Wedden op Spanje

  • Laatste update: 08 oktober 2021
Home Wedden op Wedden op Spanje

Wedden op Spanje

  • Geschreven door Jos Ariaans
  • Laatste update: 08 oktober 2021
  • Leestijd: 16 minuten

Het Spaanse nationale elftal is een ploeg met gedrevenheid wat van pas kan komen met het wedden op Spanje. Spanje heeft de twee succesvolste ploegen ter wereld. Real Madrid en FC Barcelona die samen in de Liga El Clásico spelen. Sevilla heeft in de afgelopen decennia ook veel in de Europese melk te brokkelen en wint geregeld een prijs. De prijzenkast voor deze clubteams is gigantisch groot waardoor Spanje ook Europees goed op de kaart wordt gezet.

Het Spaanse voetbal zit in de lift en daar profiteert ook het nationale elftal van. Spanje is uitgegroeid tot een potentiële titelkandidaat. Op clubniveau domineert het voetballand Europa. 

Bookmakers voor het wedden op Spanje

Als je gaat wedden op spanje dan moet je zorgen dat je de juiste bookmaker kiest. Op onze site vind je de bookmakers die een licentie in Nederland hebben. Dit is belangrijk omdat je dan zeker weet dat je bij een betrouwbare bookmaker je inzetten plaatst.

Kijk welke bookmaker de beste odds heeft voor een wedstrijd. Wisselen naar een bookmaker met de hoogste uitbetaling scheelt op de lange duur erg veel geld. Ook profiteer je van alle bonussen als je bij meerdere aanbieders speelt.

Informatie over Wedden op Spanje 

Wedden op Spanje is meestal een goede optie als je wilt inzetten op voetbal. Als Spanje in een relatief makkelijke poule zit kun je ze voorafgaand aan het toernooi al in de knock-out plaatsen. Ook kun je natuurlijk op iedere wedstrijd apart een gokje wagen.

Heb je weinig vertrouwen in een positieve afloop van de wedstrijd dan kun je ook een gokje wagen op hoeveel doelpunten er worden gescoord en eventueel zelfs de doelpuntenmaker. Een BTTS (beide teams scoren) ja of nee kunnen ook leuke quoteringen opleveren.

Wil je een hogere uitbetaling hebben? Je kunt Spanje op voorhand op -1 of -2 doelpunten zetten. Daarmee staan ze virtueel op achterstand. Hiermee krijg je hoge odds en ze maken het ook regelmatig waar om met meerdere doelpunten verschil te winnen.

Voetbalcultuur

Het Spaanse voetbal zit vol met passie. Zuid-Europese voetbalfans zingen, dansen en applaudisseren massaal voor hun team en dat is voor het nationale team niet anders. Het stadion zit vol met mensen in het rood, de Spaanse vlaggen worden gezwaaid en hoewel het volkslied geen tekst bevat is de stilte en het meeneuriën van het Spaanse hymne zeer indrukwekkend.  

Spelers

Het Spaanse elftal heeft veel grootheden gekend en brengt ook veel nieuwe jeugd voort. Zo blijft het elftal vaak een gezonde mix tussen ervaring en talent. De Spaanse La Liga is een kweekvijver aan talent. De prestaties van de clubteams in de Champions League en in de Europa League zijn weergaloos.

De Spanjaarden zijn uitgegroeid tot de sterksten van Europa, zeker op clubniveau. Een aantal van die grote namen zijn; Rafael Aranzadi (Pichichi), Paulino Alcántara, César Rodriguez Álvarez, Telmo Zarra, Alfredo Di Stefano, Luis Suarez (niet te verwarren met de Uruguayaanse speler), Andoni Zubizarreta, Emilio Butragueño, Fernando Hierro, Raúl, Sergio Ramos, Carlos Puyol, David Villa, Xavi Hernández, Iker Casillas en Andres Iniesta. Wedden op Spanje kan ook inhouden dat je een inzet maakt op de topscorer van een toernooi.

Omdat Spanje vaak ver in een toernooi komt zou een weddenschap op een Spaanse speler als topscorer een winstgevende inzet kunnen worden.

Spaanse prestaties op WK’s

Spanje nam niet deel aan het eerste WK ooit gespeeld in Uruguay. Net als andere Europese landen was de reis naar Zuid-Amerika te ver. Vier jaar later toen het toernooi georganiseerd werd in Italië nam Spanje wél deel.

