Speel een gratis weddenschap van €20

Betcity is een nieuwe partij op de Nederlandse markt van sportweddenschappen. Niet meer “Koning Toto” maar “Speel slimmer met Andy van der Meijde”.

Om nieuwe klanten binnen te halen heeft Betcity een leuke actie bedacht. Bj een storting van minimaal €20 krijg je een extra gratis weddenschap van nogmaals €20. Deze weddenschap moet je dan op één betslip zetten.

Hoe krijg je de gratis weddenschap?

 1. Maak een storting

  Stort minimaal €20 en klik aan dat je de €20 gratis weddenschap als bonus wilt.Kies bonus

 2. Kies een wedstrijd

  Als je een wedstrijd ziet waarop je wilt wedden dan klik je erop.

  Je krijgt nu een betslip waarop je het bedrag van je weddenschap kunt intikken. Je kunt ook de gratis weddenschap van €20 aanklikken.Gratis weddenschap

 3. Bekijk het bedrag dat je kunt winnen

  Als je op plaats weddenschap klikt dan zie je het bedrag dat je kunt winnen. Je krijgt bij deze weddenschap alleen de winst uitbetaald. Geen risico en in het voorbeeld van onze betslip win je dus €20.40.

Echt een super leuke actie van Betcity waarbij je jouw speelgeld zonder risico kunt uitbreiden. Let er wel op dat je binnen 30 dagen je gratis weddenschap moet inzetten.

Betcity – Een goede bookmaker

Betcity is pas vanaf 1 oktober op de Nederlandse markt actief. Het feit dat ze als eerste na de toto een vergunning in Nederland kregen, zegt wel iets over het bedrijf. Ze hebben de zaken goed op orde en bieden tal van sporten aan waarop je kunt wedden.

Als je het bookmaker gedeelte op de site opent, dan zie je de komende Eredivisie wedstrijden. Per wedstrijd zijn er dan ook nog meer dan 100 verschillende inzetmogelijkheden.

Neem eens een kijkje en profiteer van de gratis weddenschap!

Nieuws