WK Darts tip maandag 20 december avondsessie

Vandaag weer mooie wedstrijden om op te wedden bij het WK Darts. Je vindt de beste odds bij de Nederlandse bookmaker Jack’s.

Luke Woodhouse – James Wilson (1e Ronde)

Woodhouse speelt zijn derde WK en liet voornamelijk tijdens zijn debuut een geweldige indruk achter. Hij kwam bij de laatste 32 spelers terecht en verloor daar van Dimitri van den Bergh. Hij versloeg in de tweede ronde Michael Smith. Vorig jaar kwam hij niet verder dan de eerste ronde waar Jamie Lewis hem versloeg met 2-3. James

Wilson speelt zijn vijfde PDC wereldkampioenschap maar wist in zijn vier voorgaande jaren pas één keer langs de geplaatste speler te komen. In 2018 versloeg hij Ratajski om vervolgens met 4-0 naar huis gestuurd te worden door Michael van Gerwen. Woodhouse is de favoriet voor de overwinning met 1.57 keer je inzet. De odd van Wilson bedraagt 2.4. Minder dan 8.5 180’ers heeft een quotering van 1.58 bij Jacks.

Rusty-Jake Rodriguez – Ben Robb (1e Ronde)

Ben Robb stond vorig jaar voor het eerst op het WK en verloor in de eerste ronde met 0-3 van Ron Meulenkamp. Nu mag hij het proberen tegen de debuterende Rusty-Jake Rodriguez. De Oostenrijker is de favoriet voor de overwinning waarvoor je 1.45 keer je inzet terug krijgt bij Jacks.

Een overwinning van Robb levert je 2.75 keer iedere ingezette euro op. Rusty-Jake mocht deelnemen aan de Grand Slam of Darts. Hij wist daar weliswaar geen wedstrijd te winnen maar bood tegen alle drie zijn tegenstanders de nodige weerstand. Wordt er een leg uitgegooid op de dubbel 1 dan geeft Jacks daar 3.5 keer je inzet voor terug.

Raymond van Barneveld – Lourence Ilagan (1e Ronde)

Barney staat weer op het WK. De Hagenaar heeft ervoor moeten vechten in talloze toernooitjes omdat hij vanaf 0 moest beginnen. Het wereldkampioenschap was het doel, maar nu moet er hier gepresteerd worden. Lourence Ilagan is zeker geen makkelijke tegenstander, maar van Barneveld is de favoriet.

Een stunt van Ilagan is goed voor 3.7 keer je inzet tegenover 1.28 keer je inzet op van Barneveld. Wat een goed teken is tijdens de Grand Slam was dat van Barneveld in 2 van zijn drie gespeelde wedstrijden een 120+ finish wist te gooien. Gooit hij in deze wedstrijd tegen Ilagan de hoogste uitworp heeft dat een odd van 1.57. Een uitgooi van hoger dan 110.5 betaalt 1.85 keer je inzet uit. Weet Barney een bull-finish te gooien heeft dat een odd van 2.88.

James Wade – Kuivenhoven/ K Smith (2e Ronde)

James Wade neemt het in zijn eerste wedstrijd op tegen de winnaar uit de wedstrijd tussen Maik Kuivenhoven en Ky Smith. Kuivenhoven won deze ontmoeting met 3-1 van Smith. Tegen James Wade zal Kuivenhoven een geweldige wedstrijd moeten spelen om enige kans te maken.

Een gokje op gegooide 180’ers kan deze wedstrijd interessant maken. In de eerste ronde wist Kuivenhoven er maar liefst zeven te gooien. Ook Wade gooit meestal relatief gemakkelijk de hoogste score.

Nieuws