De eerste wedstrijd die Spanje speelde was tegen Brazilië. Spanje won met 3-1. In de kwartfinale namen ze het op tegen gastland Italië. Spanje kwam op 0-1 voorsprong. Italië kwam op gelijke hoogte waardoor er een rematch gespeeld diende te worden. Deze wedstrijd werd met 1-0 door Italië gewonnen. Spanje lag uit het toernooi.

In 1938 deed Spanje niet mee aan het toernooi dat in Frankrijk werd gehouden. Dit had te maken met de spanningen rondom de Spaanse Burgeroorlog. In 1942 en 1946 werd er door de Tweede Wereldoorlog helemaal geen toernooi georganiseerd. 

Brazilië 1950

In 1950 weet Spanje via het kwalificatietoernooi te kwalificeren voor het WK dat in Brazilië wordt gehouden. Spanje komt in pot twee met de Verenigde Staten, Engeland en Chili te zitten. De eerste wedstrijd wordt gespeeld tegen de USA. Pariani scoort voor de Verenigde Staten in de 17e minuut. Lange tijd staat de VS voor. Totdat in de laatste tien minuten de ban gebroken worden. In de 81e, 83e en 89e minuut scoren achtereenvolgens Igoa, Basora en Zarra voor Spanje waardoor de wedstrijd in het voordeel van hen wordt beslist.

De tweede wedstrijd tegen Chili wordt met 2-0 gewonnen. De laatste wedstrijd tegen Engeland wordt ook gewonnen. Door de 1-0 overwinning eindigt Spanje als groepswinnaar. In de finaleronde staan de vier groepswinnaars wederom in een poule. Uruguay, Brazilië, Spanje en Zweden zitten hierin. De eerste wedstrijd tegen Uruguay eindigt in 2-2.

Tegen Brazilië gaat het mis. Door een eigen doelpunt van Parra komt Brazilië op voorsprong. Daarna wordt het een schiettent en winnen de Brazilianen uiteindelijk met 6-1. Ook de laatste wedstrijd tegen Zweden verliezen ze. Spanje eindigt op de vierde plek in de winnaarspoule. 

’54 -’74

In 1954 en 1958 weet Spanje zich niet te kwalificeren voor het hoofdtoernooi. De mooie afsluiter in 1950 opent geen nieuw hoofdstuk voor ze. In 1962 kwalificeren ze zich wél weer voor het hoofdtoernooi. Tijdens de editie, die in Chili werd gehouden, komt Spanje in de groep terecht met Brazilië, Tsjechoslowakije, en Mexico.

De eerste wedstrijd tegen Tsjecho Slowakije verliezen ze met 1-0. Van Mexico winnen ze met 1-0 en de wedstrijd tegen Brazilië verliest Spanje weer. Uiteindelijk eindigen ze op de laatste plaats. Vier jaar later komt Spanje in een zeer lastige groep met Argentinië, West Duitsland en Zwitserland. Spanje komt tekort en eindigt op P3. Wederom strandt het avontuur in de groepsfase. In 1970 en 1974 komt Spanje door een slecht kwalificatietoernooi niet ten tonele op het hoofdtoernooi. 

1978 Argentinië

In 1978 wordt het toernooi georganiseerd in Argentinië. Spanje heeft een goede kwalificatie en mag dus deelnemen aan het hoofdtoernooi. In de groepsfase van het toernooi komt Spanje Oostenrijk, Brazilië en Zweden tegen. De Spanjaarden eindigen na één winstpartij, één gelijkspel en een verloren duel op de derde positie waardoor ze wederom niet naar de knock-out fase gaan.

Vier jaar later is het de beurt aan Spanje zelf om het toernooi te organiseren. Als gastheren van het toernooi is Spanje automatisch gekwalificeerd. Ze komen in de groep met Noord Ierland, Honduras en Joegoslavië. Spanje eindigt op de tweede plek in de groep achter Noord Ierland. Ze gaan door naar de tweede groepsfase. Daar treffen ze Engeland en West Duitsland. Spanje is als laatste in de groep geëindigd.  

1986 Mexico

De editie van 1986 wordt gehouden in Mexico. Spanje kwalificeert zich voor dit toernooi en komt in de groep terecht met Brazilië, Noord Ierland en Algerije. Op papier een redelijk makkelijke groep. Spanje wint dan ook de twee wedstrijden en verliest in het eerste duel van Brazilië.

