De beide ploegen hebben een redelijk matige start van het seizoen gehad. Er werd en op meer gehoopt aangezien de beide ploegen in het rechterrijtje staan. In Mestalla nemen de clubs het in een directe confrontatie op tegen elkaar. Een spannende wedstrijd aangezien de ploegen op papier in dezelfde situatie zitten. Ook in het verleden staat deze wedstrijd geregeld garant voor spektakel. Wedden op Valencia – Villarreal kan via Betcity.

De vorm van Valencia

De laatste wedstrijden van Valencia zijn niet om over naar huis te schrijven. De laatste zes wedstrijden werd er niet meer gewonnen. Dit kan niet liggen aan het drukke schema aangezien Valencia niet deelneemt aan een Europese competitie. In het gehele competitie seizoen werd er maar drie keer gewonnen. Positieve uitblinker is Antony Danjuma die vijf maal wist te scoren. Danjuma wordt al in verband gebracht met een vertrek uit Valencia. 

De vorm van Villarreal

De Europa League winnaar van vorig seizoen startte alles behalve goed aan het nieuwe seizoen. In de zes oefenwedstrijden voorafgaand aan het seizoen werd niet een keer gewonnen. In de Liga werden de eerste vier wedstrijden gelijk gespeeld. De eerste overwinning was een 4-1 tegen Elche.

De tweede overwinning kwam enkele weken later tegen Real Betis. De overige wedstrijden werden verloren of gelijk gespeeld. In totaal speelde Villarreal in de eerste 10 competitiewedstrijden 6 keer gelijk. 

Wedden op de wedstrijd Valencia – Villarreal

Een zeer moeilijke wedstrijd om op de uitslag te wedden. De uitploeg wordt door BetCity aangewezen als favoriet voor de driepunter met een odd van 2.20. Valencia is 3.10 keer je inzet waard. Een gelijkspel is 3.5 keer je inzet waard. 

Om iets meer zekerheid in te bouwen is een dubbele-kans weddenschap verstandig om te zetten. Valencia of gelijk vertegenwoordigt 1.68. Gelijk of Villarreal heeft een odd van 1.38 en mocht een van de beide teams winnen levert dit 1.3 keer je inzet op. 

Villarreal over 1,5 team goals heeft een mooie odd van 2.25. Villarreal wist in 3 van de laatste vijf wedstrijden 2 of meer keer te scoren. 

Op basis van de laatste vijf ontmoetingen tussen de beide clubs is beide teams scoren ja een gunstige om te zetten. In de laatste vijf ontmoetingen gebeurde dit vier keer. Met een odd van 1.79 is dit de overweging waard. 

Ook interessant