Wedden op Voetbal

 • Laatste update: 28 juni 2023
Home Wedden op Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal

 • Geschreven door Jos Ariaans
 • Laatste update: 28 juni 2023
 • Leestijd: 22 minuten

Voetbalwedden is in Nederland het belangrijkste als het om wedden gaat. De Eredivisie trekt de meeste gokkers maar ook op de buitenlandse competities en toernooien wordt volop ingezet.

Voetbal is de meest beoefende sport. Dit gebeurt op het veld en in de zaal, in clubverband of als vriendenteam. Geen wonder dat deze vele beoefenaars ook graag voorspellingen en inzetten maken op voetbalwedstrijden.

Voetbalwedden tips

Iedereen die begint met het wedden op voetbal maakt vaak beginnersfouten. We hebben een aantal punten op rij gezet die u kunnen helpen als u gaat gokken op voetbal.

 • Wed niet op een wedstrijd omdat het je favoriete club is
 • Laat u niet leiden door emotie
 • Bekijk statistieken
 • Zoek naar clubinfo, zoals schorsingen, blessures en opstellingen
 • Kies de bookmaker met hoogste odds en bonussen
 • Maak accounts bij meerdere bookmakers
 • Ga goed met geld om, stel een budget in
 • Probeer verlies niet in een keer goed te maken
 • Speel niet als u dronken bent

Een laatste maar belangrijke tip is dat u per sessie niet meer dan 10% van uw totaal te besteden bankroll inzet en dat een afzonderlijke inzet maximaal 2% van uw budget is. U verdeelt de 10% dus over 5 of meer weddenschappen.

Bookmakers voor wedden op voetbal

Op onze site vindt u alle informatie met betrekking tot het wedden op voetbal en andere sporten. Alle weddenschappen worden afzonderlijk behandeld en we hebben de beste bookmakers voor u uitgezocht.

De juiste bookmaker kiezen bij het wedden op voetbal is zeer belangrijk. Ten eerste wilt u natuurlijk zaken doen met een betrouwbaar bedrijf. Een tweede belangrijk punt is dat u de hoogste uitbetaling wilt voor een weddenschap.

Lees de reviews op onze site voordat u in zee gaat met een aanbieder van sportweddenschappen. Kies een aantal verschillende bookmakers waarbij u een account aanmaakt. Iedere wedstrijd pakt u de bookmaker met de hoogste uitbetaling. Switchen van aanbieder voor de beste uitbetalingen, levert op de lange duur zeer veel geld op.

Profiteer van bonussen

Bij iedere bookmaker krijgt u een bonus als je een account aanmaakt. Kies de aanbieder met de hoogste bonus of maak bij iedere aanbieder een account aan. U kunt dan gaan wedden op voetbal met veel gratis geld.

Let wel op de voorwaarden die bookmakers stellen aan het vrijspelen van een bonus. Meestal moet u het gratis bedrag dat u heeft gekregen een aantal maal inzetten voordat u het kunt laten uitbetalen.

Houd onze nieuwsberichten in de gaten. Iedere week hebben we mooie aanbiedingen en bonussen van verschillende bookmakers.

Verschillende manieren om te wedden

Wereldwijd is er grote belangstelling voor het wedden op voetbal. Dit komt deels doordat het de meest populaire sport ter wereld is. Er wordt geschat dat er meer dan 3 miljard voetbalfans zijn, dus het is geen verrassing dat er genoeg mensen zijn die graag wedden op sport.

Het is heel normaal dat mensen die een sport het leuk vinden om hun kennis op de proef stellen.

Er zijn echter ook een aantal andere redenen waarom voetbal zoveel interesse voor weddenschappen trekt, met als meest voor de hand liggende reden dat er een grote verscheidenheid aan weddenschappen is om uit te kiezen. Sommige sporten bieden slechts beperkte gokopties, maar dat is niet het geval bij het gokken op voetbal. Er zijn allerlei verschillende soorten weddenschappen op deze sport.

