Hoe maak je gebruik van verhoogde quoteringen

 • Laatste update: 31 oktober 2021
Home Uitleg Hoe maak je gebruik van verhoogde quoteringen

Hoe maak je gebruik van verhoogde quoteringen

 • Geschreven door Jos Ariaans
 • Laatste update: 31 oktober 2021
 • Leestijd: 4 minuten

Bookmakers bedenken steeds nieuwe manieren om hun klanten loyaal te houden met een gevarieerd aanbod van sport weddenschappen. De verhoogde quortering is één van die manieren.

Bookmakers bieden dan de mogelijkheid met hogere quotes te wedden dan normaal gebruikelijk is. Spelers kunnen inzetten op quotes die tot 10 keer hoger zijn dan de reguliere quotes. 

Bij sport weddenschappen is deze verhoogde quotering in veel gevallen beschikbaar voor zowel nieuwe spelers, als bestaande klanten. Spelers zullen een bookmaker beter waarderen als ze de mogelijkheid hebben om op deze spannende manier te gokken.

Uitleg

 1. Verhoogde quotering voor nieuwe leden

  Sommige online bookmakers kiezen ervoor om hun nieuwe leden een verhoogde quotering aan te bieden, in plaats van de traditionele welkomstbonus. Dus in plaats van extra gratis bonusgeld, wat je vaak oneindig vaak rond moet spelen alvorens je het werkelijk op mag nemen, biedt de bookmaker jou de exclusieve mogelijkheid om met hogere quotes te wedden.

  Je wedt dan met je eigen geld en je kan de winst dan ook meteen opnemen als je dat wilt. Het enige nadeel van de verhoogde quoteringen als welkomstbonus is dat er vaak wel een maximum aan de inzet zit.

  Maar toch kan je met een aantal kleine weddenschappen een aardige winst genereren. Vaak is het een betere deal dan een normale bonus. Want daar zitten meestal veel meer voorwaarden aan. 

 2. Hoe neem je jouw winsten op?

  Het verschilt per bookmaker en soort aanbieding, hoe snel je gemaakte winsten met een verhoogde quotering kan opnemen.

  In veel gevallen kun je winsten van verhoogde quotes vrij snel in cash opnemen. Dat betekent dat je via het admin panel van je bookmaker het geld terug kan laten storten op jouw rekening of creditcard. 

  Wel zitten er vaak limieten aan de het bedrag dat je mag inzetten. Dat is aan de ene kant best jammer, maar aan de andere kant blijft de verhoogde quotering een top kans om extra cash te winnen bij een bookmaker. 

  Soms wordt jouw inzet, plus de netto winsten van de weddenschap, uitgekeerd in de vorm van bonusgeld. In dat soort gevallen zal je het gewonnen bedrag minimaal één keer rond moeten spelen alvorens je het kan verzilveren in euro’s.

 3. Verhoogde quotering voor bestaande leden

  De verhoogde quotering voor bestaande leden werkt volgens hetzelfde principe als bij nieuwe leden. Het verschil zit hem in de hoogte.

  Terwijl nieuwe klanten vaak een verhoogde quote krijgen met een waarde van 10 keer de normale quote, worden bestaande klanten vaak iets lagere quotes aangeboden, tot 5 keer de quote. Net als bij de verhoogde quotes voor nieuwe leden, gelden er voor bestaande leden ook inzet limieten. 

 4. Verhoogde quotering voor top sportevenementen

  Bookmakers koppelen een verhoogde quotering vaak aan belangrijke sportevenementen die veel gokkers aantrekken.

  Bookmakers hebben vaak fantastische verhoogde quote aanbiedingen tijdens mega toernooien als de Champions League, de World Cup of de KNVB Beker finale. 

  Dat soort grote sportevenementen trekken altijd heel veel spelers aan, daarom gelden ook hier vaak limieten voor de hoogte van de inzet. Je kan vol vertrouwen wedden op een verhoogde quotering, omdat de bookmakers over het algemeen heel duidelijk zijn over de voorwaarden. Jij hoeft je alleen druk te maken over wie er gaat winnen.

 5. Hoe kan je het beste profiteren van verhoogde quotering?

  Hoewel er best veel strategieën zijn die je zou kunnen inzetten, bespreken we hier in het kort hoe je hoge winsten kunt maken met verhoogde quotering.

  Ten eerste verhoogt het je speelplezier omdat je met hogere bedragen speelt. Dus op die manier profiteer je al. Verder is het aan te raden om een account te maken bij verschillende bookies. Want elke bookmaker heeft zijn eigen promoties en verhoogde quotes.

  Zo kan je maximaal profiteren van de verschillende door tegelijkertijd met verschillende verhoogde quotes te gokken. Reken uit je winst. 

Faq

Kan ik een verhoogde quotering combineren met andere bonussen?

Helaas kan een verhoogde quotering niet worden gecombineerd met andere bonus aanbiedingen bij dezelfde bookmaker. Om toch meer uit je bonusquote te halen, kan je je inschrijven bij meerdere bookmakers. 

Kan ik alle betaalmethodes gebruiken bij verhoogde quotering?

Elke bookmaker heeft zo zijn eigen procedures. Het is aan te raden de algemene voorwaarden goed door te nemen alvorens te gaan gokken. Dat voorkomt teleurstellingen.

Vaak is het wel zo dat winsten uit promoties niet op te nemen zijn met e-wallets als Skrill en Neteller. 

Zijn er verhoogde quotes bij tennis?

Je kan er vanuit gaan dat er bij de belangrijke grand slam toernooien verhoogde quotes worden aangeboden door jouw bookmaker.

Het maakt niet uit of je fan bent van Roland Garros, Wimbledon, de Australian Open of de US Open. In Nederland zal je ook een verhoogde quotering zien voor de ABN AMRO World Tennis Tournament in de Ahoy.

Zijn er verhoogde quotes bij UFC en MMA?

Als je een passie hebt voor wedden op UFC of MMA gevechten, dan zal je vast op zoek zijn naar verhoogde quotes.

Gelukkig zijn er steeds meer bookmakers die een verhoogde quotering bieden voor bekende UFC duels, zoals wedstrijden met McGregor of Israel Adesanya. 

Hoe vaak zijn er verhoogde quotes beschikbaar voor bestaande klanten?

Het verschilt van bookmaker tot bookmaker hoe zij hun bonussysteem inrichten. Er is dus geen eenduidig antwoord.

Wel kan je er van uitgaan dat een bookmaker een vaste frequentie heeft voor nieuwe bonus quotes van een aantal keer per week. De bookmaker zal ook extra verhoogde quotes aanbieden tijdens grote sportevenementen.