Tips voor super zondag 20 maart 2022

Komende zondag kan hét sportweekend van het jaar genoemd worden. Niet alleen start het Formule 1 seizoen met de Grand Prix van Bahrein. Tevens worden er drie top-derby’s gespeeld. 

14:30 Ajax – Feyenoord

De Klassieker is de aftrap van de Superzondag. Op het klassieke tijdstip 14.30 trappen Ajax en Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA af voor Klassieker nummer 199. Ajax is, ondanks de uitschakeling in de Champions League, de favoriet voor de overwinning. Je krijgt 1.46 terug bij een overwinning van de Godenzonen.

Wint Feyenoord de wedstrijd dan betaalt Jack’s je daar zesenhalf keer je inzet voor terug. Een gelijkspel vertegenwoordigt 5.1 keer iedere euro. Weet Steven Berghuis zijn oude club zeer te doen en de openingsgoal te scoren? Je krijgt voor een openingsgoal van Berghuis 6.25 keer je inzet terug. Scoort Berghuis op een willekeurig moment dan krijg je daar 2.43 keer iedere euro voor terug. 

16.00 Grand Prix Bahrein

Na enkele maanden wachten is de Formule eindelijk weer terug. De openingsrace zal worden verreden op het Bahrain International Circuit. Max Verstappen won nog nooit in Bahrein maar is voor komende zondag de favoriet voor de winst. 2.25 keer je inzet krijg je terug als de Limburger de Grand Prix wint, een podium positie heeft een quotering van 1.30. Lewis Hamilton won de race al vijf keer eerder. Hij vertegenwoordigt een quotering van 9. 

18.00 Roma – Lazio

Hoewel de derby altijd in het Stadio Olimpico wordt afgewerkt is het AS Roma dat komend weekend thuis speelt. Het is de eerste keer in 2 jaar dat er weer meer dan 50.000 fans naar de Derby della Capitale mogen. Bij de giallorossi zit de sfeer er na de overwinning op Vitesse goed in. Roma pakt uit en heeft ter ere van deze derby zelfs een speciaal tenue gemaakt met het “oude” logo.

Zondag wacht namelijk de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, de confrontatie met Lazio. De bookies hebben moeite met het aanwijzen van een favoriet. Bij een gokje op AS Roma krijg je 2.65 keer je inzet terug tegenover 2.75 bij Lazio. Een gelijke eindstand heeft een quotering van 3.35. Uit de laatste vijf ‘thuisduels’ van AS Roma is de weddenschap beide teams scoren, er worden meer dan 2.5 goals gemaakt en AS Roma wint de wedstrijd een mooie om te zetten. Hiervoor krijg je 4.8 keer iedere euro terug. 

21.00 Real Madrid – Barcelona

Na de Derby della Capitale kan er een korte pauze genomen worden. Om negen uur staat de laatste Klassieker op het menu; ‘El Clasico’. Real Madrid ontvangt in Bernabeu FC Barcelona. De Catalanen wisten zich donderdagavond te plaatsen voor de achtste finale van de Europa League na de winst op Galatasaray. Real Madrid had enige rust aangezien ze geen Europese verplichtingen hadden deze week.

Niet voor niets is de thuisploeg de favoriet voor de overwinning. Je krijgt 2.10 keer je inzet terug bij een overwinning van Los Blancos. Een overwinning van Barça betaalt 3.3 keer iedere euro uit en een gelijkspel is 3.6 keer iedere ingezette euro waard. Wordt het de dag van Benzema en scoort hij, wint Madrid en worden er meer dan 3.5 goals in de wedstrijd gemaakt? Jack’s betaalt voor deze bet builder 6.5 keer je inzet uit. 

Voeg je de hele sportzondag in één weddenschap dan komt daar de volgende quotering uit;

Ajax – Feyenoord Berghuis scoort 2.43

Grand Prix Bahrein Max Verstappen wint 2.25

AS Roma – Lazio Beide teams scoren meer dan 2.5 goals en Roma wint 4.8

Real – Barca Benzema scoort, Real wint en meer dan 3.5 goals 6.5

Totale odd; 170,58

Nieuws