Wedden op Frankrijk

  • Laatste update: 30 oktober 2021
Home Wedden op Wedden op Frankrijk

Wedden op Frankrijk

  • Geschreven door Jos Ariaans
  • Laatste update: 30 oktober 2021
  • Leestijd: 16 minuten

Het Franse nationale elftal kent een gigantische geschiedenis. Les bleus waren de afgelopen decennia geregeld ver te vinden in een eindtoernooi. De Fransen hebben geweldige spelers voortgebracht waardoor er ook heel veel fans zijn van Les Bleus. Daarom is het wedden op Frankrijk ook erg populair.

Ook in Nederland supporteren veel mensen de Fransen als tweede ploeg op een Europees of Wereldkampioenschap. 

Informatie over het wedden op Frankrijk

Het Franse nationale team is een ploeg om altijd in de gaten te houden. Frankrijk is een team dat bestaat uit gigantisch grote talenten. Opvallend is dat de meeste Franse vedettes al snel hun heil buiten de Franse landsgrenzen zoeken. De Franse competitie is geen kweekvijver voor mondiale grootheden. Veel spelers gaan naar Engeland, Spanje of Duitsland om daar in de competitie te spelen.

Kijk bij een weddenschap op Frankrijk goed naar de vorm van de nationale ploeg. Een voorbeeld van een weddenschap die op Frankrijk bijna altijd goed uitpakt is France to score. Of een over/under weddenschap op het aantal doelpunten dat wordt gescoord. 

Er zijn zeer veel mogelijkheden om te wedden op Frankrijk. Je kunt hierbij denken aan:

Bookmakers voor het wedden op Frankrijk

Het eerste waarna je moet kijken als je gaat wedden op Frankrijk is dat je een legale bookmaker uitkiest. We adverteren op wedwiki.nl alleen bookmakers met een licentie in Nederland.

Het is daarbij ook verstandig om te kijken wie de beste odds heeft voor het wedden op Frankrijk. Meestal is het slim om bij verschillende bookmakers een account aan te maken. Zo kun je altijd voor de beste odds gaan.

Een ander bijkomend voordeel is dat je profiteert van alle bonussen als je gebruik maakt van meerdere aanbieders. Let wel op dat je aan de bonus voorwaarden voldoet.

Zorg ook dat de gegevens die je invult bij het aanmaken van een account altijd kloppen. Je kunt grote moeilijkheden met uitbetalen krijgen als je niet alles naar waarheid heb ingevuld.

Shirt

Frankrijk speelt met de nationale kleuren rood wit en blauw. Laatstgenoemde kleur fungeerde in de afgelopen decennia als thuis tenue. De eerste interlands werden in het wit gespeeld. Later stapten de Fransen over op blauw waardoor ze de bijnaam bijnaam Les Bleus kregen. 

Spelers

De Franse selectie bestaat uit gigantisch grote spelers. In het verleden kende Frankrijk vele vedettes. Neem spelers als; Barthez, Claude Makelele, Desailly, Viera, Blanc, Thuram, Deschamps, Cantona, Jean Pierre Papin, Thierry Henry, Just Fontaine, Kopa, Platini en Zinedine Zidane.

In de recentere periode zijn sterren als Varane, Pogba, Mbappe, Dembele, Kanten, Matuidi en Mendy opgestaan waardoor ook de komende tijd Frankrijk er warm bij zit wat betreft nationaal talent. 

Franse prestaties op het WK

In 1930 wordt het eerste WK georganiseerd. In Uruguay namen maar enkele Europese teams deel aan het wereldkampioenschap. Menig Europees team vond Uruguay té ver reizen. Frankrijk nam deel en werd ingedeeld in groep A, samen met Argentinië, Mexico en Chili.

De eerste wedstrijd op het wereldtoneel verliep voorspoedig. Na 20 minuten schoot Lucien Laurent de eerste goal voor Frankrijk binnen. Nog voor rust stond er 3-0 op het scorebord en uiteindelijk won Frankrijk haar eerste wereldbekerwedstrijd met 4-1.

Tegen Argentinië ging het in de tweede wedstrijd een stuk minder. In de 81e minuut beslist Monti de wedstrijd in het voordeel van de Zuid-Amerikanen. De derde wedstrijd tegen Chili wordt ook verloren met 1-0. Frankrijk eindigt uiteindelijk op de derde plek en ligt uit het toernooi. 