Middels een tweede plek in de groep komt Spanje in de knock-out fase van het toernooi terecht. In de achtste finale winnen ze met 1-5 van Denemarken. Butragueno schiet vier maal raak voor de Spanjaarden. Goikoetxea schiet de overige Spaanse treffer binnen.

In de kwartfinale staat Spanje tegenover België. Ceulemans schiet de Rode Duivels op voorsprong en pas in de 85e minuut komt Spanje op gelijke hoogte. Verlenging wordt afgedwongen maar deze leidt tot penalty’s. Olaya Eloy mist de tweede penalty voor Spanje hij schiet de bal in de hoek waar Jean Marie Pfaff hem pakt. België blijft trefzeker en ook de drie laatste Spaanse penalty’s gaan binnen. Spanje verliest met 4-5. 

De jaren ‘90

Tijdens het Italiaanse WK van 1990 komt Spanje in de poulefase tegenover -wederom- België, Uruguay en Zuid Korea te staan. De eerste wedstrijd tegen Uruguay eindigt in een remise maar de twee andere wedstrijden worden gewonnen. Als groepshoofd wordt de knock-out fase bereikt. Spanje treft Joegoslavië dat met 2-1 na verlenging van hen wint. Een zware klap. Stojkovic wordt de man van de wedstrijd, met zijn twee doelpunten voor Joegoslavië wordt de kwartfinale bereikt. 

Ook in ‘94 overleeft Spanje de groepsfase. Op de tweede plek, onder Duitsland wordt de knock-out behaalt. De ontmoeting met Zwitserland eindigt in een 3-0 overwinning. In de kwartfinale is Italië de tegenstander. De ‘azzurri’ komen door Baggio op voorsprong. Caminero schiet er na rust de gelijkmaker in. Baggio weet in de 88e minuut de voorsprong te creëren voor de Italianen waardoor ze doorgaan naar de halve finale. De Italianen komen tot in de finale, deze wordt op penalty’s in het voordeel van Brazilië beslist. 

De deceptie van ‘98

In 1998 reist Spanje af naar buurland Frankrijk voor het WK. Spanje zit op papier in één van de makkelijkste poules. De tegenstanders zijn Nigeria, Bulgarije en Paraguay. De openingswedstrijd is tegen Nigeria. Hierro schiet na ruim 20 minuten de 1-0 binnen. Niet veel later weet Adepoju de gelijkmaker namens Nigeria te scoren. Vlak na rust scoort Raul de 2-1 voor Spanje binnen. In de 73 minuut tackelt verdediger Campo de Nigeriaan Garba Lawal, maar Lawal weet zijn evenwicht te behouden en sleept de bal als een lage voorzet voor het doel. Keeper Zubizarreta krijgt de bal tegen zijn rechterhand aan en maakt een eigen doelpunt. Nigeria heeft weer hoop en vijf minuten later maakt Oliseh de winnende treffer voor Nigeria. Spanje is verslagen.

De tweede wedstrijd staat Spanje tegenover Paraguay. In Saint Etienne eindigt het in de brilstand. Spanje heeft het niet meer in eigen hand. De derde wedstrijd tegen Bulgarije moet gewonnen worden en Paraguay moet punten morsen. Spanje doet het goed, ze winnen met 6-1 van Bulgarije. Echter staat het na 1 minuut al 0-1 voor Paraguay in de ontmoeting met Nigeria. Nigeria komt op gelijke hoogte maar in de tweede helft valt de wedstrijd met 1-3 in het slot. Spanje is uitgeschakeld. Keeper Zubizarreta, die meer dan 120 interlands voor Spanje speelde stopte direct na het toernooi. Hij stond dertien jaar onder de Spaanse lat. 

De 21 eeuw

Vier jaar later wordt Spanje groepshoofd. Dit keer weten ze van Paraguay in de groep te winnen. De eerste knock-out wedstrijd wordt op penalty’s gewonnen van Ierland. De kwartfinale tegen Zuid Korea wordt wederom beslist op pingels. Ditmaal valt het de kant van de gastheren uit Korea op. Ruim 42.000 Koreanen zien Joaquin de vierde Spaanse penalty missen.

Lee Woonjae duikt de linkerhoek in waar Joaquin zwak in schoot en stopt de elfmeter. Hong Myung-bo schiet de vijfde pingel binnen waardoor het Korea van bondscoach Guus Hiddink naar de halve finale gaat. Aldaar scoort Ballack de enige treffer en gaat Duitsland naar de finale. Het is de beste prestatie van de Koreanen ooit op een wereldbekertoernooi.