Grote keuze bij wedden op voetbal

Een ander aantrekkelijk aspect van wedden op voetbal is dat veel van de beschikbare weddenschappen heel eenvoudig zijn. U hoeft geen gok deskundige te zijn om erachter te komen wat u moet doen. Dit is geweldig nieuws voor recreatieve gokkers die vooral voor de lol gokken. Ze geven over het algemeen de voorkeur aan weddenschappen die zo eenvoudig mogelijk zijn. Er zijn ook wat meer gecompliceerde inzetten, maar u hoeft ze niet te gebruiken als u dat niet wilt. Er is geld te verdienen, zelfs als u zich gewoon aan de eenvoudige inzetten houdt.

Het is echter nog steeds een goed idee om op zijn minst te leren hoe de meer geavanceerde inzetten werken. U kunt besluiten om ze niet te gebruiken, maar idealiter dient u op de hoogte te zijn van alle inzetmogelijkheden die voor u beschikbaar zijn bij het wedden op voetbal. Als dat zo is, vergroot u uw kansen om op de lange termijn geld te verdienen.

We geven je een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste soorten voetbalweddenschappen. Deze weddenschappen kun je ook nog uitgewerkt vinden in onze “how to” sectie.

We vertellen u hoe ze werken en hoe u ze kunt gebruiken. We geven waar nodig ook voorbeelden en leggen ook de verdiensten van elk type uit. Als u deze pagina doorleest, kunt u beslissen welke inzetten u in een bepaalde situatie wilt gebruiken. Dit zal u uiteindelijk in een goede positie brengen om bij de bookmakers de juiste weddenschappen te plaatsen.

Wedden op het eindresultaat

Wekelijks vinden er over de hele wereld honderden voetbalwedstrijden plaats. Wedden op het eindresultaat van deze individuele duels is de meest populaire manier van wedden op voetbal. Het is ook een van de gemakkelijkste en meest duidelijke.

Er zijn eigenlijk een paar verschillende wedden op voetbal manieren om op het fulltime resultaat te wedden, en we behandelen ze hier allemaal. We beginnen met de meest traditionele methode, die bekend staat als de win-draw-win-markt oftewel de 1×2 weddenschap.

Deze naam beschrijft de drie selecties die voor u beschikbaar zijn. Onthoud dat, in tegenstelling tot sommige andere sporten, een voetbalwedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. U heeft dus niet alleen de mogelijkheid om op beide teams in te zetten om te winnen, u kunt er ook op wedden dat het een gelijkspel wordt.

Hier is een voorbeeld van hoe een 1×2 weddenschap eruit zou kunnen zien. Dit is voor een wedstrijd tussen Ajax en Liverpool.

wedden op voetbal met de 1x2 weddenschap

U zult bij het wedden op voetbal merken dat er een vrij groot verschil is tussen de kansen voor iedere ploeg. Dat komt omdat, in dit geval, Liverpool een grotere kans heeft om te winnen volgens de bookmakers. Houd er rekening mee dat het verschil niet altijd zo groot is. De verschillen in quotes zijn veel kleiner in wedstrijden waarin de teams aan elkaar gewaagd zijn.

Er is natuurlijk bijna altijd een favoriet, maar soms zijn de odds voor een favoriet iets lager dan de odds voor het andere team. In sommige wedstrijden kunnen de odds voor de underdog zelfs hoger zijn, al komt dit bijna niet voor.

Laten we nu eens kijken naar enkele van de andere manieren om te wedden op het volledige resultaat in een voetbalwedstrijd. U ziet achter de quotes bij ons voorbeeld het getal 252 staan, zoveel extra mogelijkheden om te wedden zijn er bij deze specifieke wedstrijd.

