Grand Slam of Darts Tips voor Woensdag 17 november

Bij de Grand Slam of Darts zijn iedere dag zijn er weer leuke weddenschappen te vinden.

James Wade – Rowby-John Rodriguez

James Wade gooide in de wedstrijd tegen Rob Cross vier maal de maximale score. Hij won de partij door een uitstekende wedstrijd te spelen met een gemiddelde van 111.71. Tegen Krcmar won Wade ook redelijk eenvoudig, hij gooide in deze pot 1 maximale score. Krcmar wist de 180 niet te gooien.

Gok je dat James Wade de meeste 180ers gooit dan betaalt Betcity je 3.20 uit. Rodriguez weet echter de 180 ook redelijk eenvoudig te raken. Meer dan 4.5 180 van de Oostenrijker levert je 1.80 keer je inzet op.

Gerwyn Price – Bradley Brooks

Price speelt niet optimaal maar wint zijn wedstrijden wel. Bradley Brooks maakte een slippertje tegen Jonny Clayton, die in bloedvorm is. Van King en Rodriguez werd volwassen gewonnen door de wereldkampioen bij de jeugd. In de onderlinge ontmoeting tussen Price en Brooks is Price veruit de favoriet.

Brooks kan het de Welshman echter moeilijk maken. Een mooie weddenschap die je kunt zetten is de +5.5 leg voorsprong van Brooks. Als Price dan met 10-5 of slechter de wedstrijd wint kun je de odd van 1.61 bij bet365 bijschrijven.

Jonny Clayton – Nathan Rafferty

Johnny Clayton en Nathan Rafferty spelen beide zeer goede wedstrijden. Rafferty kan zich tot nu toe één van de verrassingen noemen. In de wedstrijd tussen de beide heren is een odd van 2.37 op meer dan 2.5 180ers van Rafferty een mooie gok om te wagen in een combinatieweddenschap. Een gecombineerde score van meer dan 6.5 gegooide 180ers levert je 1.80 keer je inzet op. Rafferty gooide tot op heden 2 keer de maximale score, Clayton deed dit 8 maal.

Nieuws