Europa League halve finale returns 2022

Mooie Europese wedstrijden om een gokje op te wagen.

Eintracht Frankfurt – West Ham United

Het was een interessante ontmoeting in het Olympisch stadion in Londen. Al na één minuut stond de uitploeg op voorsprong. West Ham keek vanaf het begin tegen een achterstand aan. Na 20 minuten scoorde Michael Antonio de 1-1 waardoor de wedstrijd weer in evenwicht was. Enkele minuten na rust scoorde Eintracht wederom. De 1-2 bleef tot het laatste fluitsignaal op het bord staan. Het is dus een moeilijke uitwedstrijd voor de Hammers. Ze moeten minstens twee keer in Frankfurt scoren om door te gaan naar de finale. Voor Eintracht lonkt de finale en werkt het thuisvoordeel mee.

De odds voor deze wedstrijd liggen om het even. Je krijgt bij iedere ingezette euro op Eintracht Frankfurt 2.40 terug. Bij eenzelfde euro op West Ham betaalt Jack’s je 2.85 uit. Een gelijkspel levert het meeste op met een quotering van 3.4. Eintracht heeft aan een gelijkspel genoeg. Een soortgelijke wedstrijd als vorige week waarin meer dan 2.5 doelpunten vallen beide teams scoren en één van beide teams wint heeft een quotering van 2.6. Bij deze weddenschap laat je beide teams voor je weddenschap werken. Het maakt niet uit welk team er wint gezien de dubbele kans. 

Rangers – Red Bull Leipzig 

De wedstrijd tussen Glasgow Rangers FC en RB Leipzig was een stuk minder spectaculair dan de andere gespeelde ontmoetingen die avond. Leipzig won de wedstrijd met een magere 1-0 in de 85e minuut door Angelino. Op basis van de statistieken in Leipzig de terechte winnaar. Ze hadden 71% balbezit, creëerde 10 kansen waarvan 4 op doel tegenover 7 en 1. Vooral de pasnauwkeurigheid kende een groot verschil. 789 passes waarvan 87% aankwam tegenover 334 passes waarvan 67% aankwam.

De beide ploegen spelen nu in Glasgow waar Red Bull Leipzig wederom de favoriet is voor de overwinning. Je krijgt een kleine verdubbeling van je inzet terug bij de gasten. Een gokje op het team van Giovanni van Bronckhorst levert je 3.6 keer je inzet op. Een gelijkspel heeft een quotering van 3.8. De laatste Europese thuiswedstrijd keken de Rangers ook tegen een 1-0 achterstand aan. Rangers kwam toen op 2-1 wat genoeg was voor de verlenging. In de verlenging werd de winnende treffer gemaakt. Een soortgelijke wedstrijd waarin Rangers toch naar de finale gaat betaalt 5.5 keer iedere ingezette euro uit.

Nieuws