WK Darts Tip zaterdag 18 december middag- en avondsessie

Mooie wedstrijden bij het WK Darts om op te wedden deze zaterdag. De laatste wedstrijd komt Michael van Gerwen in actie.

Middagsessie

Jamie Hughes – Raymond Smith (1e ronde)

In de eerste wedstrijd van zaterdagmiddag nemen Jamie Hughes en Raymond Smith het tegen elkaar op. Een wedstrijd waar op voorhand de favorietenrol bij Hughes wordt gelegd. Je krijgt bij een overwinning van Hughes 1.3 keer je inzet terug, bij een overwinning van Smith wordt 3.4 keer je inzet uitbetaalt. Een leuke odd is 1.57 op minder dan 5.5 180’ers die gegooid worden deze wedstrijd. 

Callan Rydz – Yuki Yamada (1e ronde)

Rydz neemt het op tegen Yamada en moet deze wedstrijd op papier met 2 vingers in de neus winnen. De odd voor zijn overwinning bedraagt dan ook slechts 1.05 keer je inzet. Weet hij te winnen, de meeste 180’ers te gooien en de hoogste uitgooi te mikken dan krijg je daar bij Jacks 1.61 keer je inzet voor terug. Een 3-0 overwinning heeft een odd van 1.57. Weet Yamada een leg te pakken dan heeft de 3-1 een odd van 3.75. 

Darius Labanauskas – Mike de Decker (1e ronde)

Labanauskas is een naam die Nederlandse dartfans niet gauw zullen vergeten. Hij stuurde Raymond van Barneveld tijdens zijn afscheids-wk  na een desastreuze wedstrijd naar huis. Nu speelt hij tegen de Belg Mike de Decker. Beide heren zijn op papier redelijk aan elkaar gewaagd, maar Labanauskas heeft de favorietenrol.

Een gokje op Labanauskas betaalt 1.4 keer je inzet uit en een gokje op de Belg levert 3 keer je inzet op. Een mooie odd is de hoogste uitgooi. Labanauskas vertegenwoordigt hier 1.67 en De Decker 2.12. Denk je dat er een hogere uitgooi dan 120.5 wordt geraakt dan levert dat 1.85 maal je inzet op. 

Ian White – Mitchell/Landman (2e ronde)

Ian “The Diamond” White neemt het op tegen de winnaar van de eerste ronde partij tussen Mitchell en Landman. Landman kwam hier met 0-3 als winnaar uit de strijd en mag zich dus opmaken voor de tweede ronde. White is in deze ontmoeting de favoriet voor de overwinning. Een gokje op The Diamond levert 1.4 maal je inzet op tegenover een verdrievoudiging van je inzet bij een overwinning van de Nederlander. Een mooiere odd krijg je voor de hoogste uitgooi van White met 1.64 keer je inzet. 

Avondsessie

Adam Hunt – Boris Krcmar (1e ronde)

Deze beide heren zijn zeer aan elkaar gewaagd. Ze vertegenwoordigen exact dezelfde odd bij een overwinning. Voor zowel Hunt als Krcmar krijg je 1.90 keer je inzet terug. Het is daarom op voorhand een verstandige keuze om een handicap te zetten op de speler die je voorkeur heeft. Hunt +1,5 levert je 1.34 keer je inzet op. Krcmar +1,5 is goed voor 1.38 keer iedere ingezette euro. 

Ted Evetts – Jim Williams (1e ronde)

Super Ted staat op zijn vierde wereldkampioenschap waar Jim Williams de overstap maakte van de BDO en nu zijn WK debuut maakt bij de PDC. Desalniettemin is de 37 jarige verliezend finalist van het BDO WK in 2020 de favoriet voor de overwinning. Williams levert je 1.73 op tegenover 2.1 maal iedere euro op Ted Evetts. Dit kan een zeer leuke wedstrijd worden. De beide heren willen zichzelf maar wat graag bewijzen dit WK. Krijgen we een spektakel voorgeschoteld dan is het gokken op 180’ers een mooie optie. Meer dan 6.5 keer de maximale score levert 1.88 keer je inzet op.  

Rowby-John Rodriguez – Nick Kenny (1e ronde)

Rodriguez speelt zijn zesde wereldkampioenschap en wil dit keer verder komen dan de afgelopen vijf edities. Vier keer wist hij bij de laatste 64 te komen en dus de eerste ronde te overleven. Maar nog nooit won hij van de geplaatste speler. Mocht de Oostenrijker langs Nick Kenny komen dan speelt hij tegen Luke Humphries. Wederom een zeer moeilijke tegenstander om te verslaan. Kenny speelde pas een keer eerder het wereldkampioenschap bij de PDC. Rodriguez is de favoriet met een odd van 1.57. Een checkout van meer dan 107.5 van Rodriguez heeft een odd 1.85.  

Michael van Gerwen – Barstow/Norman (2e ronde)

Ook de derde favoriet voor de titel komt in actie. Na Gerwyn Price en Peter Wright te hebben gezien is het zaterdagavond aan Michael van Gerwen om zijn stempel te drukken. Hij neemt het op tegen de winnaar uit de wedstrijd tussen Barstow en Norman. Dit is Chas Barstow gewonnen die met 3-1 wist te winnen. Van Gerwen is veruit favoriet. Een overwinning levert 1.08 keer je inzet op. Een whitewash van van Gerwen is goed voor 1.72 maal je inzet. Drie checkouts van 100+ levert je 2.38 maal je inzet op. Gooit van Gerwen direct in de openings leg van de wedstrijd een 180 dan krijg je daar een verviervoudiging van je inzet voor terug. 

Nieuws