krijgt 1.4 keer je inzet terug bij een gokje op de thuisploeg. Winnen de Portugezen dan betaalt Jack’s je daar 7.1 keer iedere euro voor uit. Een gelijkspel heeft een quotering van 5.4 keer je inzet.

Een weddenschap die je kunt zetten is dat beide teams tot scoren komen. Ajax kreeg in de laatste wedstrijden goals tegen en heeft het zeer moeilijk tegen Eredivisionisten uit het rechterrijtje. Scoren beide teams krijg je er 1.49 keer je inzet voor terug.

Benfica kan er zomaar eens met de winst vandoor gaan als de Amsterdammers het niveau van de afgelopen competitiewedstrijden op de mat legt. De odd van ruim zeven keer je inzet is er dus een om in de gaten te houden.

Juventus – Villarreal

In het eigen huis deed Villarreal het zeer goed. De ploeg had meer balbezit en creëerde meer kansen dan Juventus. De oude dame had het lastig en zal met 1-1 redelijk tevreden kunnen zijn. In Turijn is er immers nog alles om voor te spelen.

Juve is favoriet, je krijgt 1.9 keer je inzet terug. Een gelijkspel heeft een odd van 3.45 en bij de winst van Villarreal krijg je daar 4.45 keer je inzet terug. Een leuke odd krijg je bij Villarreal scoort in de eerste helft. Weten ze Szczesny te passeren dan krijg je daar 2.75 keer je inzet voor terug.

LOSC Lille – Chelsea

De enige wedstrijd van de avond waar men niet met een gelijke stand begint. Chelsea won op Stamford Bridge met 2-0 van Lille. Een zakelijke overwinning. Er ligt een zeer kleine kans voor Lille. Chelsea moet een off-day hebben en Lille moet boven zichzelf uitstijgen.

De uitploeg is veruit de favoriet voor de overwinning. Je krijgt bij winst van Chelsea 1.9 keer je inzet uitbetaalt tegenover 4.35 keer iedere ingezette euro op Lille. Een gelijkspel is 3.55 keer je inzet waard. Je kunt kiezen om in te zetten op wederom een zakelijke overwinning van The Blues. Er worden minder dan 2.5 doelpunten gescoord en Chelsea wint de wedstrijd betaalt 4.1 maal je inzet uit.

Een combinatie van de bovenstaande wedstrijden

United – Atlético    Ronaldo en Suarez scoren     7.00
Ajax – Benfica  BTTS Ja 1.49
Juventus – Villarreal   Villarreal scoort in 1e helft   2.74
Lille – Chelsea Chelsea wint en minder dan 2.5 goals  4.1
Totale odd 117.6

Nieuws