Het toernooi van 2006 brengt Spanje in de poule met Oekraïne, Tunesië en Saudi Arabië. Acht doelpunten en negen punten zorgen voor de knock-out fase. Daar staan ze tegenover Frankrijk. David Villa scoort na 28 minuten de penaly voor Spanje. De jonge Ribery maakt er voor rust 1-1 van. Patrick Vieira en Zinedine Zidane maken er in de laatste tien minuten 1-3 van. Spanje is uitgeschakeld.

Frankrijk behaalt uiteindelijk de finale. Deze wordt verloren van Italië. Spanje heeft echter een geweldig team met Casillas, Puyol, Ramos, Xavi, Iniesta, Alonso, Fabregas, Raul, Torres en Villa. Veel van deze namen doen vier jaar later ook mee aan het volgende toernooi. 

Het wonder van Zuid-Afrika

Het toernooi in 2010 wordt georganiseerd in Zuid-Afrika. Spanje heeft een goede ploeg met geweldige mix tussen ervaring en talent. Spanje wordt ingedeeld in de groep met Chili, Honduras en Zwitserland. De Spanjaarden eindigen als groepshoofd en gingen door naar de knock-out fase. Daar treffen ze de eerste ronde van de knock-out fase buurland Portugal. Portugal wordt met 0-1 verslagen en Spanje mag door naar de kwartfinale.

Vervolgens komen ze Paraguay tegen. Ook Paraguay wordt met 1-0 verslagen. In de halve finale stuit Spanje op favoriet Duitsland. De Duitsers hadden met 4-0 gewonnen van Argentinië maar keken na negentig minuten tegen Spanje tegen een achterstand aan.

Spanje ging naar de finale. Daar kwamen ze tegenover Nederland te staan. Welke van de twee landen ook ging winnen, er kwam een nieuwe wereldkampioen. Nederland stond natuurlijk al eens eerder in de finale maar verloor deze. Ook nu weer zal Nederland aan het kortste eind trekken.

Na 90 minuten staat de brilstand nog op het bord waardoor er verlenging werd gespeeld. De teen van Casillas en de goal van Iniesta maakten een einde aan de Nederlandse droom terwijl deze van de Spanjaarden juist in vervulling ging. Spanje was wereldkampioen geworden, een uitzonderlijk knappe prestatie. 

De afbouw van de glorietijd

Vier jaar later reist Spanje als wereldkampioen af naar Brazilië. De verwachtingen zijn hooggespannen. Zeker ook omdat de Spaanse ploeg in 2012 ook nog eens Europees kampioen werd. In de poulefase wordt het land ingedeeld met Nederland, Chili en Australië. De eerste wedstrijd was direct de ontmoeting die vier jaar eerder de finale was. Nederland tegenover Spanje. De wraak, vanuit Nederlands oogpunt, was zoet.

Hoewel Alonso de 1-0 middels een penalty raak schoot werd het daarna een schiettent. Casillas, die vier jaar eerder een heldenrol had gespeeld in de finale werd nu een paar keer omspeelt en simpel gepasseerd. Daarnaast was er nog de goal van Robin van Persie die de wereld over ging.

Ook tegen Chili ging de regerend wereldkampioen de mist in. Die wedstrijd eindigde in 0-2. De laatste wedstrijd tegen Australië werd nog wel gewonnen maar het toernooi eindigde, tegen alle verwachtingen in, al in de groepsfase. 

In 2018 wist Spanje zich te kwalificeren. In de groepsfase kwamen ze in de poule met Europees kampioen Portugal, Iran en Marokko. De Spanjaarden spelen tegen Portugal en Marokko gelijk en winnen van Iran. Ze eindigen nipt als groepshoofd.

Maar in de eerste ronde van de knock-out fase worden de Spanjaarden verrast door gastland Rusland. Het eindigt gelijk en bij de penaltyreeks winnen de Russen. Het toernooi van Spanje eindigt wederom erg snel. De glorietijd van het elftal van 2010 in Zuid Afrika is definitief voorbij. 

