WK Darts tip vrijdag 17 december middag- en avondsessie

Mooie wedstrijden bij het WK darts om een weddenschap op te plaatsen.

Middagsessie

Ryan Joyce – Roman Benecky (1e Ronde)

Joyce bekleed in deze wedstrijd de favorietenrol. De Brit start aan zijn vierde wk waarbij hij voornamelijk tijdens zijn debuut een goede indruk achterliet. In 2019 kwam hij tot de kwartfinale alwaar van Gerwen hem de das omdeed. Benecky debuteert op het WK. De Tsjech moet het hebben van een stunt van formaat. Hij levert acht maal je inzet op tegenover 1.08 voor een overwinning van Joyce. Als Joyce matchwinnaar wordt met de meeste 180’ers de hoogste uitgooi dan betaalt Jacks daar 1.9 maal je inzet voor uit.

Keane Barry – Royden Lam (1e Ronde)

Ting Chi Royden Lam staat op zijn derde WK. In 2014 maakte hij zijn debuut en verloor hij bij de laatste 64 van Wes Newton. In 2019 kwam hij in de eerste ronde niet langs Danny Noppert. Nu mag hij het voor de derde keer gaan proberen tegen Keane Barry. Een zeer moeilijke opgave gezien de ervaring van de jonge jeugd-wereldkampioen. Een overwinning van Barry levert dan ook 1.25 maal je inzet op tegenover een verviervoudiging van je inzet op Lam. Door Lam op +2.5 set te zetten hoeft “The Wolf” maar één set te winnen om je weddenschap goed te laten zijn. De odd van 1.4 is mooi om mee te nemen in een combinatieweddenschap.

Jermaine Wattimena – Boris Koltsov (1e Ronde)

Wattimena staat natuurlijk ook op het WK en zal het in de eerste ronde opnemen tegen Boris Koltsov. Op papier moet dit klusje te klaren zijn voor de 33 jarige Westervoorter. Vorig jaar kwam Jermaine bij de laatste 32 terecht. Een gokje op de winst van Wattimena heeft een odd van 1.44. King of the match heeft een prachtige odd van 6.5. Hiervoor moet Wattimena de wedstrijd winnen, de hoogste uitgooi gooien en de meeste 180’ers raken. De odd op een overwinning van Koltsov is 2.8.

Krzysztof Ratajski – Lennon/Razma (2e Ronde)

Ratajski neemt het in de tweede ronde partij op tegen de winnaar uit de ontmoeting tussen Lennon en Razma. Steve Lennon kwam hier als winnaar uit de strijd en zal dus zijn tweede wedstrijd moeten spelen tegen de Pool. Een zeer moeilijke wedstrijd voor Lennon aangezien Ratajski een zeer lastig te bespelen opponent is. Ratajski vertegenwoordigt een odd van 1.33 en de winst van Lennon levert 3.3 keer iedere euro op. Een mooie odd bij Ratajski is een weddenschap op de hoogste uitgooi. Mocht Ratajski een hogere uitworp hebben dan Lennon dan betaalt Jacks daar 1.62 maal je inzet voor uit.

Avondsessie

Joe Murnan – Paul Lim (1e Ronde)

Murnan speelt zijn derde WK, Paul Lim speelt zijn zesentwintigste WK. De 67 jarige Singaporees is publiekslieveling maar heeft een zeer taaie kluif aan Murnan. Murnan is bij de bookies ook favoriet voor de overwinning. 1.44 betaalt Murnan uit tegenover de 2.75 keer je inzet op Paul Lim. Een stunt van Lim waarin hij de wedstrijd wint, de meeste 180’ers gooit en de hoogste uitgooi werpt levert 10 keer je inzet op.

William Borland – Bradley Brooks (1e Ronde)

Borland staat op zijn eerste WK, Barley Brooks maakte vorig jaar zijn debuut in een memorabele wedstrijd tegen Dirk van Duijvenbode. Brooks maakte het The Aubergenius zeer lastig maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen. Brooks is in de ontmoeting met Borland nipt favoriet voor de overwinning. Je krijgt 1.8 keer je inzet terug bij een overwinning van Brooks en 2 keer je inzet terug bij Borland. Omdat de wedstrijd naar beide kanten kan vallen is het verstandig om een handicap toe te passen. Borland +1.5 betaalt 1.46 uit en anderhalve set voordeel voor Brooks is goed voor 1.28 keer je inzet.

Ross Smith – Jeff Smith (1e Ronde)

Smith tegen Smith. Ross Smith staat voor de vijfde keer op het Wereldkampioenschap maar kwam nog nooit voorbij aan de geplaatste speler. De eerste ronde wedstrijd wist hij wel drie van de vier keer te winnen. Voor Jeff Smith is het zijn vierde wereldkampioenschap bij de PDC. Ook hij kwam nooit verder dan de laatste 64 spelers. Jeff Smith vertegenwoordigt 2.8 keer je inzet tegenover 1.44 maal iedere ingezette euro op Ross Smith. Worden er minder dan 7.5 maximale scores gegooid dan betaalt Jacks daar 1.74 keer je inzet voor uit.

Peter Wright – Meikle/Schmutzler (2e Ronde)

Wright neemt het op tegen de winnaar uit de eerste ronde wedstrijd tussen Meikle en Schmutzler. Welke van de beide heren op donderdagavond de eerste ronde weet te overleven zal voor Snakebite niet heel veel uitmaken. De Schot heeft zijn vizier gericht op zijn tweede wereldtitel. Hij zal zijn stempel willen drukken na een matige opening van Gerwyn Price. Andere titelfavoriet Michael van Gerwen moet nog in actie komen. Wright moet deze wedstrijd gemakkelijk over de streep kunnen trekken.

Nieuws