Wedden op Snooker

 • Laatste update: 03 januari 2023
Home Wedden op Wedden op Snooker

Wedden op Snooker

 • Geschreven door Jos Ariaans
 • Laatste update: 03 januari 2023
 • Leestijd: 4 minuten

Snooker is een mooie televisie sport om te kijken. Degene die het zelf wel eens hebben geprobeerd, schrikken meestal van de grote tafel en moeilijkheidsgraad.

Nu je online makkelijk op sport kunt wedden, gaan veel mensen ook de mogelijkheid van een gokje op snooker ontdekken. Het is verrassend hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn voor het wedden op snooker.

Natuurlijk heb je het meeste kans als je een echte kenner van de sport bent. Zo als bij iedere sport is informatie over de spelers een vereiste om op de lange duur te kunnen winnen.

Legale bookmakers voor wedden op snooker

In Engeland wordt er al heel lang ingezet op snooker. Het wedden in Nederland staat nog in de kinderschoenen en daarom hebben wij in ieder geval de beste en legale bookmakers voor je geselecteerd.

Een snooker wedstrijd op tv bekijken wordt nog veel spannender als je ook een weddenschap hebt geplaatst. Hou daarbij alle regels wat betreft online gokken in de gaten. Het moet leuk blijven en geen verslaving worden.

De voordelen van de door ons geselecteerde bookmakers:

 • Goede bonussen
 • Snooker in hun pakket
 • De hoogste quoteringen
 • Veilig en betrouwbaar
 • Promoties voor vaste spelers
 • Goede helpdesk service
 • Groot aanbod andere sporten

Weddenschappen op snooker

De makkelijkste weddenschap is het wedden op een partij. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Je moet denken aan, wie heeft de grootste break, wie maakt de meeste century breaks of wat is de correcte score.

Natuurlijk kun je bij een toernooi ook wedden op de speler die gaat winnen of wie er in de finale komen. Als je alle weddenschappen op en rij zet dan kun je deze ook nog gaan combineren.

Zo zie je in het voorbeeld hieronder dat als je wedt op Xu Si als winnaar gecombineerd met de hoogste break en meeste century breaks, je 46 maal je inzet krijgt.

populaire snooker weddenschappen
Populaire snooker weddenschappen

24/7 wedden op snooker

Doordat snooker over de hele wereld wordt gespeeld en er veel toernooien zijn, kun je bijna ieder moment van de dag wel een weddenschap plaatsen.

Belangrijke toernooien zijn bijvoorbeeld het UK Championship in Engeland, de Riga Masters in Letland, World Open in China, Shanghai Masters in China, de European Masters in Roemenië, het Indian Open in India, het International Championship in China, de German Masters in Duitsland, het Welsh Open in Wales, de Snooker shoot-out in Engeland, het China Open in China en het World Snooker Championship in Engeland.

De topspelers in het snooker zijn Ronnie O’Sullivan, Ding Junhui, Mark Shelby, Stuart Bingham, Liang Wenbo, Mark Williams, Marco Fu en Judd Trump

Live wedden

Live wedden kun je tegenwoordig bij de meeste sporten. Bij snooker is het wel erg fijn om live een weddenschap te plaatsen. Als kenner zie je of een speler in vorm is en of de ballen er goed bij liggen om bijvoorbeeld een century te maken.

Zoek informatie

Ga je vaker op snooker wedden dan is het verstandig om alles over snooker te lezen en veel te kijken. Je kunt alleen winnend wedden op snooker als je ook de ins en outs weet van iedere speler.

Je aanmelden bij een community is ook slim om kennis met andere kenners van snooker te delen. Ook op internet vind je voorbeschouwingen op alle grote wedstrijden. Zoals bij zoveel sporten kun je zeggen dat kennis macht is.

Wedden op sport is nog veel leuker als je er ook nog een leuk zakcentje aan over houdt.

Geschiedenis van Snooker

De verhalen zeggen dat Engelse soldaten het in India hebben uitgevonden. Het eerste wereldkampioenschap was in 1928 en in het jaar 1968 werd er een officiële bond opgericht.

Wereldwijd wordt snooker steeds populairder en daarme ook het wedden op snooker. De echte sterren komen voornamelijk uit Engeland en China.

De Nederlandse spelers vallen onder de KNNB, de Koninklijke Nederlandse Biljartbond. Met meer dan 100.00 mensen die wel eens aan een snookertafel staan mag je wel zeggen dat het in Nederland ook een populaire sport aan het worden is.

faq voor wedden op snooker

🎱 Kun je weddenschappen op snooker met voetbal weddenschappen combineren?

Ja, alle weddenschappen die een bookmaker aanbiedt, kun je in een combi plaatsen.

🎱 Zijn er verschillen in quotes bij de verschillende bookmakers?

Jazeker, daarom is het altijd goed om bij meerdere bookmakers een account te hebben. Zeker als je dagelijks weddenschappen plaatst.

🎱 Kun je op punten in een frame wedden?

Ja, dit zijn meestal over/onder weddenschappen. Bijvoorbeeld over 99.5 punten in een frame.

Nieuws