Een van de beste manieren om winnende weddenschappen te plaatsen, is door informatie over je weddenschappen op te zoeken. Elke gokker, of in ieder geval de betere gokker, heeft zijn eigen methoden bij het onderzoeken van weddenschappen. Je kunt bijvoorbeeld de nieuwste trends bekijken, blessureverslagen lezen of luisteren naar goede televisieprogramma’s. Gokkers houden ervan om verschillende bronnen te raadplegen.

Maar niet alles op internet en televisie is correct, en verschillende verkooppunten kunnen je op een dwaalspoor brengen. Soms kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien en de juiste informatie te vinden. Als je verzandt door verkeerde informatie, kun je elke kans op winst wel vaarwel zeggen.

In dit artikel hebben we de bronnen die je wel en juist niet moet raadplegen op een rijtje gezet. Je hebt dan een mooi lijstje bij de hand waarmee je absoluut je voordeel zult doen.

Professionele sport media

Beroepssport is een enorme industrie en de meeste grote sportnetwerken hebben verschillende mediapersoneel in dienst om erover te berichten. Deze categorie is enorm breed en is misschien wel de belangrijkste in dit artikel. Elke gokker heeft zijn favoriete manier van het verzamelen van informatie.

Overal in de ether, televisienetwerken en podcast netwerken kun je gok gerelateerde inhoud vinden. Van steunpilaren in de sportentertainment wereld zoals ESPN en Fox Sports tot nieuwere mediakanalen, het lijkt erop dat iedereen een show heeft waar je als gokker van kunt profiteren. Sommige van deze shows bevatten wat zogenaamde gok mediaprofessionals noem.

Meestal zijn dit soort mensen fervente gokkers die carrière hebben gemaakt door het delen van gokadviezen. Sommigen van hen zijn de beste in de branche. Ze bieden elke week tips en trucs voor sportweddenschappen met betrekking tot de sport die op dat moment het meest relevant is. Beslissen aan welke van deze professionals aandacht moet worden besteed, komt neer op persoonlijke voorkeur.

Vermijd entertainers

Nogmaals, een uitdaging waar sommige gokkers voor staan, is het verschil tussen entertainment en op feiten gebaseerde informatie uitzoeken. Het probleem met sommige televisienetwerken is hoe snel ze door verschillende soorten shows draaien. Het ene moment kun je naar een programma kijken met waardevolle gokinformatie. Maar je knippert met je ogen en je kunt merken dat je naar een beroemde pratende kop staart. Het is moeilijk om hier doorheen te zien.

Deze pratende hoofden, of sportmedia persoonlijkheden, behoren tot de best betaalde on-air-talenten in de branche. Ik noem hier geen namen, maar je kent er vast wel een paar. Ze staan erom bekend dat ze gewoon graag op televisie willen verschijnen. De inhoud is vaak minder belangrijk. Er zijn echt betere bronnen te vinden.

Ogenschijnlijk bieden ze elke dag een absurde benadering om sociale media tot razernij te brengen en de kijkcijfers te verhogen. Sommige mensen houden van deze vorm van sportmedia-entertainment, terwijl anderen het verachten. Waar je ook staat op dit type persoonlijkheid, volg hun advies niet op. Er zijn een paar van deze typen die af en toe gokadviezen geven. Maar het is slimmer om ze te vergeten dan ze serieus te nemen.

Lokale kranten zijn sterke bronnen

Kranten zijn misschien in verval, maar een deel van de informatie die erin staat, is nog steeds de moeite van het lezen waard. De meeste professionele teams in elke grote sportcompetitie hebben op zijn minst een handvol schrijvers. Deze schrijvers zijn goede bronnen en werken voor concurrerende kranten, blogs, websites of andere mediakanalen. In tegenstelling tot prominente nationale media-leden weten deze journalisten doorgaans meer over de teams dan wie dan ook.

De beste manier om als sportgokker informatie te verzamelen, is door sociale media te gebruiken. Of het nu Twitter of zelfs Facebook is, dat is de beste manier om de meest actuele informatie te krijgen. Hoewel de meeste van deze schrijvers lange nieuwsverhalen schrijven voor hun krant of website naar keuze, zijn sociale media nog steeds essentieel.

Bij het beslissen over weddenschappen is de plaatselijke schrijver van een team een fantastische bron voor professioneel advies over sportweddenschappen. Ze lopen meestal voorop als het gaat om blessurenieuws, lokaal nieuws of informatie met betrekking tot personeel. Al deze informatie kan je helpen beslissen op welke teams het waard is om op te wedden en welke teams op hun retour zijn. Deze schrijvers stemmen hun nieuws misschien niet af op een gokpubliek, maar hun berichtgeving is nog steeds cruciaal voor succes.

