WK Darts tip donderdag 23 december

Vandaag zijn er weer leuke wedstrijden bij het WK Darts om een gokje op te wagen.

Middagsessie

Damon Heta – Luke Woodhouse (2e ronde)

The Heat speelt tegen Luke Woodhouse in zijn eerste wedstrijd. Woodhouse won van James Wilson in de eerste ronde. Heta is veruit de favoriet voor de overwinning met een odd van 1.4. Luke Woodhouse geeft je 3 maal je inzet terug. 


Brendan Dolan – Callan Rydz (2e ronde)

Dolan tegen Rydz is een mooie wedstrijd die beide kanten op kan vallen. Dolan geeft je 1.74 maal je inzet terug terwijl Rydz 2.1 keer je inzet vertegenwoordigt. Wil je iets meer zekerheid dan kun je beide heren middels een handicap op voorsprong zetten. Dolan +1.5 is goed voor 1.3 maal je inzet en Rydz 1.5 heeft een odd van 1.44.

Mensur Suljovic – Alan Soutar (2e ronde)

Suljovic speelt zijn eerste WK wedstrijd van dit jaar tegen Alan Soutar. De Schot won in zijn eerste wedstrijd van Portela met 3-2. Daarin wist hij vier keer de maximale score te gooien en had hij een gemiddelde van 89.46. Dat gemiddelde zal omhoog moeten tegen Mensur.

Suljovic komt uit een diep dartsdal en begint langzaamaan weer in zijn flow te komen. Toch is het geen zekerheidje dat deze wedstrijd wordt gewonnen. Suljovic heeft een odd van 1.8 tegenover een verdubbeling van je inzet bij een weddenschap op Soutar. Gooit Suljovic de hoogste uitworp dan heeft dat een odd van 1.82

Jose de Sousa – Jason Lowe (2e ronde)

De laatste middagwedstrijd zal worden gespeeld door Jason Lowe en José de Sousa. Lowe won gemakkelijk van Larsson met 3-0 en liet prima spel zien tegen de Zweed die nauwelijks weerstand bood. Larsson wist één leg naar zich toe te trekken. In deze wedstrijd is de Sousa echter veruit de favoriet voor de overwinning. De Sousa heeft een odd van 1.28 tegenover 3.7 maal je inzet bij Lowe. Wordt de Sousa matchwinner waarbij hij de wedstrijd wint, de hoogste uitgooi werpt en de meeste maximale scores mikt dan krijg je daar 1.83 keer iedere euro voor terug. 

Avondsessie

Danny Noppert – Jason Heaver (2e ronde)

Noppert speelt tegen Jason Heaver. Op papier een koud kunstje voor de Fries, wat ook zijn odd van 1.28 verklaart. Een stunt van Heaver heeft een odd van 3.75. Weet Noppert zijn tegenstander alle hoeken van het bord te laten zien en met 3-0 naar huis te sturen dan krijg je daar bij Jacks 2.85 maal iedere euro voor terug. 

Gabriël Clemens – Lewis Williams (2e ronde)

Lewis Williams speelt tegen the German Giant. Williams won van Toyokazu Shibata met 3-0. Clemens is de favoriet maar een overwinning van Williams is zeker geen onmogelijke weddenschap. De odd op Lewis is 2.5 en de overwinning van Clemens levert 1.53 maal je inzet op. Gooit Clemens een leg uit op de bull dan heeft dat bij Jacks een odd van 2.88

Rob Cross – Raymond van Barneveld (2e ronde)

Barney Army scandeerde het publiek tegen de Hagenaar die in zijn eerste wedstrijd een prima wedstrijd neerzette. Nu speelt hij tegen Rob Cross, een zeer moeilijke opponent. De Engelse wereldkampioen is de favoriet voor de winst. 1.53 keer iedere euro krijg je terug op Voltage. Wint Barney dan krijg je daar tweeënhalf keer je inzet voor terug. Van Barneveld +1.5 sets heeft een mooie odd van 1.63 die je prima mee kan nemen in een combinatieweddenschap. Wordt the Big Fish uitgegooid dan staat daar 9 maal iedere ingezette euro bij Jacks tegenover. 

Chris Dobey – Rusty-Jake Rodriguez (2e ronde)

Dobey speelt zijn eerste wedstrijd tegen Rusty-Jake Rodriguez. Zijn broer Rowby-John verloor in de tweede ronde van Luke Humphries met 3-0. Voor de Oostenrijker is Dobey een tegenstander die zeer lastig te bespelen is. Dobey is zeker de favoriet te noemen met de odd 1.32. Weet Rodriguez ondanks zijn underdogrol toch te winnen dan geeft Jacks daar 3.4 keer je inzet voor terug. Worden er 4 sets of meer gespeeld dan heeft dat een odd van 1.38.

Nieuws