1934

Vier jaar later moet Frankrijk één kwalificatiewedstrijd spelen. Deze wedstrijd winnen ze met 6-1 van Luxemburg waardoor ze deel mogen nemen. Het hoofdtoernooi wordt direct vanuit een knock-out concept gespeeld. Frankrijk staat tegenover Oostenrijk. Het is een spannende wedstrijd die na 90 minuten op 1-1 staat. In de verlenging komt Oostenrijk op een 3-1 voorsprong. Dit weet Frankrijk niet meer recht te breien, uiteindelijk eindigt de wedstrijd in 3-2. Frankrijk mag naar huis. 


In 1938 mogen de Fransen de organisatie van het toernooi zelf regelen. Hierdoor zijn ze ook automatisch gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi. Ook tijdens dit toernooi worden de gekwalificeerde ploegen direct in een knock-out systeem geplaatst.

Frankrijk speelt tegen de noorderburen België. Veinante maakt een doelpunt in de eerste minuut. Uiteindelijk weten de Belgen voor rust iets terug te doen. Met 2-1 gaan de ploegen de rust in. Frankrijk wint de wedstrijd met 3-1.

In de kwartfinale komt Frankrijk tegenover wereldkampioen Italië te staan. De eerste tien minuten bieden spektakel. Het staat dan al 1-1. Uiteindelijk trekt de wereldkampioen het in de tweede helft over de streep. De Italianen winnen de wedstrijd met 3-1. Frankrijk is uitgeschakeld. Later zal Italië in Parijs uiteindelijk haar wereldtitel prolongeren. 

Na de oorlog

Vanwege de Tweede Wereldoorlog werd er in 1942 en 1946 geen WK georganiseerd. In 1950 gebeurde dit echter wel, in Brazilië. Het kwalificatie toernooi verliep slecht. Frankrijk speelde tweemaal gelijk  tegen Joegoslavië. Om te bepalen wie uiteindelijk groepswinnaar zou worden, en dus naar Brazilië mocht afreizen, werd er een finale gespeeld. Deze wedstrijd werd na extra tijd gewonnen door de Joegoslaven. Frankrijk mocht daarom niet deelnemen. 

Er waren een aantal landen die niet vonden dat ze na de oorlog konden gaan voetballen. Ze deden daarom niet mee aan de kwalificatietoernooi of aan het hoofdtoernooi. Door de gaten die hierom in de poules vielen werd onder andere Frankrijk uitgenodigd om toch deel te nemen aan het hoofdtoernooi.

Frankrijk besloot uiteindelijk om toch niet mee te doen aan het toernooi, ondanks dat ze wél een uitnodiging hadden ontvangen. Aanvankelijk aanvaarde Frankrijk de ticket naar Brazilië, maar door het vele reizen in de groepsfase waren de kosten te hoog. Frankrijk sloeg het aanbod op het laatste moment af.  

1954

In 1954 werd het toernooi dichtbij huis georganiseerd en ging de kwalificatie erg goed. Vier van de vier wedstrijden werden gewonnen. Twintig doelpunten voor en slechts vier tegen. Frankrijk mocht meedoen aan het toernooi in Zwitserland.

In de groep kwam Frankrijk tegenover Brazilië, Joegoslavië en Mexico te staan. De Fransen verloren de wedstrijd tegen Joegoslavië en wonnen van Mexico. Brazilië werd ontlopen in de groepsfase. De Fransen hadden echter één punt te weinig om door te mogen naar de tweede fase van het toernooi. Het avontuur in Zwitserland was ten einde. 

Vier jaar later mocht Frankrijk het opnieuw proberen, ditmaal in Zweden. Ook deze kwalificatie eindigde ongeslagen. In de groepsfase kwam Frankrijk (alweer) samen met Joegoslavië, Schotland en Paraguay. De eerste ontmoeting was tegen de Paraguayanen, Fontaine maakte in deze wedstrijd een hattrick en Les Bleus wonnen ruim met 7-3.

De wedstrijd daarop werd gespeeld tegen angstgegner Joegoslavië. Ook nu weer verloor Frankrijk van de Oost-Europeanen. Van Schotland werd de laatste, en beslissende, wedstrijd gewonnen. Frankrijk had hiermee een plek bemachtigd in de knock-out fase.

