Howto’s

  • Laatste update: 09 mei 2022
Home Uitleg

Bij het wedden op sport kun je jezelf afvragen hoe je iets moet doen. We hebben die vragen voor je in een overzichtelijke “How To” pagina geplaatst. Je kunt hier de meeste vragen over wedden vinden. Denk hierbij aan onderwerpen zoals soorten weddenschappen, wed strategieën, bookmakers en sporten waar je op kan wedden.

Soorten weddenschappen

Iedereen is bekend met de 1X2 weddenschap waarbij je op winst, gelijkspel of verlies gokt. Maar het wedden met een handicap is bijvoorbeeld al veel minder bekend. Wist je dat bookmakers meer dan honderd veschillende weddenschappen aanbieden voor een wedstrijd.

Niet alleen per wedstrijd kun je een inzet wagen maar ook voor of tijdens een seizoen kun je gokken op wie een competitie gaat winnen. Ook op de topscorer of degradant kun je een inzet plaatsen

In duidelijke stappen leggen we alle wed mogelijkheden voor je uit.

Strategieën

Om winstgevend te wedden kan je een tactiek gebruiken. De verschillende strategieën behandelen we, waarbij we je ook voorlichten over money management en het bijhouden van weddenschappen.

Iedereen die maar lukraak een inzet doet gaat op de lange duur verliezen. Het kost wat moeite, maar jezelf inlezen in de verschillende strategieen om winnend te wedden maakt het inzetten op sport nog leuker. Dezelfde spanning, maar ook nog een zakcentje overhouden.

Verschillende sporten

Ieder sport heeft zijn specifieke weddenschappen. In deze “how to” sectie behandelen we weddenschappen per sport. Het scoren bij voetbal is heel anders dan bij basketbal, logisch dat er voor iedere sport andere inzetten zijn.

Van schaatsen tot beachvolleybal en van tafeltennis tot rugby. De bookmakers hebben alle sporten voor je in de aanbieding.

Bookmakers

In deze “how to’s” gaan we je uitleggen hoe je een account aan kunt maken, geld kunt storten en hoe je een weddenschap plaatst. De bookmakers lijken op elkaar maar er zijn soms toch kleine verschillen.

Iedere aanbieder heeft ook verschillende quotes bij een wedstrijd. Je kunt dus heel veel verdienen om bij de juiste bookmaker een account aan te maken. Waarschijnlijk is het zelfs slim om bij alle bookmakers een account te openen. Je kunt altijd de hoogste quote kiezen en je profiteert van alle bonussen.

Hulp is welkom

Mocht je vragen hebben die wij nog niet hebben behandeld in een “how to” dan horen wij het graag. We zullen deze dan zo snel mogelijk toevoegen.

Heb je zelf ook het antwoord en weet je dit antwoord in stappen uit te leggen dat nemen we jouw vraag en antwoord graag op in deze sectie.

Neem contact op met onze redactie als je wilt helpen of bij vragen.