De dubbele kans

Een weddenschap met dubbele kans is waarschijnlijk de veiligste optie om te wedden op het resultaat van een voetbalwedstrijd. U krijgt eigenlijk twee kansen om het goed te doen, vandaar de naam. U kiest twee van de drie mogelijke uitkomsten en u wint als het eindresultaat een van deze is.

Verward? Het is eigenlijk eenvoudiger dan het klinkt. Een voorbeeld zal helpen om het duidelijker te maken, dus hier is hoe de dubbele kans weddenschap eruit zou kunnen zien voor de wedstrijd tussen Ajax en liverpool.

De meeste veilige manier van wedden op voetbal

Als u op Ajax en een gelijkspel gaat wedden, dan krijg je 2.20 maal uw inzet. Zet u in dat 1 van de twee ploegen gaat winnen dan krijgt u 1.22 maal de inzet. Wedt u op winst voor Liverpool en een gelijkspel, dan krijgt u 1.14 maal je inzet.

U ziet wel dat de uitbetalingen een stuk lager liggen dan bij de 1×2 weddenschap. Dat komt omdat men wedt op 2 van de 3 mogelijke uitkomsten.

Draw no bet

De draw no bet-inzet is een andere relatief veilige optie bij wedden op voetbal. Hiermee heeft u slechts twee selecties om uit te kiezen, omdat men een van de teams moet kiezen om te winnen. U krijgt uw inzet terug als het spel gelijk eindigt. De weddenschap wordt in wezen geannuleerd als er een gelijkspel is, wat de naam “draw no bet” verklaart.

Een gelijkspel weddenschap voor Ajax tegen liverpool ziet er zo uit.

Draw no bet

Een weddenschap op Ajax zou succesvol zijn als ze erin zouden slagen om de wedstrijd te winnen. De oorspronkelijke inzet zou worden terugbetaald als het spel een gelijkspel was en de weddenschap zou verliezen als liverpool de wedstrijd zou winnen. De odds zijn hier een beetje beter dan voor de dubbele kans, maar nog steeds minder dan voor de standaard 1×2.

Gokken op voetbal met een handicap

Alles wat we tot nu toe hebben behandeld, is relatief eenvoudig. Bij wedden met een handicap begint het iets ingewikkelder te worden.

De drijvende kracht bij handicap inzetten is dat de teams extra doelpunten of afgetrokken doelpunten krijgen voor de inzet. Bij de meeste bookmakers kunt u kiezen hoeveel doelpunten worden toegekend of afgetrokken, en bieden ze verschillende kansen aan, afhankelijk van uw keuze.

Een voorbeeld van wedden met een handicap bij de wedstrijd Ajax tegen Liverpool. Liverpool is de grote favoriet dus je kunt Ajax een voorsprong geven zodat de quote van liverpool omhoog gaat als ze winnen en ook nog de voorsprong van Ajax verslaan.

U kunt Ajax ook een achterstand geven waardoor de uitbetaling bij een winst die de handicap verslaat nog groter wordt.

3 way handicap

Met deze handicap kan een wedstrijd ook gelijk eindigen. Ajax start bijvoorbeeld met een 3-0 voorsprong en de wedstrijd eindigt in 0-3.

Er is ook een Aziatische handicap. Deze soort van gokken op voetbal werkt met getallen achter de komma zodat er nooit een gelijkspel kan komen. Zie het voorbeeld.

Asian Handicap

Correcte score

Een correcte score-inzet is precies wat de naam doet vermoeden. Het is een weddenschap op wat de exacte eindscore van een wedstrijd zal zijn. Dit is duidelijk een stuk moeilijker om goed op te gokken dan simpelweg te voorspellen welk team gaat winnen, en dit wordt weerspiegeld in de uitbetalingen voor dit type weddenschap.

Hier zie je wat de quotes zijn voor Ajax – Liverpool.

wedden op de correctes core

Dit is alleen een ​​illustratie om aan te geven welke wedden op voetbal opties er zijn. Een bookmaker of goksite biedt doorgaans zelfs meer opties dan we hier laten zien.