In de kwartfinale kwamen Les Bleus tegenover Noord-Ierland te staan. De wedstrijd eindigde in 4-0 voor Frankrijk. De halve finale werd gespeeld tegen Brazilië. De Fransen verliezen deze wedstrijd uiteindelijk met 5-2. De troostfinale moest worden gespeeld tegen West Duitsland. Fontaine maakte wederom een hattrick, uiteindelijk maakte de speler vier doelpunten. De eindstand was 6-3,

Frankrijk had brons gewonnen. Fontaine had de meeste doelpunten van het toernooi. Met dertien doelpunten werd hij de topscorer. Hij had meer dan het dubbele aantal van de nummer 2; Pelé en Helmut Rahn. 

Een mindere periode 

Tijdens het kwalificatietoernooi voor het WK van 1962 wist Frankrijk van de vijf wedstrijden er drie te winnen. Twee wedstrijden gingen verloren. Dit was niet genoeg om deel te mogen nemen aan het toernooi dat in Chili werd gehouden. 

Vier jaar later toen het toernooi naar Engeland kwam kwalificeerde Frankrijk zich wel. De Fransen kwamen in de groep samen met gastland Engeland, Uruguay en Mexico. Het toernooi verliep stroef. Tijdens de eerste wedstrijd tegen Mexico werd er een gelijkspel behaald. De twee overige wedstrijden gingen verloren waardoor Frankrijk vroegtijdig uit het toernooi lag. Frankrijk eindigde als laatste in de groep. 

Voor het toernooi in 1970 in Mexico en in 1974 in Duitsland verzuimde ze zich te kwalificeren. In 1978 zijn ze er weer bij. Frankrijk komt in Argentinië in de poule met het gastland, Italië en Mexico. De eerste wedstrijd van Italië gaat verloren. Ook de tweede wedstrijd tegen Argentinië verliezen les Bleus. De laatste wedstrijd tegen Hongarije wordt weliswaar gewonnen met 3-1 maar uiteindelijk heeft Frankrijk te weinig punten om door te mogen naar de volgende fase. 

De jaren ‘80

Voor het toernooi van ‘82 moeten er acht kwalificatieduels worden gespeeld. Drie gingen verloren en vijf wedstrijden wonnen de Fransen. Genoeg punten om naar Spanje te mogen afreizen. Tijdens het hoofdtoernooi in Spanje is Frankrijk poulegenoot van Koeweit, Engeland en Tsjechoslowakije. Frankrijk eindigt nipt op plek 2.

In de tweede groepsfase komen Les Bleus tegenover Oostenrijk en Noord-Ierland te staan. Frankrijk wint beide ontmoetingen en staat in de halve finale. Aldaar speelt Frankrijk tegen Duitsland. Het eindigt na 90 minuten in 1-1. Het half uur dat volgt gaat alle kanten op tot een spectaculaire 3-3 na 120 minuten speeltijd. Er moeten penalty’s genomen worden waarin de Duitsers uiteindelijk aan het langste eind trekken.

De troostfinale van Polen gaat ook verloren. Met de vierde plek op zak heeft Frankrijk haar beste prestatie ooit behaald. 

Naar Mexico

In 1986 speelt Frankrijk in Mexico tegen Canada, de Sovjet Unie en Hongarije. Frankrijk eindigt in deze poule op een gedeeld eerste plek met de Sovjet Unie. Beide teams hebben vijf punten maar de SU heeft een iets beter doelsaldo. Ditmaal wordt er direct na de groepsfase in een knock-out poule gespeeld.

De eerste wedstrijd is tegen Italië. Frankrijk gaat na goals van Platini en Stopyra gewonnen. In de kwartfinale komt Frankrijk te staan tegenover Brazilië. Deze wedstrijd eindigt in 1-1. Uiteindelijk moeten er penaltys genomen worden voor de beslissing van deze partij. Socrates mist direct de eerste penalty voor Brazilië. Frankrijk blijft tot de vierde pingel van Platini soeverein. Julio Cesar mist de zesde penalty waar de laatste Franse penalty door Fernandez wel wordt geraakt.

Frankrijk gaat naar de halve finale. In deze wedstrijd speelt Frankrijk tegen Duitsland. Al gauw staat het 0-1 voor Duitsland, en de wedstrijd wordt vlak voor tijd in het slot gegooid. Duitsland gaat naar de finale. Frankrijk speelt voor de tweede maal op rij de troostfinale. Deze keer speelt Frankrijk de troostfinale tegen buurland België. Er moet verlenging aan te pas komen om de wedstrijd over de streep te trekken. Frankrijk verlaat Mexico met de bronzen medaille. 

