Veel doelpunten in speelronde 30 ?

Ajax, PSV en Feyenoord winnen de wedstrijd komend weekend en in iedere wedstrijd vallen meer dan 3.5 goals heeft een odd van 16.10 keer je inzet.

NEC – Ajax

Ajax reist komende zaterdag af naar Nijmegen voor een ontmoeting tegen NEC. In Nijmegen vallen geregeld de nodige doelpunten. De laatste vijf ontmoetingen in de Goffert werden allemaal gewonnen door de bezoekers. Ajax won met 1-5, 0-2, 0-3, 1-6 en 0-3. De overwinning van Ajax heeft een odd van 1.25, voeg je daar over 3.5 doelpunten aan toe dan betaalt Jack’s 2.25 keer iedere euro uit.

Cambuur – PSV

De kersverse bekerwinnaar gaat op bezoek bij het goed spelende Cambuur in Leeuwarden. PSV wint de wedstrijd heeft een quotering van 1.37. Voeg je daar de weddenschap over 3.5 doelpunten in de wedstrijd aan toe dan krijg je 2.65 keer je inzet terug. Cambuur won deze eeuw nog niet van PSV. Eerder dit seizoen eindigde het 4-1 voor de Eindhovenaren. Voordat Cambuur naar de Eerste Divisie degradeerde in 2015/2016 eindigde het in het Philips Stadion 6-2. In Leeuwarden werd het toen 0-6.

Feyenoord – Utrecht

De wedstrijd van het weekend is de ontmoeting tussen Feyenoord en Utrecht. Utrecht vecht voor een plek in de play-offs en Feyenoord heeft de punten hard nodig om de derde stek te verdedigen. In de Galgenwaard won Utrecht met 3-1. Feyenoord is voor komend weekend de favoriet. De bookies betalen 1.40 keer je inzet uit tegenover ruim een verzevenvoudiging van je inzet op Utrecht. Een gelijkspel heeft een odd van 5.25. Wint Feyenoord en wordt er meer dan 3.5 keer gescoord tijdens de wedstrijd? Dat heeft een odd van 2.7.

Voeg je alle weddenschappen samen waarin Ajax, PSV en Feyenoord winnen en er in de drie wedstrijden ten minste 3.5 doelpunten vallen dan betaalt Jack’s je daar ruim zestien keer je inzet voor uit.

Nieuws