Wedden op de Champions League dinsdag 21-02 en woensdag 22-02

Komende week weer mooie Champions League wedstrijden om een gokje op te wagen. Het kijken wordt zo nog spannender.

Chelsea – LOSC Lille

De titelverdediger en kersverse wereldkampioenen Chelsea neemt het in de achtste finale op tegen Lille. Lille knokte zich in de poulefase voorop in een moeilijke groep met Red Bull Salzburg, Sevilla en Wolfsburg. Met elf punten eindigden de Fransen bovenaan. Chelsea eindigde tweede in poule H waarin ze samen met Juventus, Zenit en Malmö zaten. 

The Blues zijn in deze ontmoeting uiteraard de favoriet voor de overwinning. Bij een gokje op de thuisploeg betaalt Jack’s je 1.32 maal iedere ingezette euro uit. Een overwinning van de Fransen heeft een quotering van 9.5. Een gelijkspel op Stamford Bridge levert 5.3 maal iedere euro op. Lille maakt in de afgelopen wedstrijden niet gemakkelijk doelpunten, en ook Chelsea weet ondanks de wereldspelers in de aanval maar moeilijk te scoren. Een weddenschap under 3.5 doelpunten heeft een odd van 1.43. De weddenschap Chelsea wint en houdt de nul betaalt meer dan een verdubbeling van je inzet uit. 

Villarreal – Juventus

De Spanjaarden zaten in een lastige poule samen met United, Atalanta en Young Boys. Ze gingen uiteindelijk via de tweede positie, op één punt achter United, door naar de knock-out fase. Juventus zat in de poule met Chelsea, Zenit en Malmö. De Oude Dame verloor alleen de wedstrijd tegen Chelsea op Stamford Bridge. Komende dinsdag staat de ontmoeting tegen Villarreal op het programma. 

Jack’s voorspelt een spannende wedstrijd af te lezen aan de odds. Een gokje op Villarreal betaalt 2.63 keer je inzet uit en een gokje op de Italiaanse bezoekers heeft een odd van 2.95. Een gelijkspel betaalt 3.3 keer iedere euro uit. Een verdrievoudiging van je inzet krijg je terug als een van beide teams wint, je beide teams laat scoren en er meer dan 2.5 doelpunten vallen in de wedstrijd. 

Atlético Madrid – Manchester United 

Een prachtig affiche dat op woensdag wordt afgewerkt is Atlético Madrid dat Manchester United ontvangt. Ronaldo staat dus tegenover zijn oude rivaal Atlético. De odds zijn in het voordeel van de thuisploeg. Een gokje op Atlético levert je 2.43 keer je inzet op. Eenzelfde weddenschap betaalt bij Manchester United 3.3 keer iedere euro uit. Een gelijkspel heeft een quotering van 3.2. Weet Ronaldo te scoren dan betaalt je dat 2.75 keer iedere ingezette euro uit. 

Een gewaagde maar mooie odd is als zowel Luis Suarez als Cristiano Ronaldo weten te scoren. Als beide mannen op het scorebord staan na negentig minuten betaalt Jack’s je 7.0 keer iedere ingezette euro uit.  

Benfica – Ajax 

De laatste achtste finale wordt gespeeld tussen Benfica en Ajax. Eerst wordt de wedstrijd in Portugal gespeeld en over enkele weken is de return in Amsterdam. Benfica en Ajax stonden al vaker tegenover elkaar. In 1972 was dit voor het eerst het geval. In de halve finale van de Champions League won Ajax het tweeluik door met 1-0 thuis te winnen en het uit op 0-0 te houden. De enige treffer in dit tweeluik werd binnengekopt door Sjaak Swart.

In 2009 won Benfica tijdens het LG Amsterdam toernooi met 2-3 van Ajax. De vriendschappelijke ontmoeting in 2014 werd gewonnen door Ajax. In 2018 stonden de beide ploegen weer Europees competitief tegenover elkaar in de groepsfase van de Champions League. Het was Mazraoui die in de 92e minuut de ArenA deed ontploffen. 1-0 was de eindstand. In Lissabon bleef het bij 1-1.

De verwachtingen voor komende week zijn hooggespannen. Ajax is bij de bookies de favoriet. Bij een gokje op de Amsterdamse gasten krijg je 1.9 keer je inzet terug. Sluit het thuisteam op voorhand echter niet uit. De odd van 4.1 is een mooie om mee te nemen. Een gelijkspel heeft een odd van 3.85

Een mooie betbuilder die je kunt toepassen bij Ajax is de volgende; Ajax wint, er vallen meer dan 3.5 doelpunten in de wedstrijd, Ajax scoort meer dan 2.5 doelpunten en beide teams komen tot scoren. Je krijgt hier 5.3 keer je inzet voor terug. Een gokje op Haller als doelpuntenmaker is natuurlijk een mooie. De Ivoriaan hoopt natuurlijk topscorer te blijven in het miljoenenbal.  

Nieuws