In 1990 en 1994 weet Frankrijk zich wederom niet te kwalificeren. Tijdens beide kwalificatietoernooien komen Les Bleus één punt te kort om toch naar het hoofdtoernooi te mogen. De toernooien in Italië en in de Verenigde staten moeten ze dus aan zich voorbij laten gaan. 

Oost, west, thuis best. 

In 1998 mag Frankrijk het toernooi zelf organiseren. Hierdoor hoeft Frankrijk ook geen kwalificatietoernooi te spelen en zijn ze rechtstreeks geplaatst. Ze komen in de groep met Zuid-Afrika, Saoedi Arabië, en Denemarken. In de groepsfase is Frankrijk 3 uit 3. Ze krijgen in de groepsfase één tegendoelpunt. Een penalty van Laudrup in de laatste wedstrijd. Frankrijk gaat door naar de knock outfase van het toernooi in eigen land.

In de achtste finale speelt Frankrijk tegen Paraguay. Na 90 minuten staat het 0-0. De Golden goal van Blanc in de 114e minuut zorgt ervoor dat Frankrijk in het toernooi blijft. Ook in de kwartfinale tegen Italië maakt Frankrijk het ongelofelijk spannend. Er moeten penalty’s genomen worden. Deze reeks eindigt 3-4 in het voordeel van Les Bleus.

In de halve finale neemt Frankrijk het op tegen Kroatië. Kroatië komt op voorsprong maar binnen een minuut staat het alweer gelijk. De wedstrijd wordt later in het slot gegooid. Frankrijk komt in de finale. De andere tegenstander in de finale is Brazilië.

De Brazilianen hadden een zware halve finale achter de rug tegen Nederland waarin de volle 120 minuten en penalty’s nodig waren. De finale eindigt door Zidane en Petit in 0-3. Frankrijk is wereldkampioen geworden.

WK winnaar Frankrijk
WK winnaar Frankrijk

Na een slechte fase waarin het hoofdtoernooi op één punt gemist wordt komt Frankrijk als winnaar uit de bus in eigen land. 

Ups en downs

Nu Frankrijk wereldkampioen is mogen ze automatisch meedoen aan het toernooi in Zuid-Korea en Japan in 2002. Frankrijk komt in Poule A samen met Denemarken, Senegal en Uruguay. Het eindigt in een slecht toernooi. Alleen tegen Uruguay wordt een punt behaald, dit is ook het enige punt tijdens het hele toernooi gebleven. Met hangende koppies verlieten de Fransen Oost-Azië na de groepsfase. 

Voor het toernooi van 2006 in Duitsland pakte Frankrijk vijf overwinningen en vijf salonremises waarmee ze de tien kwalificatiewedstrijden ongeslagen bleven. In Duitsland kwamen de Fransen in de poule met Zwitserland, Togo en Zuid Korea. Frankrijk eindigt op vijf punten waarmee de tweede plek wordt behaald in de groepsfase.

In de achtste finale staat Frankrijk tegenover Spanje. Villa schiet de Spanjaarden middels een pingel op voorsprong maar de wedstrijd wordt totaal omgedraaid en Frankrijk wint met 1-3. De kwartfinale tegen Brazilië wordt door Thierry Henry beslist in de 57e minuut. Hij maakt de enige treffer van de wedstrijd.

In de halve finale komt Frankrijk tegenover Portugal. Zidane schiet Frankrijk door een penalty op voorsprong. Weer eindigt het duel in 0-1. De finale wordt gespeeld tegen Italië. Het zal een spannende wedstrijd worden tot aan de 120e minuut. Een moment dat iedereen is bijgebleven is de kopstoot van Zinedine Zidane op Marco Materazzi. Penaltys zullen de wereldkampioen aan moeten wijzen. Het is uiteindelijk Italië dat wint. Trezeguet mist de tweede penalty voor Frankrijk en de Italianen blijven vijf uit vijf. Het zilver gaat mee naar huis maar er had meer ingezeten voor Frankrijk. 