Correcte score-inzetten zijn opwindend en de hoge kansen betekenen dat ze het potentieel hebben om een ​​behoorlijke winst te behalen. U moet er echter niet te veel tijd of geld aan besteden als u serieus wilt proberen geld te winnen op de lange termijn. Er is niet echt een geschikte strategie die kan helpen bij het kiezen van de juiste score. Deze inzetten zijn simpelweg te moeilijk om ze met enige regelmaat goed te voorspellen.

Half time/Full time resultaat

Deze twee soorten weddenschappen lijken erg op de standaard 1×2. Met een halftime inzet voorspelt u alleen wat het resultaat zal zijn tijdens de rust. Met een halftime/fulltime inzet voorspelt u wat het resultaat zal zijn tijdens de rust EN na de volledige speeltijd.

Een inzet voor een resultaat tijdens de rust heeft exact dezelfde drie opties als een 1×2 weddenschap. Hier hoe de quotes bij een halftime/fulltime weddenschap eruit zouden kunnen zien voor de wedstrijd Ajax – liverpool.

Half Time /Full Time

Op de tweede regel zie je Ajax/draw. Deze weddenschap betekent dat Ajax voorstaat bij rust en dat de wedstrijd na 90 minuten in een gelijkspel eindigt.

Eerste en laatste doelpuntenmaker

De eerste en laatste doelpuntenmaker zijn rechttoe rechtaan voetbalweddenschappen, maar niet bijzonder gemakkelijk om consistent goed te krijgen. Deze weddenschappen worden over het algemeen gedaan door degenen die voor de lol wedden. Dat wil echter niet zeggen dat u ze moet negeren bij het wedden voor winst, aangezien ze in sommige omstandigheden waarde kunnen bieden.

Het zijn echter gewoon geen weddenschappen om te veel tijd of geld aan te besteden. Er kan niet veel strategie worden toegepast en er is veel giswerk en geluk bij betrokken. Een vaste penaltynemer is vaak een goed idee.

Met deze inzetten probeert u simpelweg te voorspellen welke speler het eerste doelpunt of het laatste doelpunt in de wedstrijd zal scoren. Een bookmaker biedt doorgaans kansen voor elke speler die aan het spel deelneemt. Hier is een voorbeeld van wat de kansen voor een wedstrijd kunnen zijn.

Eerste en laatste doelpuntmaker

Totaal aantal doelpunten over/onder

Wedden op het totaal aantal doelpunten of wedden op over/onder een aantal doelpunten, is erg populair bij voetbal. Het enige dat u hier hoeft te doen, is voorspellen of het totale aantal doelpunten dat in een wedstrijd wordt gescoord, hoger of lager zal zijn dan een bepaald aantal. Deze eenvoud is de belangrijkste reden waarom inzetten op het totaal aantal doelpunten zo populair zijn.

Inzetten van dit type zijn ook een goede manier om wat geld te verdienen. In tegenstelling tot sommige van de tot nu toe besproken weddenschappen, is er een duidelijke strategie betrokken bij het maken van de voorspellingen. Door de juiste factoren in overweging te nemen, is het mogelijk om een ​​weloverwogen oordeel te vellen over het aantal doelpunten dat waarschijnlijk in een wedstrijd wordt gescoord.

Bookmakers en goksites bieden meestal een aantal totalen om uit te kiezen, waarbij de kansen dienovereenkomstig worden aangepast. Hier is een voorbeeld van de opties bij de wedstrijd Ajax – Liverpool.

wedden op voetbal met het totaal aantal gescoorde goals

Deze reeks opties betekent dat u kunt beslissen hoeveel risico u wilt nemen. U kunt er bijvoorbeeld zeker van zijn dat er in deze wedstrijd minstens drie doelpunten zullen zijn. Het zou dus logisch zijn om op meer dan 2,5 doelpunten in te zetten. U kunt echter voor de veiligere optie kiezen om op meer dan 1,5 doelpunten in te zetten. De uitbetaling is kleiner, maar er is een grotere kans om te winnen.

