WK Darts Tip woensdag 22 december

Bij het WK Darts heb je iedere dag mooie wedstrijden om op te wedden. Bekijk de wedstrijden van vandaag en zet in bij de beste bookmakers.

Middagsessie

Ryan Searle – William Borland (2e ronde)

Searle neemt het op tegen de sensatie van Ally Pally; William Borland. De Schot speelde in de eerste ronde tegen Bradley Brooks en wist in de laatste leg een 9 darter te gooien. Een grandioze nog nooit vertoonde prestatie als afsluitende leg. Borland kon het zelf amper bevatten maar groeide direct uit tot publiekslieveling. Tegen Ryan Searle is hij echter de underdog. Searle heeft een odd van 1.3 tegenover 3.3 maal je inzet bij Borland. Een mooie quotering krijg je terug bij meer dan 7.5 180’ers. 2.20 is de odd voor deze weddenschap.

Glen Durrant – William O’Connor (2e ronde)

Durrant neemt het in zijn eerste wedstrijd op tegen William O’Connor. Na een dramatisch jaar voor Durrant kan hij het tijdens dit WK rechttrekken. Echter zijn de bookies niet mild. Een odd van 5.5 voor Durrant tegenover 1.15 voor de favoriet. Weet Durrant hem toch uit het vuur te slepen in een beslissende set? Daar krijg je negen keer je inzet voor terug bij Jacks.

Luke Humphries – Rowby-John Rodriguez (2e ronde)

Cool Hand Luke speelt tegen Rowby-John Rodriguez één dag nadat zijn broer Rusty-Jake Rodriguez het opneemt tegen Chris Dobey. Humphries is veruit de favoriet met een odd van 1.44. Meer dan 4.5 180 voor Cool Hand Luke betaalt 1.85 keer iedere ingezette euro uit. Heb je vertrouwen in Rowby-John Rodriguez dan kun je enige zekerheid toevoegen door met een handicap te wedden. +1.5 set heeft een odd van 1.78.

Joe Cullen – Jim Williams (2e ronde)

Cullen speelt tegen Jim Williams. Williams won van de jeugdkampioen Ted Evetts maar zal flink zijn best moeten gaan doen tegen Joe Cullen. The Rockstar staat op zijn twaalfde WK maar wist pas vorig jaar een goed resultaat neer te zetten. Hij kwam toen in de kwartfinale terecht alwaar Michael van Gerwen hem in een verhitte strijd nipt naar huis speelde.

Tegen Williams kan Cullen bewijzen uit wat voor een hout hij gesneden is. Een whitewash geeft je bij Jacks 3.25 maal je inzet terug. Weet Williams ook een set te winnen en eindigt het 3-1 dan levert dat 3.05 keer iedere ingezette euro op.

Avondsessie

Nathan Aspinall – Joe Murnan (2e ronde)

Aspinall is een outsider voor de winst. Hij zal van ver moeten komen maar kan zomaar eens stunten dit wk. Daarvoor zal hij in zijn eerste wedstrijd moeten laten zien wat hij waard is tegen Joe Murnan. Murnan won in zijn eerste ronde partij nipt van de legendarische Paul Lim. Tegen Aspinall moet Murnan hopen op een wonder. Hij vertegenwoordigt een odd van 5.75 tegenover de 1.14 keer je inzet op Aspinall. Gooit The Asp een finish uit op de bullseye dan krijg je daar driemaal iedere ingezette euro voor terug.

Dirk van Duijvenbode – Boris Koltsov (2e ronde)

The Aubergenius heeft er een poos op moeten wachten maar mag na een week eindelijk zijn eerste wedstrijd spelen. Het is het eerste jaar dat Dirk bij de geplaatste spelers behoort. De overige twee deelnames kwam hij via de Pro Tour Order of Merit op het wk terecht.

Boris Koltsov is zijn tegenstander en daar moet op papier vrij eenvoudig van gewonnen worden. Dat verklaart ook de odd van 1.33. De Rus heeft echter wel ervaring met het verslaan van Nederlanders. Zo won hij met 0-3 van Wattimena die totaal niet thuis gaf in zijn eerste ronde partij. Een 180’er in de eerste leg van de beide heren is goed voor 2.1 keer iedere euro.

Kim Huybrechts – Steve Beaton (2e ronde)

De Belg Kim Huybrechts speelt een zeer moeilijke wedstrijd tegen Steve Beaton. Een partij die beide kanten op kan vallen. The Bronzed Adonis won in de eerste ronde nipt van Fallon Sherrock. Huybrechts bekleed echter nog wel de favorietenrol met een odd van 1.44. Jacks betaalt voor een overwinning van Beaton 2.75 keer iedere euro uit. Een uitgooi van meer dan 122.5 levert 1.85 op.

Simon Whitlock – Martijn Kleermaker (2e ronde)

Martijn Kleermaker won van John Michael met 3-1. Simon Whitlock werd in 2019 nog uitgeschakeld bij de laatste 64. Toen was Ryan Joyce met 0-3 te sterk. Kleermaker heeft een kleine kans en speelt de rol van underdog. De odd van een overwinning van Whitlock is 1.57 tegenover 2.4 op The Dutch Giant. Kleermaker gooide 156 uit in de eerste wedstrijd, weet Martijn deze wedstrijd weer een uitgooi boven de 104.5 dan krijg je daar 1.85 maal je inzet voor terug.

Nieuws