Champions League kwartfinales returns

De returns van de Champions league 2022 geven weer genoeg mogelijkheden om te wedden op voetbal.

Dinsdag 12/04/2022

Bayern München – Villarreal

Ze doen het wéér. Na de verrassing in het Juventus Stadium won de ploeg van Unai Emery afgelopen week van Bayern München. Bayern had een aantal kansjes maar het overgrote deel van de wedstrijd werd gedomineerd door een fabuleus spelend Villarreal. Komende dinsdag wordt de return tussen de beide clubs afgewerkt in de Allianz Arena in München. Verwachting is dat Bayern het spel maakt maar met de afgelopen weken in het achterhoofd is een stunt van Villarreal zeker niet ondenkbaar. 

Een overwinning van Bayern betaalt 1.26 maal je inzet uit tegen 12 keer je inzet bij een gokje op Villarreal. De gelen hebben aan een gelijkspel genoeg voor een plaats in de halve finale. Dat levert een odd van 6.75 keer je inzet op. Bereikt Villarreal de volgende ronde dan verdrievoudigt je inzet bij Jack’s. Bayern in eigen huis is in de Champions League vaak een garantie voor doelpunten. Bayern speelde dit seizoen vier Champions League thuiswedstrijden waarin achtereenvolgens 5,5,3 en 7 keer gescoord werd. Een gemiddelde van vijf treffers per wedstrijd. In twee wedstrijden wist de tegenstander tot scoren te komen. 

Meer dan 3,5 doelpunten en beide teams komen tot scoren levert 2.7 keer je inzet op. Voeg je daar een dubbele kans met X en 2 aan toe waarbij de Spanjaarden de halve finale bereiken dan schiet de odd naar 12 keer je inzet. 

Real Madrid – Chelsea

Misschien wel de mooiste kwartfinale voor de neutrale toeschouwer. De huidige Champions League winnaar tegen de dertien voudige kampioen. Een magische Karim Benzema maakte gehakt van Chelsea. Voor rust scoorde hij twee onhoudbare kopballen. Chelsea wist nog tot scoren te komen door een kopbal van Havertz na een prachtige voorzet van Jorginho. 

Na een blunder van Mendy vlak na rust, waarbij Benzema zijn hattrick scoorde, lieten de Blauwe de hoop op een comeback varen. De rest van de tweede helft was het aan Chelsea zijde meer controleren dan offensieve impulsen tonen. Toch kreeg Lukaku niet te missen kansen. Het geluk was ver te zoeken aangezien de kansen niet in doelpunten werden omgezet. 

Chelsea wacht een moeilijke, maar niet onmogelijke taak in Bernabeu. Ze wisten vorig jaar tot een gelijkspel te komen in Madrid. Dit keer moet er flink gewonnen worden. De aanvalskrachten heeft Chelsea zeker in huis. Daarnaast ontbreekt Militao, een belangrijke verdediger aan Madrileense zijde mag de wedstrijd niet spelen door een teveel aan gele kaarten. 

Real is als thuisteam de favoriet voor de overwinning bij Jack’s. Je krijgt er 2.4 keer je inzet voor terug. Een uitoverwinning van Chelsea levert drie maal je inzet op. Een gelijkspel is 3.55 keer iedere euro waard. 

Wordt het wederom de avond van Real en Benzema? Benzema scoort, beide teams scoren en Real wint de wedstrijd heeft een quotering van 6.25. 

Aan de andere kant speelt Ziyech. Hij weet als geen ander hoe je Real Madrid in eigen huis kapot moet spelen. Weet Ziyech te scoren en wint Chelsea dan krijg je 8 keer iedere ingezette euro terug. 

Woensdag 13/04/2022

Atlético Madrid – Manchester City

Op de woensdag trappen Atlético Madrid en Manchester City in het Wanda Metropolitano af voor de return. Het is voor de fans van de Rojiblancos te hopen dat er meer offensieve impulsen te zien zijn dan in de heenwedstrijd. Er werd steen en been geklaagd over de geparkeerde bus van Diego Simeone. 

Manchester City had 71% balbezit, creëerde vijftien kansen waarvan 2 op doel. Atlético creëerde geen enkele kans in de 90 minuten speeltijd. Ze kregen 3 gele kaarten en kunnen tevreden zijn met de 1-0 eindstand. Er is dus nog alles mogelijk komende woensdag. 

Ondanks de thuiswedstrijd is Manchester City de favoriet voor de overwinning bij de bookies. Je krijgt bij een gokje op City 1.8 keer iedere euro terug tegenover 4.9 keer je inzet als Atlético weet te winnen. Een gelijkspel is 3.55 keer iedere euro waard. 

Manchester City wint de wedstrijd, er vallen minder dan 3.5 doelpunten en beide teams scoren heeft een odd van 8.5. 

Liverpool – Benfica 

Liverpool keerde tevreden terug uit Lissabon. Met de 1-3 overwinning is het thuis een kwestie van afmaken om de halve finale te bereiken. Benfica liep in de laatste ontmoeting op Anfield tegen een 4-1 nederlaag aan. In 2006 werd er echter met 0-2 gewonnen. Unai Emery won uit 5 ontmoetingen één keer tegen Liverpool. Dat was tevens een van de belangrijkste wedstrijden uit zijn carrière. De Europa League finale in 2016 met Sevilla tegen Liverpool. Sevilla won met 1-3. 

Liverpool is de favoriet voor de overwinning met een quotering van 1.31. Weet Benfica te winnen dan krijg je daar 9.5 keer iedere euro voor terug. Een gelijkspel heeft een odd van 5.65. 


Scoort Sadio Mané twee doelpunten of meer? Acht maal je inzet krijg je terug bij meer dan twee doelpunten van de Senegalees. 

Nieuws