WK Darts tip woensdag 15 december

Iedere dag mooie wedstrijden om te wedden bij het WK Darts.

Ritchie Edhouse – Lihao Wen (1e ronde)

De eerste wedstrijd van het Wereldkampioenschap 2022 zal worden gespeeld tussen Ritchie Edhouse en Lihao Wen. Edhouse speelt zijn tweede WK en wist in 2020 niet verder te komen dan de laatste 64. Hij verloor van James Wade met 0-3. Lihao Wen maakt zijn debuut op het WK. Zijn beste prestatie dateert uit 2018 toen hij bij de laatste zestien van de Shanghai Darts Masters kwam. Richie is veruit de favoriet en vertegenwoordigt een odd van 1.07. Lihao Wen is 9 maal je inzet waard als hij de wedstrijd weet te winnen. Een mooiere odd is het wedden op gegooide 180’ers deze wedstrijd. Minder dan 3,5 geeft 1.93 keer je inzet terug en meer dan 3.5 heeft een odd van 1.80

Ricky Evans – Nitin Kumar (1e ronde) 

Rapid Ricky zorgt altijd voor geweldige partijen. De jolige Engelsman heeft zijn bijnaam niet voor niets gekregen. Hij gooide de snelste 180 aller tijden op het WK. Door de snelheid kan het soms aan precisie ontbreken. Neemt niet weg dat als Rapid Ricky het op zijn heupen krijgt iedere tegenstander op moet passen. Zeker in het korte setsysteem komt Evans vaak goed tot zijn recht. Evans staat op zijn zevende wereldkampioenschap. Ninit speelde in 2020 en 2019 al het WK. Zijn hoogste WK gemiddelde kwam uit op 90.17. Evans is veruit de favoriet voor de overwinning. Voor Rapid Ricky krijg je 1.07 keer je inzet terug en voor Ninit Kumar krijg je 9.0 maal je ingezette bedrag uitbetaalt. Een mooiere odd is Ricky Evans wint de wedstrijd en gooit de meeste 180’ers voor 1.38 maal je inzet. Je kunt ook kiezen voor Ricky Evans wint en heeft de hoogste uitgooi voor 1.3 maal je inzet. 

Adrian Lewis – Matt Campbell (1e ronde)

Adrian Jackpot Lewis staat in de eerste ronde tegenover Matt Campbell, een interessante ontmoeting. Jackpot is natuurlijk de favoriet voor de overwinning maar ook Campbell heeft misschien een mogelijke stunt in huis. Lewis vertegenwoordigt 1.36 maal iedere euro tegenover 3.15 keer iedere ingezette euro op Matthew Campbell. Een mooie weddenschap met een goede quotering is 3 of meer 100+ finishes voor 2.25

Gerwyn Price – Edhouse/Wen (2e ronde)

Op de eerste avond komt traditiegetrouw ook de regerend wereldkampioen aan zet. Gerwyn Price speelt tegen de winnaar van de eerste wedstrijd van de avond. Of het nu Edhouse of Wen wordt, de Welshman is tegen beide heren veruit de favoriet voor de overwinning. Je kunt daarom beter een gokje wagen op 100+ finishes of een whitewash dan enkel op een overwinning van Price. Het ligt zijn vorm maar een 9-darter van The Iceman behoort zeker tot de mogelijkheden komend toernooi. 

Een mooie combinatieweddenschap over de hele avond verspreid zou zijn; Ritchie Edhouse, Ricky Evans, Adrian Lewis en Gerwyn Price winnen. Hiermee combineer je de 4 odds van de overwinning en krijg je in totaal een mooiere uitbetaling. Let op, alle vier de weddenschappen dienen goed te zijn alvorens je complete weddenschap juist is. 

Nieuws