2010

In 2010 wordt het toernooi gehouden in Zuid-Afrika. Frankrijk treft in de groep Zuid-Afrika, Uruguay en Mexico. Frankrijk speelt de eerste wedstrijd tegen Uruguay gelijk maar verliest vervolgens van Mexico en van gastland Zuid Afrika. De finalist van 2006 eindigt laatste in de groep. Vier jaar later in Brazilië, speelt Frankrijk tegen Honduras, Zwitserland en Ecuador.

Frankrijk wint de eerste twee wedstrijden en speelt de laatste wedstrijd tegen Ecuador gelijk. Vervolgens komt Frankrijk in de knock-outfase tegenover Nigeria te staan. Nigeria wordt met 2-0 verslagen. In de kwartfinale speelt Frankrijk tegen Duitsland. De Duitsers trekken aan het langste eind en winnen de wedstrijd met 0-1. Duitsland wordt later in het toernooi wereldkampioen. 

Tijdens het toernooi in 2018 reizen Les Bleus af naar Rusland. De Fransen hebben een geweldig elftal en eindigde tijdens het EK van 2016 als verliezend finalist. In Rusland komt Frankrijk tegenover Australië, Peru en Denemarken te staan.

Frankrijk eindigt wederom op zeven punten en stoot door naar de knock-out. Daarin worden achtereenvolgens Argentinië, Uruguay en België verslagen. Frankrijk staat na 12 jaar weer in de finale. De tegenstander dit keer in Kroatië. In de eerste helft komt Frankrijk op 2-1. Een eigen goal van Mandzukic, een treffer van Perisic en een penalty van Griezmann zorgen voor de ruststand. In de tweede helft schieten Pogba en Mbappe de 4-1 voorsprong binnen. Het wordt nog 4-2 maar Frankrijk had na het vierde doelpunt de genadeklap al uitgedeeld. 

Franse prestaties op het EK

In 1960 is het eerste EK georganiseerd door de UEFA. Dit toernooi vond plaats in Frankrijk. In het kwalificatietoernooi won Frankrijk drie wedstrijden en speelde ze één keer gelijk. Op het hoofdtoernooi, waaraan vier teams deelnamen, stonden de geplaatste teams in de halve finale. Frankrijk verloor de halve finale van Joegoslavië in een knotsgek duel met als eindstand 4-5. De troostfinale om de derde plek ging ook verloren van Tsjechoslowakije. Dit duel eindigde in 2-0. 

Vervolgens kwam er een lange periode van droogte. Achtereenvolgens verzuimde Frankrijk het zich om te kwalificeren voor de Euro’s van 1964, 1968, 1972, 1976 en 1980. In 1984 mogen ze het toernooi zelf organiseren en zijn ze dus direct gekwalificeerd. Frankrijk neemt het op tegen Denemarken, België en Joegoslavië.

De drie groepswedstrijden wint Frankrijk. De halve finale van Portugal wordt vervolgens in de verlenging gewonnen. De finale speelt Frankrijk tegen Spanje. Platini en Bellone zorgen voor de eindstand van 2-0 waardoor Frankrijk het toernooi wint. Vervolgens verzuimt de regerend Europees kampioen zich te kwalificeren voor het toernooi vier jaar later in West Duitsland. 

1992

In ‘92 weet Frankrijk zich te kwalificeren via een perfect kwalificatietoernooi waarbinnen alle acht de wedstrijden gewonnen worden. In de groepsfase gaat het echter een stuk minder. Twee gelijke spelen en een verliespartij zorgen voor een vroegtijdige beëindiging van het toernooi.

Voor de kwalificatie van ‘96 in Engeland blijft Frankrijk wederom ongeslagen. Vijf maal worden de punten gedeeld en de overige vijf wedstrijden winnen Les Bleus. Tijdens het toernooi komt Frankrijk in de groep met Spanje, Bulgarije en Roemenië. Er wordt tegen Spanje gelijkgespeeld, de overige twee groepswedstrijden winnen Les Bleus.

In de kwartfinale speelt Frankrijk tegen Nederland. De wedstrijd loopt uit op penalty’s die Frankrijk uiteindelijk weten te winnen. Ook de halve finale tegen Tsjechië eindigt in penalty’s. Ditmaal trekt Frankrijk aan het kortste eind. Er wordt geen troostfinale gespeeld waardoor Frankrijk op de derde plek eindigde. 