Spaanse prestaties op EK’s 

Het eerste EK in 1960 moesten de Spanjaarden missen. Ze weigerden in de kwalificatie af te reizen naar de Sovjet Unie en werden daarom gediskwalificeerd. De twee andere kwalificatie wedstrijden werden gewonnen maar aan het hoofdtoernooi in Frankrijk nam Spanje niet deel.

Vier jaar later mocht Spanje het toernooi zelf organiseren. Aangezien er vier teams deelnamen was stonden ze direct in de halve finale. Er werd met 2-1 van Hongarije gewonnen en Spanje stond in de finale. In Santiago Bernabeu stonden de Spanjaarden tegenover het team waartegen ze vier jaar eerder weigerde te spelen.

Spanje kwam al na zes minuten op voorsprong maar twee minuten later scoorden de Sovjets de gelijkmaker. Het duurde tot ver in de tweede helft voordat de Spanjaarden de ban konden doorbreken. Marcelino scoorde in de 84e minuut de 2-1 voor Spanje waardoor het land Europees Kampioen werd. 

Een heel slechte fase

Nadat de ploeg in ‘64 kampioen werd verzuimden ze om in 1968 te kwalificeren. Hetzelfde gold voor het toernooi vier jaar later in België. En ook de editie van 1976 in Joegoslavië moest Spanje aan zich voorbij laten gaan. In de jaren ‘70 weten ze ook meermaals niet deel te nemen aan het WK.

In het kwalificatietoernooi voor de editie van 1980 worden zes wedstrijden gespeeld. Vier wedstrijden worden er gewonnen, een wedstrijd wordt verloren en er is een wedstrijd in een salonremise geëindigd. Spanje mag, na drie toernooien afwezigheid, weer meedoen aan het hoofdtoernooi. 

In de groepsfase van het toernooi in Italië komt Spanje tegenover België, Italië en Engeland te staan. De eerste wedstrijd tegen Italië eindigt in een 0-0 gelijkspel. Tegen België verliezen ze en ook de laatste wedstrijd tegen Engeland gaat verloren. Met één punt eindigt Spanje op de laatste plaats in de groep.

Eindelijk een medaille

In 1984 wordt het toernooi gehouden in Frankrijk. Spanje heeft wederom een goed kwalificatietoernooi en mag deelnemen. In de groepsfase komt Spanje tegenover Portugal, West Duitsland en Roemenië. De eerste wedstrijd tegen Roemenië eindigt in een gelijkspel, ook tegen Portugal in de tweede wedstrijd staat er na 90 minuten 1-1 op het scorebord.

De derde wedstrijd is een finalewedstrijd aangezien alle vier de teams door kunnen gaan. Heel erg lang staat de brilstand op het bord tot de 90e minuut. Spanje weet op zijn Duits te winnen van de Duitsers. Hierdoor gaat Spanje door.

Ook de halve finale gaat verre van gemakkelijk. Na 90 minuten te hebben gespeeld tegen de Denen staat er voor de derde keer dat toernooi 1-1 op het bord. Verlenging biedt ook geen uitsluitsel dus moeten er penalty’s genomen worden. Spanje blijft foutloos en de laatste elfmeter van de Denen wordt gemist waardoor de Spanjaarden in de finale komen te staan.

Gastland Frankrijk is hierin de tegenstander in Parc des Princes. Er wordt met 0-0 gerust. Een kwartier na de pauze is het Platini die de score opent. Vlak voor tijd scoort Bellone de 2-0 waardoor de Spanjaarden het zilver pakken. Frankrijk is Europees kampioen. 

In 1988 staat Spanje in de groepsfase tegenover gastland West Duitsland, Italië en Denemarken. Spanje weet de eerste wedstrijd tegen Denemarken te winnen met 2-3. De wedstrijd tegen Italië gaat verloren en ook de derde ontmoeting tegen de Duitsers verliezen ze. Spanje ligt uit het toernooi.

Vier jaar later is het toernooi in Zweden. Spanje heeft een taai kwalificatietoernooi. Van de zeven wedstrijden worden er drie gewonnen en vier verloren. Dit is voor de Spanjaarden niet genoeg om deel te mogen nemen aan het toernooi in Zweden. 

De weg omhoog

Na de afwezigheid in ‘92 was de wil om deel te nemen aan het toernooi in ‘96 erg groot. Het kwalificatie toernooi verliep voorspoedig. Uit de tien wedstrijden werden er acht gewonnen en twee gelijk gespeeld. In deze tien ontmoetingen kregen ze maar vier doelpunten tegen en werden er vijfentwintig gescoord. Meer dan genoeg om af te mogen reizen naar Engeland. 

