Michael van Gerwen wint UK open

Van Gerwen heeft een lastige periode achter de rug. Het wilde voor de Vlijmenaar de afgelopen tijd telkens net niet lukken. Het WK werd een absoluut dieptepunt waar hij na een positieve corona test noodgedwongen uit het toernooi moest stappen.

Ruim drie maanden later ziet het er iets rooskleuriger uit. Van Gerwen speelt goed, raakt mooie finishes en heeft goede gemiddelden. Een gemiddelde van 100+ komt zo nu en dan weer voor. 

Wedden op de UK Open

Komend weekend staat er een perfect toernooi voor de Vlijmenaar op het programma. De UK open. Van Gerwen won het toernooi al drie keer eerder, in 2015, 2016 en 2020.

De eerste 32 spelers van de Order of Merit stromen in de vierde ronde in bij de laatste 64 spelers. In het toernooi worden dus meerdere wedstrijden op één dag gespeeld. De vierde ronde is op vrijdagavond. De vijfde en zesde ronde worden afgewerkt op de zaterdag. Zondag is de kwartfinale, de halve finale en de finale.

Van Gerwen die zijn vierde UK Open trofee omhoog houdt zondagavond heeft een quotering van 8.0 keer je inzet bij Jack’s. 

Nieuws