Grand Slam of Darts Tips donderdag 18 november

Bekijk de wedstrijden van donderdag 18 november en maak een weddenschap. Ook een gokje op de eindoverwinning is met een outright weddenschap mogelijk.

Michael Smith – Joe Cullen

De eerste knock out wedstrijd van groepswinnaar Smith is direct een moeilijke. Joe Cullen speelt tegen Bully Boy. De bookies geven ongeveer hetzelfde voor de beide heren. 1.85 voor Smith en 1.95 voor de winst van Cullen. Ook qua hoogste uitgooi betaalt Betcity ongeveer evenveel uit. 1.87 voor Smith en 1.88 voor cullen. Een mooie weddenschap waarin beide heren bijdragen is 3 of meer 100+ finishes. Dit betaalt 2.25 keer je inzet uit. 

Peter Wright – José de Sousa

In de wedstrijd tussen Luke Humphries en José de Sousa moest Humphries met 3 legs verschil winnen. De wedstrijd eindigde weliswaar in het voordeel van Cool hand Luke maar met de 3-5 kwam hij net één leg te kort. The Special One staat daarom nipt in de knock-out.

Zijn tegenstander Peter Wright staat solide te spelen. Hij maakte een klein slippertje tegen Gabriel Clemens, deze wedstrijd ging verloren met 4-5. Van Sherrock werd met 5-1 gewonnen en van de Decker met 5-0. De wedstrijd tegen de Sousa kan twee kanten op. Uit de laatste vijf ontmoetingen kunnen we geen favoriet trekken. Tweemaal Wright, tweemaal de Sousa en een keer gelijk. 

Mensur Suljovic – Fallon Sherrock

Suljovic tegen Sherrock is een zeer lastige wedstrijd voor beide spelers. Sherrock imponeert dit toernooi en zal het publiek aan haar zijde hebben staan. Echter is Suljovic een man die al decennia lang meeloopt en op pure ervaring de wedstrijd uit kan spelen. De finishes van Sherrock vallen goed. Tegen Clemens wist ze 141 en 170, voor de wedstrijd, uit te gooien. Een gokje op de hoogste finish van Sherrock is dan ook geen slecht idee en met een odd van 2.06 zeker het overwegen waard. Een gokje op the queen of the palace levert je 2.65 op, iedere ingezette euro op Mensur is bij Betcity 1.48 waard. 

Michael van Gerwen – Gary Anderson 

De partij van de avond is de kraker tussen van Gerwen en Anderson. Michael van Gerwen laat in de groepsfase flarden van zijn oude vorm zien. Hij gooit soepel en verslaat zeer gemakkelijk zijn opponenten. De 125 finish tegen Henderson met bullseye, enkele bull en bullseye voor de wedstrijd is daar een mooi voorbeeld van.

Maar ook Anderson staat prima te spelen. Van Gerwen wint de wedstrijd bij Betcity voor 1.3 keer je inzet. Een mooiere gok is om bij deze beide heren op 180ers te wedden. De verwachting ligt op voorhand hoog. Je kunt kiezen voor over 8.5 180ers voor 1,5 keer je inzet over 11,5 180ers heeft een quotering van 3.2. Een mooie weddenschap is beide spelers gooien over 5.5 180ers voor 7 keer je inzet. 

Nieuws