Sainz wint de Grand Prix van Australië

Na twee races is het nog veel te vroeg om te speculeren over het einde van het seizoen. Wel kunnen we de conclusie trekken dat op dit moment Red Bull en Ferrari de sterkste twee teams zijn en dat Leclerc en Verstappen een directe strijd uitvechten evenals diens collega’s Sainz en Perez.

Komend weekend staat Australië op de planning. Na enkele jaren afwezigheid in verband met Covid wordt er dit weekend weer geraced op het stratencircuit in Melbourne. Van oudsher zijn de Italianen hier altijd erg sterk.

Tijdens de eerste vrije trainingen zagen we wederom dat de ploeg uit Maranello goede tijden liet zien. Tijdens de eerste vrije training ging Sainz aan kop met een 1.19.806. Leclerc pakte de tweede tijd met 1.20.377. Ook de tweede vrije training ging goed voor Ferrari. Charles Leclerc pakte de snelste tijd met een 1.18.978. Sainz werd derde met 1.19.376. Verstappen zat tussen de Ferrari’s in.

De verwachtingen voor de kwalificatie en de race zijn niet veel anders. Het zal naar alle waarschijnlijkheid gaan tussen Verstappen en de beide Ferrari’s. Carlos Sainz jr. staat dit seizoen nog droog. Mocht de Spanjaard de race winnen dan betaalt Jack’s je daar 4.50 keer je inzet voor terug. Eindigt Sainz op het podium dan krijg je daar 1.50 keer iedere ingezette euro voor terug.

Wedden op sport doe je bij de door ons geselecteerde bookmakers!