Wedden op waterpolo

 • Laatste update: 08 augustus 2022
Home Wedden op Wedden op waterpolo

Wedden op waterpolo

 • Geschreven door Jos Ariaans
 • Laatste update: 08 augustus 2022
 • Leestijd: 5 minuten

Waterpolo is een sport die in de picture komt als er resultaten worden geboekt. Ook tijdens de Olympische spelen is er wat meer aandacht voor deze mooie sport en wordt het uitgezonden op televisie. Wat niet iedereen weet is dat je ook kunt wedden op waterpolo.

Of je nu verstand hebt van het spelletje of niet, een weddenschap op een wedstrijd maakt het kijken er niet saaier op.

Mocht je daar interesse in hebben dan hebben we de beste legale bookmakers voor je uitgezocht.

Bij wie kun je wedden op waterpolo?

De TOTO was tot 2021 de enige legale aanbieder. Gelukkig is er vanaf oktober 2021 veel meer keus aan bookmakers. Door deze concurrentie zijn er betere deals te vinden voor het wedden op waterpolo.

Je kunt bij ons de reviews van iedere bookmaker bekijken en voor jou de beste keuze maken. Je ziet bijvoorbeeld of ze waterpolo aanbieden en wat de bonus is als je een account aan gaat maken.

Belangrijk aan een bookmaker is ook de hoogte van de quotes die ze bij een waterpolowedstrijd aanbieden. Voordat je een weddenschap plaatst is het slim om hier ook even naar te kijken. Een hogere quote scheelt je veel geld als je regelmatig gokt op waterpolo.

Als je een van de door ons aanbevolen bookmakers kiest dan weet je zeker dat je veilig kunt wedden. Er is zeker een goede helpdesk en de stortingsmethoden en uitbetalingen zijn gecontroleerd.

Welke inzetten zijn er voor het wedden op waterpolo?

Tijdens een groot toernooi willen leken ook nog wel eens wedden op waterpolo. Toch zijn het meestal de mensen die verstand van de sport hebben die op zoek gaan naar een weddenschap op deze sport. Dat is ook verstandig, want als je winnend wilt wedden moet je niet lukraak maar wat gaan inzetten.

Maar heb je verstand van waterpolo, dan heb je nog niet altijd verstand van wedden. Op onze howto sectie vind je uitleg over de vele weddenschappen die bookmakers aanbieden. Enkele voorbeelden van de mogelijkheden voor het wedden op waterpolo zijn:

 • Outright weddenschap – Hier gok je op de winnar van een toernooi of competitie. Dit kan voor of tijdens een toernooi. Bijvoorbeeld, wie wint er goud bij de Olympische spelen.
 • De 1X2 weddenschap – Deze weddenschap wordt ook veel gebruikt bij het wedden op voetbal. Het is eenvoudig, je wedt op winst, gelijkspel of verlies.
 • Over /onder aantal doelpunten – De bookmaker zet een aantal doelpunten als uitgangspunt en jij gokt of er meer of minder doelpunten worden gescoord.
 • Correcte score – Dit een moeilijke weddenschap omdat er nogal wat doelpunten gemaakt worden bij waterpolo. De uitbetalingen voor deze gok zijn dan ook altijd hoog.
Wedden op waterpolo
Voorbeeld van wedden op waterpolo

Voordelen van het wedden op waterpolo

De kans dat je meer verstand hebt van waterpolo dan de bookmaker, is zeker aanwezig als je thuis bent in de sport. Daar waar bookmakers alleen kijken naar statistieken en kansberekening, heb jij als kenner misschien wel veel betere informatie.

Er zijn verschillende competities en toernooien waar je op kunt gokken, dus er is keus genoeg. Ook voor de leek onbekende competities kun je bij de legale bookmakers vinden.

Ga je voor het eerst wedden op waterpolo dan kun je ook nog een leuke welkomstbonus verwachten. Met dit gratis geld dat je bij een eerste storting krijgt, kun je al risicovrij wedden. Let wel op dat er voorwaarden aan het vrijspelen van de bonus zijn verbonden.

Stortingsmethoden voor het wedden op waterpolo

Als je gaat gokken op waterpolo dan moet je wel geld op je account hebben staan. Het niet bekend zijn met de stortingsmogelijkheden weerhoudt sommige mensen om überhaupt met wedden te beginnen.

Nergens voor nodig want het is erg eenvoudig en veilig. Als eerste heb je natuurlijk iDEAL. Bijna iedereen is hier mee bekend en vanuit je vertrouwde bankomgeving zet je binnen enkele minuten geld op je spelersaccount.

Staat er nog geld op je account na het wedden, dan kun je het daar veilig laten staan voor nieuwe weddenschappen. Terugstorten is natuurlijk ook een mogelijkheid en dan kun je iets leuks gaan doen met je gewonnen geld.

De creditcard is ook alom bekend en ook hiermee stort je snel en veilig geld naar een bookmaker. Andere gangbare methoden zijn:

 • Neteller
 • Skrill
 • Sofort
 • Trustly
 • PayPal

Veelgestelde vragen

Hoeveel moet je minimaal storten om te wedden op waterpolo?

De meeste bookmakers eisen een minimale storting van 20 euro.

Kun je weddenschappen op waterpolo wedstrijden met andere sporten combineren?

Ja, dat doe je met een parlay weddenschap. Hier combineer je verschillende weddenschappen met elkaar.

Moet je een kenner zijn om op waterpolo te wedden?

Dat hoeft niet. We raden wel aan om weddenschappen af te sluiten op sporten waar je verstand van hebt. Aan de andere kant, een gokje op een wedstrijd die je aan het kijken bent, is altijd wel leuk.