Hoe roulette systemen te gebruiken bij wedden.

 • Laatste update: 31 oktober 2021
Home Uitleg Hoe roulette systemen te gebruiken bij wedden.

Hoe roulette systemen te gebruiken bij wedden.

 • Geschreven door Jos Ariaans
 • Laatste update: 31 oktober 2021
 • Leestijd: 5 minuten

Bij alle gok spellen proberen spelers een systeem te vinden waarmee ze de bank kunnen verslaan. Bij het voetbal wedden is het de kunst om de bookmaker te verslaan.

Als eerste gebruik je hiervoor je voetbalkennis en alle informatie die je over een wedstrijd kunt krijgen. Maar uiteindelijk is het toch ook een gok. De gok kun je weer kleiner maken door systemen te gebruiken.

Gebruik van roulette systemen

 1. Variatie van inzetten

  De systemen die bij roulette worden gebruikt, gaan er vanuit dat je door te variëren op de inzetten er uiteindelijk een kleine winst overblijft.

  Je inzet bij verlies steeds verdubbelen totdat je wint , is gevaarlijk omdat je heel veel in moet zetten om een klein beetje winst te maken. Toch zijn er systemen die je ook bij het wedden op voetbal kunnen helpen.

  De verschillende systemen kun je gaan gebruiken puur op basis van een quotering. Zonder naar de wedstrijd te kijken zal je met dit systeem waarschijnlijk in de winst komen.

  Maar met het selecteren van juiste wedstrijden en het meenemen van allerlei factoren zoals schorsingen, uit of thuis wedstrijd en vorm maak je gecombineerd met een systeem wel erg veel kans op winst.

  We gaan nu een systeem bekijken bij de wedstrijden met een quotering van 2.0 of iets hoger.

 2. Het Tarsoj roulette systeem gebruiken

  Bij dit systeem begin je met een inzet van 1 eenheid. Om het makkelijk te maken pakken we €1. Deze euro wordt bijvoorbeeld bij een bookmaker ingezet op een wedstrijd met een quotering van 2.0 tot 2.3. Heb je de uitslag goed dan heb je dus winst.

  Heb je de uitslag niet goed dan komt er een eenheid bij voor de volgende wedstrijd. De inzet is nu dus €2. Iedere keer als je verlies hebt, komt er een eenheid bij om in te zetten. Bij winst daarin tegen haal je een eenheid af van je inzet.

  Op deze manier vang je negatieve series in het wedden op en ga je weer naar je basis inzet bij een goede serie. Je verdubbeld dus niet maar steeds een eenheid meer of minder zetten.


  Let op dat je deze weddenschappen doet met door jouw geselecteerde wedstrijden met een quotering van 2 of iets hoger en dat dit een weddenschap is die je bij voorbaat al veel kans geeft om te winnen.


 3. Dozijn systeem bij gelijke spelen

  Het volgende systeem dat je kunt toepassen op het voetbal wedden is het dozijn systeem. Dit systeem ga je gebruiken voor alle wedstrijden waarbij je een gelijkspel verwacht.

  Bij de bookmakers is een weddenschap op een gelijkspel bijna altijd hoger dan 3.0. Als we het schema van het dozijn systeem gaan gebruiken bij het voetbal wedden dan kun je je winstkansen flink vergroten.

  Met een budget van 250 eenheden kan je 12 keer wedden op een gelijkspel. Iedere keer dat je weddenschap op een gelijkspel uitkomt, pak je de winst en begin je weer bij de inzet van 1 eenheid.

  Let op dat je alleen op wedstrijden speelt waarvan je ook verwacht dat het een gelijkspel wordt. Het lijkt ons zeer sterk dat dit gecombineerd met je voetbal kennis meer dan 12 maal achter elkaar mis zal gaan.

  Bekijk ook goed de statistieken van de ploegen waarop je inzet. Er zijn vaak ploegen in een competitie die boven gemiddeld vaak gelijk spelen.

  Eindigt de wedstrijd niet in een gelijkspel dan speel je de volgende inzet uit het onderstaande schema.

 4. Wat is nog meer belangrijk bij wedden op sport?

  Sport wedden rekening
  Het beste open je een aparte bankrekening en deze gebruik je alleen voor het wedden op sport. Zo behoud je overzicht en als je begint met geld erop te zetten voor een heel seizoen wedden, dan hoef je jezelf geen zorgen te maken na een slecht weekend.

  Een goede regel is om minimaal 100 maal je minimum bet in kas te hebben.

  Meerdere bookmakers
  Open bij meer bookmakers een rekening. Als eerste pak je zo meerdere bonussen en je kunt per wedstrijd kiezen voor de beste quotering.

  Steeds de beste bookmaker met de hoogste odds kiezen levert op het einde van het jaar veel geld op.

  Maak een schema
  Maak een overzicht van wedstrijden die er in een weekend worden gespeeld. Kies de wedstrijden waarvan jij denk dat ze kans maken.

  Plaats de weddenschap pas vlak voor de wedstrijd omdat omstandigheden kunnen veranderen. Een vroege inzet kun je doen als de odd te mooi is om waar te zijn.

  Verlies goed maken
  Probeer niet door een slechte serie van weddenschappen je verlies in een keer goed te maken. Als je dus hoger gaat inzetten dan doe je dit bewust met een van de bovenstaande schema’s.

  Gebruik je verstand
  Volg je verstand in plaats van je hart. In het wedden op sport wordt vaak aangeraden om niet op de ploeg te wedden waar je fan van bent.

  Toen Ajax in de Europa League tegen Manchester United speelde werden er ongelooflijk hoge bedragen ingezet door de Ajax fans. Als supporter ga je soms mee in de euforie en maak je geen verstandige beslissingen meer.

Inzet totaalraak/miswinst
1-1mis-1
2-3mis-3
3-6mis-6
4-10raak-2
3-5mis-5
4-9raak-1
3-4raak+2
20raak+4
1+3raak+5
Schema Tarsoj systeem

FAQ

⚽ Systeem wedden lijkt te mooi om waar te zijn. Is het dat ook?

Het kan echt werken, maar je moet sterk in je schoenen staan om je aan alle zelf opgelegde regels te houden. Met discipline kan het zeer winstgevend zijn.

⚽ Waarom niet roulette spelen dan?

Omdat je bij het wedden op voetbal ook nog kennis van de ploegen erbij kunt gebruiken. Je winstkansen worden zo veel groter.

⚽ Krijg je zo geen speelverbod?

Als een bookmaker door heeft wat je doet, dan zou dat kunnen. Het is slim om de weddenschappen steeds bij andere bookmakers weg te zetten.

Nieuws