Alle totalen worden aangeboden met een half doelpunt. Dit is om te voorkomen dat er bij een weddenschap wordt gelijkgespeeld. Het is duidelijk dat een voetbalwedstrijd niet precies 2,5 doelpunten kan hebben, dus het werkelijke aantal gescoorde doelpunten zal altijd hoger of lager zijn. Daarom zal elke weddenschap winnen of verliezen.

Beide teams scoren

Het scoren van beide teams is een relatief nieuwe optie bij voetbalweddenschappen. Het is een eenvoudige weddenschap die een grote kans biedt om geld te verdienen. Met de juiste strategieën kan de beide teams scoren weddenschap zeer winstgevend zijn.

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat deze weddenschap over het voorspellen of beide teams zullen scoren in een voetbalwedstrijd. Het is een duidelijke ja of nee.

Wedden op voetbal dat beide teams scoren

Outright of seizoen weddenschappen

Outrights, of futures, zijn seizoen weddenschappen op langere termijn. Deze zijn niet gebaseerd op de uitkomst van individuele wedstrijden, maar op de uitkomst van hele seizoenen, bekers en competities. Een eenvoudig voorbeeld van een outright inzet, is de winnaar van de Champions League.

Seizoens voetbalweddenschappen

In deze specifieke markt is het doel om te voorspellen welk team de Champions league gaat winnen. Dit kan best moeilijk zijn, omdat het zo’n competitieve competitie is.

Als je alle betrokken teams voldoende kent en je bewust bent van hun kwaliteit, dan kun je een nauwkeurige inschatting maken van hun kansen om de competitie te winnen.

Het grote nadeel van dit type wedden op voetbal is dat u mogelijk maandenlang een deel van uw bankroll moet vastleggen. Dit is iets om op te letten, hoewel het geen groot probleem hoeft te zijn als u een goed bankroll management heeft!

Er moet ook worden opgemerkt dat weddenschappen zoals hierboven weergegeven gedurende een seizoen open blijven. U hoeft dus niet per se vanaf het begin uw geld in te zetten. U kunt wachten tot een paar wedstrijden zijn gespeeld en dan beslissen op welk team u gaat wedden.

Specials of Props bij wedden op voetbal

In deze context is het woord prop een afkorting voor proposition bet. Er worden verschillende termen gebruikt voor dit type voetbalwedden, waaronder exotische weddenschappen. Special is de meest gebruikte term in het Verenigd Koninkrijk en Europa, terwijl prop in de Verenigde Staten het meest wordt gebruikt.

Het is moeilijk om deze inzet exact te definiëren, dus we gaan naar Wikipedia en gebruiken hun definitie. “Een weddenschap aangaande het al dan niet voorkomen tijdens een wedstrijd van een gebeurtenis die niet rechtstreeks van invloed is op het uiteindelijke resultaat van het spel.”

Eigenlijk maakt dat de zaken waarschijnlijk niet veel duidelijker. Misschien is de beste manier om specials uit te leggen, door naar enkele voorbeelden te kijken van het soort dingen waarop je kunt voetbalwedden. Hier is een lijst met een paar specials die bookmakers gewoonlijk aanbieden bij voetbalwedstrijden.

 • Eerste team dat scoort
 • In welke minuut valt het eerste doelpunt
 • Een bepaalde speler scoort wel of niet
 • Een ploeg krijgt een penalty
 • Valt er een rode kaart
 • Aantal kaarten
 • Hoeveel corners vallen er
 • Vallen er doelpunten in beide helften Ja/nee

Zoals u kunt zien, hebben deze dingen niets te maken met welk team de wedstrijd daadwerkelijk wint of verliest. In ieder geval niet rechtstreeks. Deze weddenschappen zijn in de eerste plaats gericht op de recreatieve gokker, aangezien ze zo spannend zijn.

