KNVB Beker halve finales

Leuke midweekse wedstrijden om een gokje op te wagen!

Go Ahead Eagles – PSV 

The Eagles nemen het woensdagavond op tegen PSV.  De Eindhovenaren hebben een geweldige week achter de rug. Mede door een gelukkige treffer in Tel Aviv staan ze in de achtste finale van de Conference League. Het Eredivisieweekend werd winnend afgesloten door drie punten te pakken na achterstand op het Kasteel. De Eindhovenaren konden nog harder juichen toen nota bene The Eagles wonnen van Ajax in de Adelaarshorst. 

Nu mag PSV het in datzelfde stadion gaan proberen voor de KNVB Beker. De Eagles zitten eventjes op rozen. Een gokje op hen vertegenwoordigt 9.5 keer je inzet. PSV heeft een odd van 1.29. De Eindhovenaren zijn veruit de favoriet voor de overwinning, je kunt een flinke gok nemen als je vertrouwen hebt in Zahavi. Scoort de Israëlische spits een hattrick dan betaalt Jack’s je daar 20 maal je inzet voor terug. 

AZ – Ajax 

Slecht nieuws voor de Ajacieden. Remko Pasveer staat enkele weken aan de kant door een gebroken vinger. Naast dit nieuws was het überhaupt niet de beste week voor de Amsterdammers. De 2-2 tegen Benfica is op papier een prima uitslag maar ze moeten in Amsterdam dus nog flink aan de bak om naar de volgende ronde te willen. Daarnaast zagen ze in de Eredivisie de voorsprong slinken tot twee punten. In een slordige wedstrijd tegen Go Ahead gaven ze de drie punten uit handen. 

Ook tegen AZ komende donderdag is er van alles mogelijk. De Alkmaarders wonnen in de Eredivisie van Feyenoord afgelopen weekend. Ze worden niet voor niets al jaren de reuzendoders genoemd. Komende donderdag tegen Ajax is de odd op AZ 5.2, een zeer hoge quotering dus. Een gokje op de bezoekers levert je 1.6 keer je inzet op. Een gelijkspel tussen de twee ploegen na negentig minuten is goed voor 4.1 maal je inzet. Haller scoort, Ajax wint en er vallen meer dan 3.5 doelpunten in de wedstrijd heeft een mooie quotering van 5.3.

Een mooie combinatieweddenschap waarin je alle teams meeneemt is door bij beide wedstrijden beide teams scoren te zetten en PSV en Ajax te laten winnen. Je krijgt bij Jack’s met deze betbuilder 8.84 keer je inzet terug.