De groepsfase verloopt echter niet zonder slag of stoot. De eerste wedstrijd tegen Bulgarije eindigt in een gelijkspel. Tegen Frankrijk in de tweede wedstrijd wordt er ook een salonremise behaalt waardoor alles afhangt van de derde wedstrijd tegen Roemenië. Deze wedstrijd wordt gewonnen waardoor ze uiteindelijk door kunnen naar de volgende fase van het toernooi.

Daar treffen ze als eerste Engeland. Na een 0-0 moeten er penalty’s genomen worden. Deze worden gewonnen door Engeland. De kwartfinale is het eindstation. Vier jaar later wordt Spanje groepshoofd en staan ze wederom in de kwartfinale. Ditmaal is Frankrijk de tegenstander. Zidane schiet Frankrijk op voorsprong. Middels een penalty komt Spanje terug op 1-1. Maar nog voor rust beslist Frankrijk de eindstand van 1-2. 

In 2004 komt Spanje in de poule met gastland Portugal, Griekenland en Rusland. Van Rusland wordt gewonnen. Tegen Griekenland eindigt het gelijk en van Portugal wordt verloren. Spanje en Griekenland stonden beide op vier punten. Ook hadden de beide landenteams een doelsaldo van 0. Spanje had tweemaal gescoord en twee doelpunten tegen gekregen.

Bij Griekenland was dit aantal vier om vier. Uiteindelijk ging Griekenland als tweede ploeg door omdat het land meer doelpunten had gescoord dan Spanje. 

De climax

In 2008 staat Spanje in de groep tegenover Rusland, Zweden en Griekenland. Met 9 punten ging Spanje door naar de knock-out fase. In de kwartfinale tegen wereldkampioen Italië stond het na 120 minuten 0-0. Spanje wint de penaltyreeks met 4-2. In de halve finale wordt met 3-0 van Rusland gewonnen.

De finale wordt gespeeld tegen Duitsland. Fernando Torres scoort in de ‘33e minuut. El Nino maakt het enige doelpunt deze wedstrijd waardoor Spanje voor de tweede maal Europees kampioen wordt. 

In 2012 trad Spanje aan als favoriet. De ploeg is naast titelverdediger op Europees gebied ook nog eens regerend wereldkampioen. Het kwalificatietoernooi eindigt magnifiek. Acht van de acht wedstrijden worden gewonnen. 26 doelpunten voor en maar zes tegen. Gedurende de groepsfase wordt er gelijkgespeeld tegen Italië, daarna wordt er gewonnen van de twee overige tegenstanders, Kroatië en Ierland.

Tijdens de kwartfinale wordt Frankrijk met 2-0 opzij gezet. In de halve finale komt Spanje tegenover buurland Portugal te staan. Een pittige ontmoeting. De ploegen blijken aan elkaar gewaagd, na 120 minuten staat er nog steeds 0-0 op het bord. Penalty’s beslissen de wedstrijd in het voordeel van Spanje. In de finale treffen ze groepsgenoot Italië. Zij zijn via Engeland en Duitsland in de finale geraakt.

Tijdens de finale laat Spanje zien waarom ze titelfavoriet waren. Zakelijk wordt Italië met 4-0 naar huis gestuurd. Spanje is voor de tweede maal op rij en voor de derde keer in de historie Europees kampioen. Het is de eerste keer in de geschiedenis van het Europees kampioenschap waarin een regerend kampioen de titel prolongeert. 

Veelgestelde vragen voor wedden op Spanje

Hoe wed je dat Spanje kampioen wordt bij een EK of WK?

Deze weddenschap vind je bij outright weddenschappen. Onder deze kop vind je bij bookmakers de inzetten voor de winnaar van een toernooi of competitie.

Kun je weddenschappen van Spanje combineren met andere landen?

Ja, alle weddenschappen kun je in een zogenaamde parlay plaatsen. Hier combineer je verschillende weddenschappen in een betslip.

Wat is een betslip?

Als je een wedstrijd aanklikt om op te wedden dan opent er altijd een scherm waar je de betslip ziet. Hier vul je het bedrag in waarvoor je wilt wedden. Je ziet dan ook meteen wat de eventuele winst zal zijn. Je kunt dus meerdere weddenschappen op 1 betslip zetten.

Nieuws