Het is mogelijk om op sommigen van hen strategisch denken toe te passen, maar u vertrouwt grotendeels op giswerk bij het plaatsen van dit soort weddenschappen. Op een paar uitzonderingen na zijn ze niet echt geschikt voor de serieuze gokker.

Houd er rekening mee dat veel bookmakers en goksites ook extra specials bieden die niet gerelateerd zijn aan individuele wedstrijden. Zo zijn bijvoorbeeld transfer gerelateerde weddenschappen en manager-gerelateerde weddenschappen de laatste jaren steeds gebruikelijker geworden.

Een voorbeeld is, welke manager wordt als eerste ontslagen?

Accumulators/ Parlays

Accumulatoren, of parlays, zijn combi weddenschappen en enorm populair onder voetbalgokkers. Ze omvatten het combineren van verschillende weddenschappen in één enkele inzet.

Om dergelijke inzetten te winnen, moeten alle selecties correct zijn. Dit maakt het duidelijk moeilijker om te winnen. Het voordeel is echter dat ze zeer aantrekkelijke uitbetalingen hebben. Dit komt doordat de quotes van elke selectie met elkaar worden vermenigvuldigd.

Om dit verder uit te leggen, volgt hier een voorbeeld van hoe een voetbal accumulator eruit zou kunnen zien.

Ploeg – quotes

 • Ajax wint 2.0
 • Barcelona wint 2.1
 • NEC speelt gelijk 3.5
 • VVV wint 3.0

Als je alle weddenschappen goed hebt voorspeld dan krijg je dus 2 x 2.1 x 3.5 x 3.0 = 44.1maal je inzet.

Het probleem is dat voetbal geen voorspelbare sport is. Teams winnen vaak geen wedstrijden, zelfs niet als ze torenhoog favoriet zijn. Het is al zo’n uitdaging om geld te winnen door te wedden op het resultaat van individuele wedstrijden. Een parley winnen is nog veel lastiger.

Dit weerhoudt mensen er echter niet van om voetbalparlays te plaatsen. De aantrekkingskracht van de grote uitbetalingen bij het voetbalwedden is gewoon te verleidelijk. En de bookmakers vinden dit geweldig, aangezien de overgrote meerderheid van de parlays verliest. Ze moeten af ​​en toe een grote uitbetaling doen, maar die uitbetalingen worden gemakkelijk gedekt door alle verliezende accumulatoren die ze ontvangen. Dit is de reden waarom veel “gok deskundigen” beweren dat accumulatoren / parlays het beste vermeden kunnen worden.

Live wedden op voetbal

Live voetbalweddenschappen omvatten het plaatsen van weddenschappen op wedstrijden terwijl ze daadwerkelijk plaatsvinden. Dit verandert de hele manier van wedden op voetbal.

In plaats van te proberen te voorspellen wat er gaat gebeuren voordat het begint, kunt u een deel van een wedstrijd bekijken en vervolgens beslissingen nemen op basis van hoe de respectievelijke teams spelen. Dit geeft u meer informatie om mee te werken, wat op zijn beurt betekent dat het gemakkelijker is om weloverwogen oordelen te vellen.

Door live op wedstrijden te wedden, zijn ook extra soorten weddenschappen mogelijk die anders niet mogelijk zouden zijn. Hier zijn enkele voorbeelden.

 • Welk team maakt het volgende doelpunt
 • Welke speler scoort het volgende doelpunt
 • Wedden op de de volgende corner
 • Wie gaat een gele kaart krijgen
 • Wie krijgt de volgende ingooi

Natuurlijk kunt u live ook nog op de gewone weddenschappen blijven inzetten. U heeft natuurlijk veel meer informatie en met uw gezonde voetbalverstand kunt u hier goede winsten mee halen.