Geloof niet alle fora en prikborden met reacties

Die hard sportfans behoren tot de meest uitgesproken mensen op internet. Wat ze aan correcte informatie missen, maken ze in overtuiging goed. Een van de meest populaire websites voor dit soort gemeenschappelijke berichten is Reddit. Reddit is een uitstekende tool voor sportgokkers als het correct wordt gebruikt. Als je jezelf echter als een goedgelovig persoon beschouwt, kun je worden bedrogen door een anonieme fan van het team.

Prikborden kunnen een geweldige manier zijn om met andere fans en gokkers te communiceren. Specifieke subreddits en andere websites creëren een gemeenschapsgevoel met gokkers om tips en trucs te delen. Alles wat van dit soort sites komt, moet echter op feiten worden gecontroleerd en geverifieerd.

Vermijd in verband daarmee commentaarsecties. Vertrouw nooit de gedesillusioneerde sportfans in commentaarsecties. Die bijvoorbeeld denken dat een team een bepaalde speler zal uitschakelen of een andere speler zal contracteren. Als u een voorsprong wilt nemen, zijn prikborden en commentaarsecties twee van de slechtste plaatsen om te gaan zoeken.

Veel slechte bloggers

Dit is waar het lastig wordt als je bepaalde media-kennis mist. Het kan een uitdaging zijn om erachter te komen welke informatiebronnen betrouwbaar zijn. Zelfs als je een gerenommeerd mediakanaal raadpleegt, moeten bepaalde mensen worden genegeerd. Een van de meer uitdagende media om te door te navigeren zijn blogs.

Terwijl bloggers vroeger geen hoog aangeschreven bron waren, is sport bloggen nu mainstream. Populaire merken die begonnen als magere blogs, zijn de afgelopen decennia tot bloei gekomen. Sommige bloggers worden zelfs beschouwd als volmaakte professionals in de branche.

Er is echter een sekte van ‘gok bloggers’ wier mening genegeerd moet worden door iedereen die geld wil winnen. Deze bloggers maken vaak een merk voor zichzelf of liegen over hun inzetten of bedragen. Hun hele motivatie is om klikken te krijgen en hun merk te laten groeien. Voor sommigen zijn ze misschien vermakelijk, maar hun gokadvies laat veel te wensen over.

Journalisten van landelijke media zijn vaak goede bronnen

Nationale verslaggevers zijn die media-leden die je elke zondagavond ziet aanschuiven om commentaar te geven op verschillende soorten sportwedstrijden. Ze hebben meestal contact met verschillende teams en sportbureaus.

Deze nationale verslaggevers zijn een geweldige bron van informatie. Hoewel het nieuws waarover ze rapporteren niet direct verband houdt met de gokwereld, heeft het er zeker invloed op. Deze bronnen zijn vooral belangrijk voor fans van dagelijkse fantasy games. Nogmaals, het vinden van informatie van deze verslaggevers kan een uitdaging zijn als je geen sociale media gebruikt. Je kunt ze af en toe op tv zien, maar de meeste van hun informatie wordt via Twitter verspreid.

Alleswetende gokvriend

Als je al lang gokt, is de kans groot dat je eerder met dit soort ‘bronnen’ hebt samengewerkt. Ze brengen gokken meestal terloops ter sprake in gesprekken en beweren een belachelijk winstpercentage te hebben. Ze bieden advies en gok tips, terwijl het je een dwaas gevoel geeft als je ervoor kiest om het te negeren.

Misschien ken je zo iemand die je in de eerste plaats kennis heeft gemaakt met gokken op sportgebied. Het kennen van andere sportgokkers kan een waardevolle bron zijn. Maar hun informatie moet altijd worden geverifieerd om te voorkomen dat je fouten maakt bij sportweddenschappen. Anekdotes uitwisselen met iemand die aan deze beschrijving voldoet, is prima. Maar net als andere bronnen die ik heb besproken, moet je ze niet verwarren met een echte gokexpert.

Conclusie over bronnen sportwedden

Het kan een hele klus zijn om erachter te komen waar je de beste informatie over gokken kunt vinden. In het tijdperk waarin iedereen een platform lijkt te hebben, is kwaliteitsinformatie moeilijk te verkrijgen. Voordat je jouw weddenschappen plaatst, moet je de juiste bronnen raadplegen voor informatie.

Let altijd op de verslaggevers van teams. Ze kennen het personeel als geen ander en beschikken doorgaans over de beste beschikbare informatie. Blijf uit de buurt van prikborden en commentaarsecties. Het lijkt misschien uitnodigend om je aan te sluiten bij de samenzweringstheorie van een anonieme fan, maar aan het eind van de dag moet je je houden aan gerenommeerde professionals.

Mediaprofessionals voor sportgokken zijn enkele van de beste informatiebronnen als het gaat om mogelijke keuzes. De informatie is niet alleen gemakkelijk te begrijpen, maar meestal is het ook vermakelijk. Zorg ervoor dat je geen oor leent aan bloggers die zich voordoen als professionele handicappers en prominente mediapersoonlijkheden. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in hun hete opnames. Maar vergeet niet dat hun enige doel in het leven is om klikken te krijgen en beoordelingen te genereren.

Ook interessant