Wedden op beachvolleybal

Home Wedden op Wedden op beachvolleybal

Wedden op beachvolleybal

Een relatief nieuwe sport, maar verschillende bookmakers bieden al weddenschappen aan op beachvolleybal. Het krijgt steeds meer aandacht in de media en tijdens de Olympische spelen hebben we volop kunnen genieten van deze spannende sport.

Gokken op beachvolleybal

 1. Kies een goede bookmaker

  Lees de reviews op wedwiki en kijk of beachvolleybal wordt aangeboden door een bookmaker. Als dit het geval is dat moet je een account aanmaken voordat je gaat wedden.

  Zet geld op je account en selecteer beachvolleybal. Er zijn verschillende inzetten mogelijk.

 2. Op welke wedstrijden kun je wedden?

  Het belangrijkste en bekendste toernooi is natuurlijk de Olympische spelen. Maar ook op het WK en de Major Series zijn gewilde wedstrijden om op te wedden.

 3. Welke weddenschappen zijn er voor beachvolleybal?

  Zoals bij alle sporten geven de bookmakers je veel verschillende mogelijkheden om op te wedden. Enkele bekende weddenschappen zijn;
  – Weddenschap op de einduitslag van een wedstrijd
  – Wedden met een handicap
  Gokken op de toernooiwinnaar
  – Totaal aantal punten Over/Onder
  – Correcte score

 4. Live wedden

  De bookmakers bieden ook de mogelijkheid om live een weddenschap te plaatsen. Je kunt met jouw kennersoog kijken welk team de beste kansen maakt om te winnen en tijdens de wedstrijd nog weddenschappen plaatsen. Staat een team achter dan gaan de odds omhoog en omgekeerd.

 5. Mobiel wedden op beachvolleybal

  Alle goede bookmakers geven je ook de mogelijkheid om te wedden als je onderweg bent. Via je telefoon is het gokken iets minder overzichtelijk maar met de zoekfunctie kun je ook beachvolleybal vinden.

 6. Invloed van het weer

  Ben je een kenner dan is het weer iets om rekening mee te houden. Sommige teams spelen soms beter als er een harde wind staat. In een groot beachstadion heeft de wind misschien weer minder invloed.

  Ook kunnen wedstrijden worden afgelast bij zeer slecht weer. maak je niet druk want je inzet zal worden teruggestort op je account.

 7. Tips voor het wedden

  – Zorg dat je verstand van de sport en teams hebt voordat je op beachvolleybal gaat wedden.
  – Ga verstandig met je geld om. Zet niet al je geld op een wedstrijd.
  – Vermijd combinatie weddenschappen.

Veelgestelde vragen

Is wedden op beachvolleybal legaal in Nederland?

Vanaf 1 oktober 2021 zijn er verschillende aanbieders met een vergunning in Nederland. Ga je wedden bij een van de bookmakers op deze site dan kun je er zeker van zijn dat het legaal is.

Krijg je ook een bonus voor het wedden op beachvolleybal?

Als je voor het eerst een account aanmaakt bij een bookmaker dan krijg je altijd een welkomstbonus. Deze bonus kun je gebruiken voor het wedden op iedere sport.

Welke inzet is het populairst bij wedden op beachvolleybal?

Inzetten op wie de wedstrijd gaat winnen wordt het meest gedaan. De kenners van de sport gaan vaak op zoek naar gunstige odds bij de andere wed mogelijkheden. Er is namelijk een grote kans dat zij er meer verstand van hebben dan de bookmaker. Juist bij de voor het grote publiek onbekende sporten liggen grote kansen om winstgevend te spelen.