Wedden op voetbal samengevat

Het brede assortiment aan weddenschappen dat hierboven is besproken, illustreert hoeveel wedopties er beschikbaar zijn bij het wedden op voetbal. Dit is iets goeds. Meer opties betekenen meer mogelijkheden voor het vinden van een goede inzet om te plaatsen. Dus in theorie vergroot dit de kansen om geld te verdienen.

Het is zeker aan te raden om wat tijd te besteden aan het leren van alles over de verschillende voetbalweddenschappen die u kunt plaatsen. Deze kennis zal u helpen de juiste weddenschappen op het juiste moment te maken. Maar vergeet niet dat u niet alle verschillende soorten weddenschappen hoeft te gebruiken. Het is prima om vast te houden aan degene die het beste bij u passen. Het belangrijkste is dat u nadenkt over het type inzet dat u wilt gebruiken wanneer u gaat wedden op voetbal.

Voetbal staat op 1

Zoals gezegd is voetbal de meest beoefende sport in Nederland. De bookmakers spelen hier goed op in door tal van weddenschappen aan te bieden bij iedere wedstrijd. De toto is al jaren bekend, maar gelukkig is de keus vanaf 2021 een stuk groter geworden. Goed voor de consument, want nu kun je kiezen voor de hoogste quoteringen en de beste bonussen.

Zeker tijdens de grote toernooien groeit het aantal mensen dat gaat wedden op voetbal. Bijna iedereen heeft met vrienden weleens meegedaan aan een voetbal poule. Bij de bookmakers kan dit natuurlijk ook en met enige voetbalkennis en geluk kunt u een leuk zakcentje bijverdienen.

De verschillende competities

Doordat u buiten de Eredivisie ook op buitenlandse wedstrijden uit competities zoals de Premier League en Bundesliga kunt wedden, is er iedere dag en bijna 24 uur per dag wel een wedstrijd te vinden waarop u kunt wedden.

Ook wedstrijden in Zuid Amerika of Azië kunt u terugvinden bij de online bookmakers. Zoekt u het dichter bij huis dan kunt u de keus aan wedstrijden nog uitbreiden door op de lagere divisies te gaan wedden. Vooral de Keuken Kampioen divisie is in Nederland populair bij voetbalwedden.

De grote toernooien – Wedden op voetbal

Naast de nationale competities zijn er natuurlijk ook de Champions League en de Europa League. Om hierop de wedden moet u wel bedenken dat er in poules wordt gespeeld. Er kunnen in de eindfase van een poule verschillende belangen meespelen, waardoor er verrassende uitslagen kunnen komen.

Ditzelfde geldt voor het EK en WK. Hier beginnen de toernooien ook altijd met een poulefase. Een ploeg die al geplaatst is kan zomaar met een andere instelling het veld inkomen. Dit zijn allemaal dingen waarbij je rekening moet houden bij het wedden op voetbal.

Bij deze toernooien kun je wedden op de wedstrijden afzonderlijk, maar ook op de poule winnaars, de eindoverwinning en op de topscorers. Bij de bookmakers vindt u altijd een goed overzicht van de vele wed mogelijkheden.

Tussen de grote toernooien door kunt u ook nog op de Nations League wedden. Weer leuke voetbalwedstrijden van landenteams waarop u een weddenschap kunt plaatsen.

wedden op voetbal bij Internationale voetbalwedstrijden

FAQ

⚽ Is wedden op voetbal legaal?

Vanaf 2021 is er in Nederland een nieuwe wet in werking getreden. Bij alle bookmakers met een licentie kun je legaal wedden.

⚽ Kun je op de lange duur winnen met wedden op voetbal?

Het is niet makkelijk maar het kan wel. Lees alle artikelen op deze site en verdiep je in alle tips.

⚽ Zijn er bookmakers speciaal voor voetbal?

In Nederland is voetbal de belangrijkste sport waarop gewed wordt. Alle bookmakers bieden voetbal aan en daarnaast ook alle andere sporten.

Nieuws