2000

In 2000 kwalificeert Frankrijk zich nipt als groepshoofd om direct deel te mogen nemen aan het toernooi in Nederland en België. In de groep komt Frankrijk tegen Oranje, Tsjechië en Denemarken te staan. Alleen de wedstrijd tegen het Nederlands elftal verliezen Les Bleus.

Als nummer twee in de groep gaat Frankrijk naar de knock-out. Daarin wordt Spanje met 2-1 verslagen. In de halve finale staat het 1-1 na 90 minuten maar maakt de golden goal van Zidane een einde aan de wedstrijd. Frankrijk mag naar de finale.

Daarin nemen Les Bleus het op tegen Italië. Wederom moet er een verlenging aan te pas komen. In de extra tijd weet Wiltord er 1-1 van te maken waardoor er een halfuur toegevoegd wordt. Wederom is de golden goal doorslaggevend. Het is Trezeguet die in de 103e minuut de winnende goal voor Frankrijk weet te maken. De Fransen zijn voor de tweede maal Europees kampioen geworden. 

In 2004 wordt het toernooi in Portugal georganiseerd. De kwalificatie is acht uit acht met maar twee tegendoelpunten en 29 doelpunten voor. Ook nu weer overleeft Frankrijk de poule. In de kwartfinale speelt Frankrijk tegen Griekenland.

Angelos Charisteas maakt de enige goal van de wedstrijd. Frankrijk is uitgeschakeld en later wordt Griekenland Europees kampioen. Vier jaar later verloopt het minder voorspoedig. Frankrijk speelt één keer gelijk en verliest de twee andere wedstrijden waardoor ze als laatste in de groep eindigen. 

Voor het toernooi in 2012 weet Frankrijk zich te kwalificeren. En ditmaal behalen ze ook de knock-outfase. Het is echter wereldkampioen en regerend Europees kampioen Spanje dat Frankrijk met 0-2 verslaat. Later wordt Spanje wederom Europees kampioen. 

Herleving van 1984

In 2016 speelt Spanje wederom in eigen land. Er wordt gekoesterd naar nieuw succes zoals de Fransen dat in 1984 hadden. Er zijn aanslagen in 2015 op Charlie Hebdo, een politieagent in Parijs, militairen in Nice en meerdere georganiseerde aanslagen in Parijs waarbij meer dan 130 mensen overlijden. Parijs en Marseille ondergaan nog aanslagen in het kalenderjaar 2016. Kortom Frankrijk is verre van stabiel en de Franse bevolking snakt naar positiviteit. Misschien kan deze gevonden worden in het voetballen.

Met verregaande veiligheidsmaatregelen wordt het toernooi georganiseerd. De Fransen komen in de groep met Albanië, Roemenië en Zwitserland. De Fransen eindigen als groepshoofd en komen in de knock-out. Ierland, IJsland en Duitsland worden achtereenvolgens op weg naar de finale verslagen.

De laatste horde die moest worden genomen was Portugal. Het Stade de France in Saint Denis was het decor van de avond. Frankrijk kreeg meer kansen in de wedstrijd dan tegenstander Portugal. Daarnaast viel vedette Cristiano al snel uit. Frankrijk was favoriet.

In de verlenging is het echter Eder die een einde maakt aan de Franse droom. Frankrijk krijgt het zilver uitgereikt. Portugal zegeviert. Antoine Griezmann is topscorer van het toernooi geworden. 

Weetje

Tijdens de finale van het EK in 2016 speelde Frankrijk in Saint Denis. De avond voordat de wedstrijd ging aftrappen was iemand vergeten de stadionverlichting uit te zetten. Hierdoor kwamen duizenden insecten op het licht van het stadion af waardoor de wedstrijd buiten het voetbal ook in het teken kwam te staan van de insectenplaag. Voornamelijk motten drongen het stadion binnen. 

Veelgestelde vragen over wedden op Frankrijk

Kun je wedden op kwalificatie wedstrijden van Frankrijk?

Ja, alle bookmakers bieden deze wedstrijden aan.

Kun je tijdens een toernooi nog wedden op de winnaar?

Ja, outright weddenschappen kun je voor en tijdens een toernooi plaatsen.

Kun je weddenschappen op Frankrijk combineren met een inzet op een andere sport?

Ja, in de zogenaamde parlay kun je alle aangeboden weddenschappen combineren op een betslip.

Nieuws